kartoon Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ja sem zastáncem taktiky všecko mačkat a jakmile vyjde nejaky kombo tak to spamovat dokud te to nepřestane bavit a to je celkem brzo:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Jak už tu asi 3lidi řekli nejlepší je jít před Tekken dojo Story mod apod. do Practise modu a tam proste trenovat a trenovat a trenovat.Takhle to delam ja kdyz to chci zkusit s nejakou postavou a jakmile se naucim aspon 4good komba, tak du na sotry a de t v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 mackat secko je na nic. este u hry jako je tekk, kde kazda postava dela i podobne utoky trochu jinou kombinaci -_- nemluve pak o kombeni. zbytecna ztrata casu i opotrebeni tlacitek, kdyz na netu je hafo move listu a mas dokonce jeden i primo v hre a dokonce i se simulaci toho co to udela a jak to mas namackat. takze practice - freestyle. naucit se a zapamtovat. a kdyz uz ty utoky umis poradne delat tak pak bud zmenit oponenta z nepohibliveho na aktivniho a nebo jit na nejake souboje. tam uvidis jak je kterej utok pouzitelnej a kdy... a to pak uz chce jen hodne souboju, aby jsi to zjistil. navic co funguje na slabsi oponenty (nizsi doja) vubec nemusi bejt ucinne na ty silnejsi, kteri ti uhnou nebo vykryjou. takze teorie pak praxe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 navic co funguje na slabsi oponenty (nizsi doja) vubec nemusi bejt ucinne na ty silnejsi, kteri ti uhnou nebo vykryjou. takze teorie pak praxe :D Mi povidej, posledni dojo obtiznost medium oponenti s rangem fujia a raijin sou porad v bloku, jakmile se objevi tekken lord tak ho smaznu na perfect, ale fujin, raijin a deilty sou peklo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Mi povidej, posledni dojo obtiznost medium oponenti s rangem fujia a raijin sou porad v bloku, jakmile se objevi tekken lord tak ho smaznu na perfect, ale fujin, raijin a deilty sou peklo :?počky si na poslední turnaj v posledním doju .... rank #1 divine fist,dark lordi atd ...toto je peklo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Tekken: Dark Resurrection tady menší návod buhužel v angličtině Unlockable: Command Attack Minigame You must complete story mode 2 times. Unlockable: Tekken Bowling Minigame You must complete story mode 3 times. Unlockable: Theatre mode You must finish story mode once. Unlockable: Tekken Dojo Time Attack Play Water Dojo. Unlockable: Heaven Dojo You must complete the Void Dojo. Then beat Ranking Tournament and Jinpachi. Unlockable: Panda You have to select Kuma. Enter CIRCLE. Unlockable: 2006 E3 trailer You have to complete command attack 5 times around 1 min 30 sec. Unlockable: Burning Auras You have to win Time Attack. Unlockable: Opening Movie Console Part 2 You must collect more than 5000G in one round in Gold Rush Mode. Unlockable: Jinpachi's Ultimate Transformation Lose to Jinpachi in Story Mode a Unlockable: Tekken Dark Resurrection Opening Movie (AC Version) Defeat Survival Mode. Unlockables: Tempest Auras You must go through the Earth and Water dojo. Unlockable: Jinpachi's Winning Movie Reach his stage in story mode, and lose. Unlockable: Dojo Unlockables Unverified. $3 million ... Clear the Ranking Tournament in Void Dojo. Heaven Dojo, Jinpachi's Ghost ... Clear Void Dojo, defeat both the Ranking Tournament and Jinpachi. Tekken Dojo Gold Rush ... Play the Wind Dojo at least once. Tekken Dojo Roulette Battle ... Play the Void Dojo at least once. Tekken Dojo Survival ... Play the Fire Dojo at least once. Tekken Dojo Time Attack ... Play the Water Dojo at least once. Yurin Dojo ... Complete earth, water, and fire dojos on Easy difficulty or earth, water, fire, wind, void, and heaven on normal difficulty. Wind Dojo Submitted by Gary Spratt Unlockable: Life Auras You must complete Fire and Wind dojo. Submitted by Feingold Unlockable: Alternate Character Skins By selecting any character on the character select screen with the square button instead of the X button, that character will appear with an alternate skin or costume. Submitted by Kraagesh Unlockable: Costumes If you're interested in having new costumes for Jin, Law, Lee and Xioyu, select them from the character select screen with the triangle button. This won't work for any other characters. Submitted by siopaolo1 Unlockable: Background Images To change the default image in the background of the menu screen, perform the following actions: Jin's Fist - Get one character to Tekken Lord Devil Jin's Fist - Get three characters to Tekken Lord Jinpachi's Fist - Get four characters to Tekken Lord Zde i WEB z rozšířeným návodem Tekken: Dark Resurrection Zde koupíte za 409kč Tekken: Dark Resurrection (PSP) Zde ke stažení Zdarma Tekken: Dark Resurrection.zip Zde ukázkové video Download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 BAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekopči to z gamefaqs apodobných stránek p1čo. Zkopčit to umí každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Heele co znamená dyž mám hodnost Iron Fist?:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 nejoblibenejsi postava: no je jich vic ..nejdriv to byla lili a pak i upraveny dragunov nejhezci prostredi: vsechny jsou pekny...nejdriv me hrozne stval ten v tom kostele, nemohl jsem tam nikdy vyhrat, ale ted uz pohoda, takze prostredi mi je u p...le nejhezci postava: samozrejme kraska lili xD neoblibeni souperi: podle toho za koho hraju, ale nemam moc rad klokana,pandu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Tak jsem začal hrát s new postawama: HEIHACHI MICHIMA, KAZUYA MISHIMA, LILI, ARMOR KING(ae toho lamim nejvic), DEVIL JIN. s Heaihachim a jinem sem komplet dohraj TD na easy i challenge a az TD dohraju i za LILI a KAZUYU, tak si to tepr chci dát na Norm.HEIHACHI+DWL JIN=EXPERT RANK. Jinak s YOshem+Ravenem hraju jen proti bráchovi přes ad-hoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 moje nejoblibenejsi postava je Eddy a Christie (proste mi sedi ten styl boje, je to takovy dynamicky a rychly). Prostredi mam nejradsi jak se souperi jakoby na tatami a v pozadi tancujou de*ky. Soupere nemam rad Paula, vsechny maly zensky (krome Christie), Howarigna (nebo jak to je), Gina a jeste neco ale to ted nwm. Jinak.. Hraju TD na Normal a chci se zeptat co bude dal az dohraju Fire Dojo a ted mam hodnost 5th dan. Co je jeste vic? PS: muzu si nekde ''prevliknout'' postavu? Me uz nebavi ten Eddy jak jen menim barvy obleceni. PS2: na co je ta Aura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Aury sou na malý zlepšení statistik. Každá je na něco jinýho Převlíknout je můžeš. V hlavnim menu dáš Profile, pak Customise Na normal je myslim 6 Dojo. BTW Hwoarang je best. Taky 5th Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Aury sou na malý zlepšení statistik. Každá je na něco jinýhoPřevlíknout je můžeš. V hlavnim menu dáš Profile, pak Customise Na normal je myslim 6 Dojo. BTW Hwoarang je best. Taky 5th Dan A plz můžeš mi říct která auro co zlepšuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 A plz můžeš mi říct která auro co zlepšuje? blbost :dozey: aury nic nezlepšujou, jenom plácnul blbost....:arrow: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 A plz můžeš mi říct která auro co zlepšuje? Souhlasím s hanem,aury nic nezlepšují,je to jenom jako doplňěk jako např.nové oblečení,nebo nový ksicht:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Já to jen tak neplác ani sem si to nevymyslel. Na stránce 16 mi to někdo řekl. Jestli nevěříte tak tam koukněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 WOW, tak jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 k mirnemu!! zvyseni urciteho statu napr life aura lvl 4 jemne zvysuje hp asi o 5 nebo 10 blbost! kde máš napsáno kolik máš životů? :roll: ještě že má ban :dozey: spammer :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Tak teda nwm jak vám, ale mně se po delší době hraní (třeba Tekken Dojo) postava okouká, a tak jsem sháněl návod jak si změnit u postavy skin. V tomto topicu to je, ale je to rozkouskovaný a nepřehledný, a proto jsem se rozhodl to shrnout a popsat to. :idea: ___________________ Takže, pokud chcete například u Eddyho to oblečení bez rukávů (Fasca) tak není nic jednoduššího než si při vybírání postavy najet na Eddy a potvrdit to trojúhelníčkem. To samý jde udělat i při rozehraném Tekken Dojo, ale nejvíc mě baví, že se u toho dá měnit i barva. Proto musíme najet do customise, najet na Eddyho, potvrdit trojúhelníkem a pohrát si. Je to sice blbuvzdorný, ale příjde mi to užitečný a určitě to zpříjemní nejeden fight. :thumbup: :psp: TIP! U Christie chce asi každý vidět její vnady a ty jsou nejlépe vidět u druhého typu skinu, takže velice doporučuju! :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Tak ja uz sice nemam PSP ale kdyz sem ho mel tak sem Tekkena mastil nejvic. Nejradsi sem mel kazdopadne Ravena,Lili,Devil Jin a Heyhachi,Yoshimitsu... Nejlepsi arena je asi stim vrtulnikem. A jako enemy sem casem nesnasel kazdyho pac kdyz mate treba za Ravena titul Virtuoso tak uz sou silni vsichni !!! Ja mel skoro za vsechny Shihan a vissi. Jinak nekdo mozna nevi ze za kazdou postavu je vic obleku a ty se davaji pri vybirani postavy soucasnym zmacknutim treba kosticky + trojuhelnicku,ale moc sem to nestihl oczekovat nwm jak to presne funguje ale skuste... Treba takovej yoshimitsu je bud ten obyc,nebo predator a nebo takova smrtka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 tekken je klasika, už hraju ale pouze s kamarádem po networku. postava za kterou hraji: lili, nina, anna :) nejoblibenejsi prostredi: rozdam vsude kazdeho :) souper, ktereho nemam rad: jack 5, eddy nejpeknejsi postava: vsechny holky az na tu japonku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apep Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 nema na tekkena nekdo download pls??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 bezva hra, nedavno jsem prisel na to upravovani postav, coz mi taky zprijemnilo tu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apep Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 mno ja nejcasteji hraju s kingem a s devil jinem...newi nekdo jak hrat online???pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Nejde. Hra nema online mod. Leda hrat pres X link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.