Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Dikec Pešas a ještě, neexistuje neco kdeby byli napsany komba ruznejch postav, nebo to je taky vsechno ve hre jako u Mortal Kombatu Unchained? (Tekkena este nemam zejtra by me mel dojit, tak to este neznam) A je v Tekkenovi Fatality bo neco podobnyho jak b MK? ne fatality neni :( (ani animality, babylity, friendship, ... :D) a jo, dej si practice (ci jak to tam je) a komba se tam daj vypsat kdyz zvolis specialni mod practicingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 TAK jakej dingo napsal Tekken do Infrastructure Games: http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=1309 :D jde to pres x link kai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Je to takova hra ktera by se dohrala behem odpoledne bo me to vydrzi na hodne dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 To ti vydrží hoodně dlouho. koukni kdy tenhle topik založili a koukni na dnešní datum. myslim si že teď tu napíšeme víc příspěvků, než tu bylo původně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 jde to pres x link kai sakra, ten nejspis nepustim, co vy? Wifi klicenka neutahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Myslim že záleží na obtížnosti a tom jak se do toho zažereš. Já sem si to dal na medium ale pak jsem měl problémy dotáhnout za nějakou postavu story mode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hele a k čemu sou aury? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hele a k čemu sou aury? k mirnemu!! zvyseni urciteho statu napr life aura lvl 4 jemne zvysuje hp asi o 5 nebo 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Aha takže prakticky k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 tak i % pro tebe může znamenat úspěch resp. neúspěch, takže k ničemu ne....btw já hrál na tu nejtěžší a dalo se :) no jo bryan fury je hold největší Tekken drtič :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Toho nwemám rád. je moc silnej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 bryan je super, ale presel sem k Fengovi... to je dokonaly zkloubeni nohou a rukou :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Já osobně používám spíš nohy než ruce. EDIT: Máte už někdo Jinapchiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Já osobně používám spíš nohy než ruce.EDIT: Máte už někdo Jinapchiho? ten je tusim jen za pouziti nakyho cheatovaciho homebrew... nechcete si tento vikend brnaci dat srazek a nakopat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Neni jenom po cheatech odemknutelnej, ale odemknout se dá poctivě, ale to co chtěl je skoro nereálný. Musíš mít 4 postavy na Tekken Lord ranku. Nebo aspoň tak to je napsaný na gamefaqs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 psp verze určitě odemknutelný není.....btw. 4 postavy na tekken lord rank ti dám v poho během dne.. omg přestaň spamovat na gamefaqs je toto Get a different background 'Fist' on the main menu screen. When you turn your game on, and the default background is originally Kazuya's Hand, if you get certain characters to Tekken Lord you can change the background 'fist'. Unlockable How to Unlock Devil Jin's hand Get three characters to Tekken Lord Jin's Hand Get one character to Tekken Lord Jinpachi and a special rotating background Get four characters to Tekken Lord Kazuya's Hand Default je to background pozadí....tak nepostuj když neumíš ani anglicky grrrrrrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 SRY, ale já tam teda nevidim nikde napsaný Jinpachi background. Anglicky umim. Akorát sem myslel, že to je postava. Jistota je jistota, ale já sem lama a tak neudělám za den ani jednu postavu na Tekken lorda. Zkus to ty, když si tak dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 psp verze určitě odemknutelný není.....btw. 4 postavy na tekken lord rank ti dám v poho během dne.. no nevim nevim, já jednu postavu na tekken lord dělal asi týden (musel jsem vyhrát přes 1200 zápasů) ale nesnažil jsem se o nejvyšší rank, takže možná tolik zápasů ani nebylo potřeba, možná stačila zvýšit obtížnost bo co :D asi sem to hrál na easy x'-D jinak...Jinpachi je sračka, nechtějte za něj hrát :lol: ale čim vyšší rank, tím vyšší obtížnost i na easy :lol: takže pokud ze začátku hrajete na ultra hard s počátečním rankem tak je hra taky mrtě easy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 vono to teoreticky jde lehce kdyz si nastavis easy ma to dcl vliv :-D pak ja to zkousel a to pak s asukou zabijim vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Kééž bych na tom byl stejně. já to lamim až hrůůza. EDIT: Proč mi caesarus dal THX když sem napsal že nemám rád bryana?? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Prosimvas, ja hraju Tekken Dojo ale mam dotaz. Jak se mam dostat do dalsi stage, tu 1. skolu sem dohral tak 3x a byl sem prvni ale porad mam jen tu 1. jak se mam dostat dal prosim :)....jinak nejvic best Armor King Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Prosimvas, ja hraju Tekken Dojo ale mam dotaz. Jak se mam dostat do dalsi stage, tu 1. skolu sem dohral tak 3x a byl sem prvni ale porad mam jen tu 1. jak se mam dostat dal prosim :)....jinak nejvic best Armor King kazde dojo hrajes tak ze nejdriv mas neco jako ligu. pak tech nejlepsich 10 nebo 20 vejs hraje neco jako play off a kdyz skoncis jako 1ni otevre se ti dalsi dojo na mape. pak jednoduse sipkou doprava preskocis na dalsi a jedes znova. kde jsou uz obtiznejsi oponenti. pokud si zvolis na zacatku dojo modu NORMAL mas tusim max 4 doja. pokud das HARD tak muzes az do heaven dojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 aha, ale ja kdyz dam Tekken Dojo, vyberu si postavu ale mam tam jenom EASY a NORMAL, HARD tam nemam.... a navic kdyz zacinam dojo za nakou jinaou postavu tak tam mam jenom 5 zapasu....a to se me zda nak malo a este jak se tady psalo, jak si mam udelat toho Tekken lorda? marek_2080: Pouzivej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 no nevim nevim, já jednu postavu na tekken lord dělal asi týden (musel jsem vyhrát přes 1200 zápasů) ale nesnažil jsem se o nejvyšší rank, takže možná tolik zápasů ani nebylo potřeba, možná stačila zvýšit obtížnost bo co :D asi sem to hrál na easy x'-D jinak...Jinpachi je sračka, nechtějte za něj hrát :lol: ale čim vyšší rank, tím vyšší obtížnost i na easy :lol: takže pokud ze začátku hrajete na ultra hard s počátečním rankem tak je hra taky mrtě easy :D 1200 zapasu na tekken lord neak moc :) ne ja mam z brianem 350 vyher a jsem divine fist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 ja to mam naky pos*any ted Tekkna hraju, dal sem si GOLD RUSH a difficulty EASY a souper do me mlati jak kdybych si dal ULTRA HARD.....:'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.