Rest Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Zdravím , potřebuju pomoci , nevím co dál. Jsem ve fázi kdy mám všechny hřbitovy vypálené a města osvobozené. Co dál dělat ? Kam jet ? Omlouvám se za špatný nadpis ! MÁ tam být RDR: Undead Nightmare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Mohl by jsi aspoň napsat jak se ta mise jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Mohl by jsi aspoň napsat jak se ta mise jmenuje? to byl i muj problem,prisel sem ale na to. v start - journal-najdes co musis udelat,musis west dickenovi donest rostliny z hor a pouste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Ahoj, mozna se to sem nehodi, kdyz si koupim do dvdcko s undead nightmare, budu potrebovat puvodni red dead redemption? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Co já vím tak u všech her to tak je wojtuss. Takže pochybuju, že tady to bude vyjimka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 No ale treba ty datace ke gta IV jsou samostatně spustitelný, tak proto se ptám. Ale dik za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 No ale treba ty datace ke gta IV jsou samostatně spustitelný, tak proto se ptám. Ale dik za odpoveď blbost...jde spustit normálně samostatně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 A o cem je dead nightmare? Je tam taky nejakej dobrej pribeh? A je to neco jako 2. Plnohodnotna hra? Nebo jenom takova mala zombie zabijarna? Diky L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 A o cem je dead nightmare? Je tam taky nejakej dobrej pribeh? A je to neco jako 2. Plnohodnotna hra? Nebo jenom takova mala zombie zabijarna? Diky L. přesně jak píšeš...je to stejná mapa jako v RDR...potkáváš tam ty samý postavy...ze začátku je to šílenej stereotyp pak se to trochu zlepší ale pořád to nešahá jedničce ani po kotníky...v podstatě běháš s brokovnicí od zombíka k zombíkovi...příběh taky nic moc (spíš nic než moc)...málo kdy dohrávám hru z ,,povinnosti" ale tohle byla jedna z nich jen kuli tomu že sem fanda pravého RDR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Takze by si mi ji nedoporucil? Rdr se mi celkem libi ze zacatku teda pekna nuda ale ted se to celkem rozjelo mam hotovy 30 procent hry.. I kdyz uz me celkem prestava bavit v kazdy misi nekoho strilim nebo nekoho odvazim a pritom taky strilim. A o co tam teda de a navazuje to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Takze by si mi ji nedoporucil? Rdr se mi celkem libi ze zacatku teda pekna nuda ale ted se to celkem rozjelo mam hotovy 30 procent hry.. I kdyz uz me celkem prestava bavit v kazdy misi nekoho strilim nebo nekoho odvazim a pritom taky strilim. A o co tam teda de a navazuje to nejak? v podstatě možnosti ,,mimodějových" činností jsou nulový...žádný práce, žádný karty, žádný duely nic...děj se odehrává během konce jedničky přesně ti nechci říct kdy protože jak píšeš nemáš dohranou jedničku tak abych ti nepokazil zážitek...je to tam trochu divně vložený....doporučil/nedoporučil to je těžký říct já osobně vypaluju takže mě to bylo jedno ale i když jednička je lepší tak bych si tu dvojku asi koupil jestli se z tebe stane fanoušek série...navíc se chystá další díl takže pokud plánuješ i ten si v budoucnu pořídit (nevim kdy vychází ale nejbližší doba to nebude) tak by tě asi mrzelo že ve sbírce RDR:UN nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 datadisk undead nightmare bych ti také nedoporučil, narozdíl od základní hry je to jen bezhlavé střílení a ještě k tomu celkem nudné a stereotipní jak píše Vinie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Tak dekuji moc vinie, ja taky vypaluji ale tyhle "pecky" si vetsinou koupim, tak nevim no. Jeste si to promyslim, dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Nevim jestli vite, ale tenhle vikend jsou 4x XP v RDR. Takze, kdo chce par levelu, hura hrat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Skoda ze nejsem doma, fakt by se mi to hodio protoze multak me v RDR nak moc nebavi a proto ho ho hraju fakt jenom jednou za cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Ja zase pujcil hru kamosovi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hmm mě se zdá celkem nic moc i základní hra RDR, GTA 4 je mnohem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hmm mě se zdá celkem nic moc i základní hra RDR, GTA 4 je mnohem lepší... Tak záleží na vkusu...Já jsem před pár dny dohrál obě dvě hry a RDR mi přijde více emotivnější (srovnávám konce) a taky s lepší atmosférou. Zase u RDR mě zase moc nebavilo v Mexiku, ne že by to bylo špatný, ale v USA to bylo prostě lepší. Ale jinak je u GTA IV lepší zábava po dohrání hry, přeci jenom mě více baví honičky v autech a dělání bordelu ve velkém městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.