NecroMachine Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 To asi nebude hratelna verze co? To by na to asi tak blbe necuceli a parili. Ale jinak je to dost dobra raklama. :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Neví náhodou někdo jak hrát zaa toho posledního maníka ve story módu v dřívějších verzích se dalo odemknout poslédního bose ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Neví náhodou někdo jak hrát zaa toho posledního maníka ve story módu v dřívějších verzích se dalo odemknout poslédního bose ..... taky by me to hafo zajimalo poradte nekdo pls jak odemcit toho posledniho myslim ze se jmenuje Jinpachi 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 mám dojem, že to nejde ale jde zpřístupnit alespoň jako ghost: bližší info: http://www.gamespot.com/psp/action/tekken/hints.html?mode=unlockables Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2006 Hele lidi nevite kdy ma vyjit u nas origo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2006 myslim že začátek září(???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2006 Mno pro Evropu je ohlášeno datum 8.9.06, já doufám, že je správné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2006 Ale US verze už vyšla, a jak je výš v téhle diskusi, tak se dá sehnat i u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 jj ja uz ji mam a prej je i horsi nez US pry tam nejdou nahravat Ghost pack a je zabugovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Tak sem se konecne odhodlal a koupil Tekkena na gamestation doufam ze nebudu litovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 to ja sice newim proc ale pockam na EU verzi asi doufam ze tam budou opravene bugy + nejaky pridavek treba ten analog stick :P :P ikdyz pochybuju 8) ale stejne ten tyden si jeste pockam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 to ja sice newim proc ale pockam na EU verzi asi doufam ze tam budou opravene bugy + nejaky pridavek treba ten analog stick :P :P ikdyz pochybuju 8) ale stejne ten tyden si jeste pockam :DJa to ten tyden nevydrzim, a EU verze bude podle me drazsi nez US tagze pro me jasna volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2006 Tagze mi pred chvili prisel a je to fakt super kotel narez!Fakt mazec, dik vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 tak mi to dnes taky dorazilo,i s poštovným nějakejch 1500(mazec :cry: ),ale fakt super!akorat jsem si myslel že jsem frajer a dal to nejtěžší - asi za pul hodky co jsem to zkoušel jsem vyhral jednou :roll: .takže večer v postýlce - snad to bude lepší!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 jj v posteli se hry pari nejlip ;-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 newite neco new o tom jestli zitra bude urco EU verze? se uuz na ni tesiiim :) doufam ze nebude spozdeni :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Poznate dievcata z TEKKENu? Tak tu ich budete poznat este lepsie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://img204.imageshack.us/img204/6655/tekken1resizepo7.jpg http://img214.imageshack.us/img214/2262/tekken3resizenm7.jpg http://img221.imageshack.us/img221/9135/tekken2resizeaw5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Tak to je naprosto uchylne mazecovy :shock: .Hlavne ta Lili ta je SUPER.Wow pekny pekny :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 to mas pravdu mit ji tak doma..nevim nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 to mas pravdu mit ji tak doma..nevim nevim :D "nevím nevím"? To já bych naopak věděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Vcera se v GamePage na CT2 prekvapive objevila videorecenze na Tekken:DR a sklidila celkem velkej uspech. A bylo obzvlast zajimavy sledovat to na velky uhlopricce TV a ani to nevypadalo az tak hrozne. Jen tak dale hosi z GP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 kouknu se na net na ten dil dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Vcera se v GamePage na CT2 prekvapive objevila videorecenze na Tekken:DR a sklidila celkem velkej uspech. A bylo obzvlast zajimavy sledovat to na velky uhlopricce TV a ani to nevypadalo az tak hrozne. Jen tak dale hosi z GP. jj az na to ze to bezelo uz v patek a tohle byla jen repriza :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 diky za tip s GP!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Já si asi nikdy nebudu schopnej zapamatovat vysílací čas GP (vždycky to náhodou přepnu a je tam :) ), takže taky dík, už jsem to skouknul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.