radiel Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 tak snad dostanu už odpověď čistě teoreticky vezmu svuj interni hdd na kterym mam hry a managery a ostatni aplikace vložim ho do jiné konzole kde je oficialní 3.56 (funkční psn).Otázka zní můžu takto synchronizovat sve nove trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ne............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ne............... u důvod ?jde přeci jen o uložené trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Disk nejde přendat z konzole do konzole, chtělo by to formát disku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Disk nejde přendat z konzole do konzole, chtělo by to formát disku... aha a ted se zeptam menil jsem 60gb za 500gb s tim že jsem udelal zalohu zkopirovali se mi na ten novej disk i nesynchronovane trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Trofeje se synchronizují se serverem - pokud v PS3 s novým diskem dáš synchronizovat, měly by ti naskákat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Mam podobnou otazku offline jsem nahral na CFW pres 50 trofejí a kdyz bych updatoval na OFW ( smazal vsechno homebrew popř formátnul HDD) zustaly by trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 trofeje ktere nesynchronizujes se serverem zustavaji na disku. Tzn po formatu hdd ti zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 trofeje ktere nesynchronizujes se serverem zustavaji na disku. Tzn po formatu hdd ti zmizi. ty se nedaji zalohovat kdyz bych to zalohoval? // koukam ze ne tak nevim jak to vyresim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Trofeje se synchronizují se serverem - pokud v PS3 s novým diskem dáš synchronizovat, měly by ti naskákat :) já myslím že ne protože když si dám Game - trophy collection tak tam nic neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 ty se nedaji zalohovat kdyz bych to zalohoval?// koukam ze ne tak nevim jak to vyresim :) nevim sam jsem jeste nezkousel :D novy hdd budu kupovat pristi mesic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radiel
tak snad dostanu už odpověď
čistě teoreticky vezmu svuj interni hdd na kterym mam hry a managery a ostatni aplikace vložim ho do jiné konzole kde je oficialní 3.56 (funkční psn).Otázka zní můžu takto synchronizovat sve nove trofeje?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.