Liquid Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 :bann::offtopic: TOHLE JE NA PSP A NE NA PS3 tak sem nepiš voe.Mám otázku: Kdy skončí combat attack? TO končí až dáš všechny komba bo co? command attack myslíš určitě... a je tam celkově 10 komb.....takže pohoda... muj osobní rekord je 00:31:65 za fenga a 00:39:65 za bryana ^^ tekken powa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 command attack myslíš určitě... a je tam celkově 10 komb.....takže pohoda...muj osobní rekord je 00:31:65 za fenga a 00:39:65 za bryana ^^ tekken powa! tak zrovna za fenga jsem dal rekord okolo 20 vteřin, už je to ale dávno :P :wohow: jojo tak machruju no a co :dozey: ................... :lol: edit: ne neříkám že mi to říkáš, jen jsem něco takového čekal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 tak zrovna za fenga jsem dal rekord okolo 20 vteřin, už je to ale dávno :P :wohow:jojo tak machruju no a co :dozey: ................... :lol: ti nepíšu že machruješ :D sem nic takového ani v plánu neměl ..ale neměl si to psat..:D ted to budu zkoušet dat pod 20:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 command attack myslíš určitě... a je tam celkově 10 komb.....takže pohoda...muj osobní rekord je 00:31:65 za fenga a 00:39:65 za bryana ^^ tekken powa! Dik.PLZ co znamena ta hvezdycka u toho komba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 tak jsem Tekkena na PSP začal hrát i já a rozpoutal fenomén u nás ve třídě :D fakt masná hra hele jak je to s těma aurama? vím, že už jsem získal všechny 4 bílé a ted mám už level 2 od Life Aury, ale není možné nějak rovnou koupit žlutou? četl jsem na netu něco o Random Aura,kdy bych to mohl zkoušet kupovat dokola, dokud bych neměl žlutou, ale to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 mě tekken vůbec nebaví, je to o ničem když už sou otevřený všechny postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Dik.PLZ co znamena ta hvezdycka u toho komba? hvězdička znamená že musíš v tom okamžiku počkat např 0,4 vteřiny a až pak zmáčknout další tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 hvězdička znamená že musíš v tom okamžiku počkat např 0,4 vteřiny a až pak zmáčknout další tlačítko prostě taková mezi sekvence = ) a když sme u těch komb..... moc pěkné videjko http://cz.youtube.com/watch?v=eeODrySqi7o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 hvězdička znamená že musíš v tom okamžiku počkat např 0,4 vteřiny a až pak zmáčknout další tlačítko JJ moc dík. :D prostě taková mezi sekvence = )a když sme u těch komb..... moc pěkné videjko http://cz.youtube.com/watch?v=eeODrySqi7o Tobě tky dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 tak jsem Tekkena na PSP začal hrát i já a rozpoutal fenomén u nás ve třídě :D fakt masná hrahele jak je to s těma aurama? vím, že už jsem získal všechny 4 bílé a ted mám už level 2 od Life Aury, ale není možné nějak rovnou koupit žlutou? četl jsem na netu něco o Random Aura,kdy bych to mohl zkoušet kupovat dokola, dokud bych neměl žlutou, ale to nemůžu najít aury musíš vybojovat myslím že v arcade nebo v doju ted nvm sry. každá aura má 4 lvl "viditelnosti" Tempnest aura - bíla Life aura - zelená Burning aura - fialová Raging Aura - červená Dark aura - taková modro fialová... je podobná Burning auře Artic aura - světlě modrá Golden aura - žlutá nebo pro někoho zlatá :psp: muck :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 nevite jak s yoshimitsem udelat nake kombo nebo ne kombo toje jedno abych ho vyhodil do vzduchu a porat ho kopal a pestickoval ve vzduchu a on nemohl nic delat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 aury musíš vybojovat myslím že v arcade nebo v doju ted nvm sry.každá aura má 4 lvl "viditelnosti" Tempnest aura - bíla Life aura - zelená Burning aura - fialová Raging Aura - červená Dark aura - taková modro fialová... je podobná Burning auře Artic aura - světlě modrá Golden aura - žlutá nebo pro někoho zlatá :psp: muck :-* Díky moc, tak vidím, že zlatou budu mít za dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 nevite jak s yoshimitsem udelat nake kombo nebo ne kombo toje jedno abych ho vyhodil do vzduchu a porat ho kopal a pestickoval ve vzduchu a on nemohl nic delat? :D koukni třeba na youtube s tagy např. "tekken 5 yoshimitsu best combo" apod. :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 nevite jak s yoshimitsem udelat nake kombo nebo ne kombo toje jedno abych ho vyhodil do vzduchu a porat ho kopal a pestickoval ve vzduchu a on nemohl nic delat? :D A nebo zkus combo list xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niel Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 haledte je nejaka www stranka zabyvajici se tekenem ? kde jsou treba komba , nejaky tipy , triky , popis charakteru, atd. ? a jeste jsem se chtel zeptat co delaj ty aury ? jestli je to jen graficka vychytavka nebo jestli je to treba trochu i sheald nebo takneco ? pac mi prijde ze jich je tam hrozne moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Každá aura přidává trochu nějakou jinou statistiku. Když koukneš o pár stránek zpátky tak to tam někdo psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Ja hraju Dojo za Armor Kinga, rank mam WARRIOR a mam asi 190 vyher a 50 proher.....muj osobak je, ze sem se dostal v Arcade battle na 289 stage :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Ja se v Arcade modu dostal k 5é. bitce a pak když jsem si dělal screen, tak se mi to seklo, takže se mi celej ten proces smazal, tak už sem se na to vysral. Jinak Ravena mám 3.dana a Yoshimitsua mam Shinana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Každá aura přidává trochu nějakou jinou statistiku. Když koukneš o pár stránek zpátky tak to tam někdo psal.zajímalo by mě kdy jsi to viděl.... podle mého názoru je to blbosthaledte je nejaka www stranka zabyvajici se tekenem ? kde jsou treba komba , nejaky tipy , triky , popis charakteru, atd. ? a jeste jsem se chtel zeptat co delaj ty aury ? jestli je to jen graficka vychytavka nebo jestli je to treba trochu i sheald nebo takneco ? pac mi prijde ze jich je tam hrozne moc.. no asik nejvíc informací máš na gamefaq.com... tam toho je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Mno tuhle informaci mám odsud z fóra: http://console-forum.net/showthread.php?p=447351&highlight=aura#post447351 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pura Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 :bann::offtopic: TOHLE JE NA PSP A NE NA PS3 tak sem nepiš voe.Mám otázku: Kdy skončí combat attack? TO končí až dáš všechny komba bo co? Omlouvám se. Ne že bych chtěl spamovat, ale tento příspěvek jsem psal i do PlayStation 3 sekce a následně mi byl přesunut do sekce PSP, tak jsem si říkal, že je toto téma větší a někdo by si toho mohl všimnout a poradit mi. A místo toho jsem seřván. Vážně jsem už nad tímhle problémem zoufalý. Vložil jsem ho asi do 3 for a nikde žádná odpověď. A to bych si opravdu rád zahrál online. Kdyžtak zkusím vytvořit novou sekci v PlayStation 3 foru a tam tohle vložit a smazat staré příspěvky. Nemá někdo nějaký tip, co bych s tím měl udělat? Kam bych měl ještě napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 cus hele mam tekkena ale vubec to neumim hrat.. na easy kazdyho davam a na medium dostavam narez jako blazen.. nechapu ty komba nebo ty rany ja kto ubere 50% zivota.. s eddym ani nwm jak se cilene postavin na ruce a jak treba delat ty prizemni komba.. poradte pls nejaka dobra komba s eddym napr: ctverec dopredu trojuhelnik :D jsem tekken lamka :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Mas tam kombolist, tak neni nic jednoduzsiho, nez se komba proste nasprtat.. Anebo macke vsechny tlacitka najednou, nekdy to funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 .......Anebo macke vsechny tlacitka najednou, nekdy to funguje :D :D Jo to funguje, všechny tlačítka najednou je hukot:)......Ale jinak je v pohodě ten kombolist. Já se to naučil prostě zkoušením a když mi došla fantazie tak kombolist jak zmiňuje Anonymous_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CLOWN Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 PRACTICE -> Command Training tam se můžeš naučit jednotlivá komba a kombinace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.