Han Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 nechcete nekdo udelat nakou soutez v tekkenu? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 tak co date nakej turnaj o prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Yoshimitsu a srdickova arena :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Chtel jsem se zeptat jestli je v Tekkenu taky prochazeni mistnosti a odstranovani nindzu a ruznych protivniku?Bylo to v Tekkenovy 4(nevim presne ve kterem) na PS2.Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djthunderCZ3 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak co date nakej turnaj o prachy S chutí si s tebou zahraju ^^ Jinak moje hlavní postava je Baek a nejlépe vypadající je Asuka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 já mam hodně v oblibě Lili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 já mam hodně v oblibě Lili :) Jo me taky:coolp: Hru jsem dostal vcera a naprosto me chytla...:psp: dokonce aji bracha ,ktery hraje na pc si chtel zahrat porad neaky souboje.... Nejvic hraju a budu hrat za yoshimitzu - ted nevim jak se to pise kdyztak me opravte.... Oblibene prostredi snow castle :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Zdravím, už jste někdo zkoušel tekkena přes wi-fi on-line? Připojit se na nějaký ofic. server a hrát...myslím že by to mě jít,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 tekken nema infrastructure.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 jo a ještě mě tak napadlo...myslíte že výjde v budoucnu ještě nějaký Tekken na PSP? Hledal jsem na netu,ale zatím o tom ani zmínka. Tekken 6 bude brzy pro PS3 tak doufám, že udělají zase nějakou konverzi pro PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Zdravím, už jste někdo zkoušel tekkena přes wi-fi on-line? Připojit se na nějaký ofic. server a hrát...myslím že by to mě jít,ne? jedine jak to jde je prez Ad-Hoc. ale teoreticky to jde i online. Pokud pouzijete Xlink Kai program. Je to neco jako Hamachi pro PS2, PSP, Xbox apd. Simuluje to jakoby lokalni wifi spojeni. Se znamym jsme to zkouseli, ale po tvrdem boji pri nastavovani wifi a psp jsme dojeli na tom, ze se nejak v battle lobby nevidime. Podle kamose je to tim, ze ma blbou/nepodporovanou wifi. Nemate/nepouzivate ten xlink este nekdo? Docela rad bcyh vyzkousel zda to funguje nebo ne. Pripadne si zahral. Areny a par lidi online tam je (ale sami korejci a nepisou anglicky takze domluva bez sance ^^) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caesarus Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Nejradsi mam yoshimitsua jina heinachiho a armor kinga prostredi nejak neregistruju :) nejhezci je urcite christie s lili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Já mám PSP tejden a Tekken je jedna z her který sem k tomu dostal origo, takže pařim. Super hra. Teď hraju za Hworanga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uter Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Nevim jak vy noobici ale ja uz mam Hodnost : Divive Fist , coz je rank po Dark Lordovi - vyssi uz neni :) , kdyz mi reknete jak se dela screen tak vam to aji vyscreenuju :) , jinak kolik mate dokoncenych comand trainungu ja asi za 10 postav ty air comba jsou fakt tezky u nekterych to skoro nejde a jediny co neumim v tekenovi je to <> - jako sipka v levo a hend v pravo to proste nejde nebo >< nejde to :D , a kolik mate tak penez ja asi 9 melounu a to mam vsechno vylepseny nevite co s penezma dal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Moje njoblíbenější postava je raven a nejhorší protivník ta indiánka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Nejoblíbenější postava: Raven, Christie Nejhezčí postava: Christie Nejotravnější protivník: Panda (Kuma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Mno jako já hrál několik postav, ale teď hraju Hworanga a sem myslim 7th kju nebo jak se to píše a s Kingem sem asi 1st dan. Ale moc mi to nejde. Hraju tekken ojo a dávaj mě tam. BTW nevíte co v combolistu znamená ta hvězdička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 christie je nejhezci,nejlepsi a nejhorsi je ten klokan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caesarus Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 ja mam s yoshimitsuem rank sage, s armor kingem expert, s asukou warriora, s hwoarangem championa, s mokujinem 2nd dan a to je tak vsechno :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uter Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 BTW nevíte co v combolistu znamená ta hvězdička? neco jako pockat asi 0,5 sec takova pomlka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Aha. diky. BTW Nevíte jaký kombo dobrý ma Hworang? mě se to nehce všechno projíždět v trainingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 :)vsechny bych vas porazil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 s devil jinem me hrozne Infernal Destruction. :D jak vypaluje ty lasery z oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Hmm nejlepší combo jeho je Fly->Inf. Destruction. Nejdřív přeletí na druhou stranu obrazovky a pak teprv použije laser. Dává to ca 1/3 hp. Dělá se to jako Fly, šipka na protivníka, Inf. Destruction. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Hmm nejlepší combo jeho je Fly->Inf. Destruction. Nejdřív přeletí na druhou stranu obrazovky a pak teprv použije laser. Dává to ca 1/3 hp. Dělá se to jako Fly, šipka na protivníka, Inf. Destruction. pěkný combo :roll: než by vyskočil tak by byl dávno na zemi :lol: ... ale to později poznáš (hraješ na easy?) ... odehraj hru na nejvyšší rank a pak si tohle můžeš používat a ani EASY ti nepomůže :lol: mě vždycky dostanou takový úsměvný posty od těch lidí co to hrajou několik hodin a už určujou nejlepší comba :lol: koukni se na youtube ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.