Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Já u Yoshiho umim hafo komb a hraje se mi s ním vynikajícně. U něj mám 49víher 4prohry. A u Ravena mám:29víher a 4prohry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Já u Yoshiho umim hafo komb a hraje se mi s ním vynikajícně. U něj mám 49víher 4prohry. A u Ravena mám:29víher a 4prohry tak třeba já u Leeho měl první prohru až po 100 vyhranejch zápasech tože se pak obtížnost stupňovala :D až budeš mít tak 1000 odehranejch zápasů tak pak něco řikej :dozey: (:lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 jak se dela to nastavovani a co mi doporucujete nastavit si ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 SIKE: a co umi je teda dobrej rikas? me se libi no... umi naky kombo ze treba ho znicis hned proste naky dlouhy combo?? a jak udelam jako COMBO 2 atd? o=kolecko x=krizek /\=trojuhelnik D=ctverec ok takze ->-> o+x D+/\ o+x 3x kombo ale silny <-<- D KUCHNE HO NOZEM <-+mačkej D=otačení, útočí pěstmy na hlavu <-+šipka dolu+mačkej D=otáčení, útočí rukama na hlavu (druhý zbůsob) <-+šipka dolu+mačkej x=otáčení, útočí nohama na nohy o+x a pak zas o+x=udělá salto a kopne ho(skoro se nedá ubránit) atd. Chceš vypsat ještě nějaký komba??? Jestli jo tk napiš Han3: Jasně, ale já jsem zatím spokojenej.Chci si udržet úspěšnost nad 90% u Ravena nad 80% a nemusíš tu machrovat xD Jestli máš screen tk jo, ale jinak né dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 napis mi vse :) teda naky silne komba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 LOL tak to bude ale chvili trvat a silny sice moc neumim, ale me tyhle komba vetsinou stacej abych mel skoro dycky perfekt. EDIT:Hlavne de o to, aby sis to natrenoval ve freestylu EDIT2:A tky zalezi jakym stylem boej hrajes ty mno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Chtel bych ho treba vykopnout nahoru a proste ho nenechat spadnout davat mu komba atd.. Je dobrej ten LEV? ten king ? nebo ten druhej KING? hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 JJ jsou good, ale naucit se komba mno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 SIKE: o=kolecko x=krizek /\=trojuhelnik D=ctverec ok takze ->-> o+x D+/\ o+x 3x kombo ale silny <-<- D KUCHNE HO NOZEM <-+mačkej D=otačení, útočí pěstmy na hlavu <-+šipka dolu+mačkej D=otáčení, útočí rukama na hlavu (druhý zbůsob) <-+šipka dolu+mačkej x=otáčení, útočí nohama na nohy o+x a pak zas o+x=udělá salto a kopne ho(skoro se nedá ubránit) atd. Chceš vypsat ještě nějaký komba??? Jestli jo tk napiš Han3: Jasně, ale já jsem zatím spokojenej.Chci si udržet úspěšnost nad 90% u Ravena nad 80% a nemusíš tu machrovat xD Jestli máš screen tk jo, ale jinak né dík klidně nevěř, ale mě je to jedno, dokazovat ti to fakt nemusím. A jestli tohle bereš jako machrovinu, tak se zamysli nad svým původním postem ;) (SAVE ze hry by mi v mym novym psp nefungoval, tože na jednom PSP lze mít jen 1 SAVE a ten NELZE předat jinému PSP!) komba mu vypisovat nemusíš, má je všechny vypsaný v menu ;) (START-COMMAND LIST) ale nic, jenom bych vás...nováčky chtěl vidět jak byste pařili takovýho tekkena po netu na PS3, to je naprosto jiná liga než tyhle easy-peasy CPU boje. Ale až budeš mít větší rank (třeba Tekken Lord), tak ti ani obtížnost EASY nebude připadat lehká :lol: navíc...ty komba co jsi vypsal.....ale radši nic :roll: ...koukni na youtube --> http://cz.youtube.com/watch?v=JOVSWuhlV3o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 http://cz.youtube.com/watch?v=JOVSWuhlV3o A co s tim??? To jsem nepobral... A jestli si myslíš že jsem nováček, když tekka hraju 4roky, tak seš dobre mno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 http://cz.youtube.com/watch?v=JOVSWuhlV3o A co s tim??? To jsem nepobral...A jestli si myslíš že jsem nováček, když tekka hraju 4roky, tak seš dobre mno.. podle toho co tady píšeš za 'comba' tak mi tak připadáš :lol: v ňáký profi lize bys s timhle nikdy neuspěl, tomu se každej vůl ubrání :lol: air combo rulezz (tedka nevim jestli na tom videu naky byly :D ale dyžtak zkoukni i ostatní od profi hráčů a pak se zhodnoť;) :lol:) kdybych měl říct od kolika "hraju" tekkena...6-7 let? A to si o sobě ani nemyslím, že jsem v tomhle ňákej extra borec...nebo myslel jsem si ale když jsem vyzkoušel hrát po netu...docela jiná liga hrát s člověkem z druhý strany zeměkoule :D teď si možná o sobě myslíš, že znáš všechno, ale když mě třeba 8* za sebou porazil borec s Kazuyou (po netu)...a to bylo jenom 3-hit combo s VÝBORNÝM NAČASOVÁNÍM...docela sem čuměl co se i s tímhle dá udělat (řekneš si 3-hit combo...jsem lama...jo docela sem si tak připadal)...ale celej tekken je o načasování útoku...peace btw...pousmívám se nad posty typu "nejlepší postava je devil jin apod." :lol: btw2: kolikrát jsi se umístil alespoň ve světovym žebříčku hráčů? A na jakym místě? :cheesygrin: nevím jak je to teďka, kolik to hraje lidí...ale i tak tam bude dost borců co daj survial s mokujinem na 999 wins :lol: ..........:dozey::dozey::dozey:hack suxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 1)Tydle komba jsem psal, pac chtel Sike znat nejaky komba a ja mu psal lehky, pac kdybych mu hned napsal 10hit combo, tak to asi neda co? :D 2)Sice to hraju 4roky ,ale zas to nehraju tak naruzive, jak ti profici 3)Po tom netu mas pravdu mno. (ale ja zas tekkena hraju pro zabavu a pro zkraceni dlouhych chvil) 4)s dvl jinem mas pravdu s tim mokujinem to sou tda fakt borci mno 5)ja se ve svet rezbricku neumistil, pac to hraju pro zabavu, tim padem me staci davat story mod na ultra hadr :D EDIT:Han3: Hrajes survival?? Jestli jo kam ses nejdal dostal?? EDIT2:Umis 10kombo?? EDIT3:Jsem videl na youtubujak nejakej profik hral surv a davam jen perfect dostal se do 100 a pak se mu vybilo PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Já hraju s Hworangem. Ten je muj oblíbwenec. Ale tekkena nehraju pořád a taky to podle toho vypadá. Sem hrozná lamka. Na Youtube sem viděl jak s nim někdo dal 30HIT combo a protivník si ani neškrtnul a hebnul. Tomu se řiká Profigaming. Alias: Jestli počítáš dobu kdy si hrál Tekken Advance na GBa tak možná ty 4 Roky jo, ale jinak máš PSP Tejden tak radši mlč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 jo PSP, ale u standy razeta apod a v 5tride este u kamosu tak radsi mlc ty a neser se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 edie nebo amor king sou nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Tenhle tekken mě hodně bavil , hrál sem většinou za Eddyho a nebo za Lei Akorát mě taky štve , jak už tu někdo psal , že nevyhráváš postavy ale máš je všechny hned od začátku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 1)Tydle komba jsem psal, pac chtel Sike znat nejaky komba a ja mu psal lehky, pac kdybych mu hned napsal 10hit combo, tak to asi neda co? :D2)Sice to hraju 4roky ,ale zas to nehraju tak naruzive, jak ti profici 3)Po tom netu mas pravdu mno. (ale ja zas tekkena hraju pro zabavu a pro zkraceni dlouhych chvil) 4)s dvl jinem mas pravdu s tim mokujinem to sou tda fakt borci mno to nejsou borci, jenom maji hacklou (bo jak se tomu rika) postavu, cheateri 5)ja se ve svet rezbricku neumistil, pac to hraju pro zabavu, tim padem me staci davat story mod na ultra hadr :D jednou se mi podařilo v evropskym žebříčku být na 6. místě a světovym (nebo jak to bylo) na 12. místě, ale přede mnou bylo několik cheaterů (viz mokujin&999 survial kills :roll:) EDIT:Han3: Hrajes survival?? Jestli jo kam ses nejdal dostal?? survial jsem taky jednu dobu chtěl dávat ale dal jsem jenom asi 80 nebo 70 killu :oops: :lol: mě to vůbec nebavilo to hrát odznova :lol: EDIT2:Umis 10kombo?? :lol: hele 10hit combo umí každej idiot (ty co jsou vypsaný v combat listu, ale dají se lehko vykrejt :lol:), ale já se snažím, nebo spíš snažil jsem se dávat co nejúčinnější comba ve vzduchu, tomu se pak nepřítel neubrání EDIT3:Jsem videl na youtubujak nejakej profik hral surv a davam jen perfect dostal se do 100 a pak se mu vybilo PSP :D sleep mode rulezz :lol: MARDUK JE STEJNĚ NEJLEPŠÍ :lol::lol::lol:..........:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 MARDUK JE STEJNĚ NEJLEPŠÍ :lol::lol::lol:..........:dozey: to myslis vazne nebo to ma bejt vtip ??? Me osobne pride jako slabej char. mozna sem jeste nenarazil na nikoho kdo by s nim umel. Jinak Tekkena hraju od prvniho dilu, Od tretiho s Brianem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Ja proste nevim jak s yoshimitsem vyhodit do vzduchu nepritele.. leda tim ze silehne a vykopne nohy nahoru a to ho vyhodi ale nez se zvednu ja s yoshimitsem tak proste on uz je nanohou nestacimsi snim kopat ve vzduchu to snad ani nejde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Jde to , pamatuju si že se mi to povedlo jednou , jenomže sem mačkal všecko možný takže nevím čím sem to udělal , ale aspon ted už víš že to jde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Ja proste nevim jak s yoshimitsem vyhodit do vzduchu nepritele.. leda tim ze silehne a vykopne nohy nahoru a to ho vyhodi ale nez se zvednu ja s yoshimitsem tak proste on uz je nanohou nestacimsi snim kopat ve vzduchu to snad ani nejde ne? Koukni v comand listu na Aerial Comba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 sak v DR jsou krasne komba/move list i s animaci co to dela ne? :D samozrejme ne vse je proveditelne/pouzitelne v praxi ale tak to zjistis po par soubojich nejlepe s tezsim souperem. hafo veci funguje na low ranky a pak zjistite ze tekken lordi apd vam secko doblokujou nebo vycountrujou. taky, postavy bojuji ruznym stylem takze ne jazda postava bude umet stejne dlouha vzdusna nebo pozemnu komba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 mě se libi ta hups nepamatuju si jmenu ale ma good přední erbegy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ja nejradeji hraju s rawenem nebo amor king to sou skileři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 MARDUK JE STEJNĚ NEJLEPŠÍ :lol::lol::lol:..........:dozey: LOL Marduk :):):):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.