Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 pěkný combo :roll:než by vyskočil tak by byl dávno na zemi :lol: ... ale to později poznáš (hraješ na easy?) ... odehraj hru na nejvyšší rank a pak si tohle můžeš používat a ani EASY ti nepomůže :lol: mě vždycky dostanou takový úsměvný posty od těch lidí co to hrajou několik hodin a už určujou nejlepší comba :lol: koukni se na youtube ;) presne tak, tyhle hezky vypadajici komba sou sice nice, ale sou strasne pomaly a 10 combos hits se nevyrovnaj ani omylem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 presne tak, tyhle hezky vypadajici komba sou sice nice, ale sou strasne pomaly a 10 combos hits se nevyrovnaj ani omylem :) 10 hity se daj celkem snadno přerušit či jinak posrat , zkoušels někdy nějaký areal combo ? :lol: ale podle me so stejne nej comba ktery rychle stridaj high/low , da se to branit ale musis presne vedet kdy prijde jakej uder, a to vetsina nevi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 vsechny bych vas dal proc hraju tekkena fanaticky od 3 dilu :D a tky mam nahrano stovky hodin proti zivym hracum nejlepsi taktiky jsou napr. ze se rozebehnete a zastavite se tak aby si souper myslel ze na vas dosahne ale jen myslel ve chvili kdy jednou uderi do vzduchu bye bye tretino hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 posty typu "vsechny bych vas dal" mi prijdou trochu chory :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 posty typu "vsechny bych vas dal" mi prijdou trochu chory :D:D me prijde chory tvuj post... jinak ja nejradsi hraju s Jinem.. ale moc dobrej nejem... je potreba trenovat no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 me prijde chory tvuj post...jinak ja nejradsi hraju s Jinem.. ale moc dobrej nejem... je potreba trenovat no:) takze ti prijde fpohode, ze sem dojde typek, rekne vsici ste nuly, vymazu vas z mapy. a to aniz by videl ostatni hrat? jinak - Hwoarang,Bryan,Feng,Xiaoyu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 vsechny bych vas dal proc hraju tekkena fanaticky od 3 dilu :D a tky mam nahrano stovky hodin proti zivym hracum nejlepsi taktiky jsou napr. ze se rozebehnete a zastavite se tak aby si souper myslel ze na vas dosahne ale jen myslel ve chvili kdy jednou uderi do vzduchu bye bye tretino hp takovýhle posty mě prostě zabíjej koukni se na youtube na některý fighty a pak se vyjádři :lol: v tekkenu mám najeto přes 200 hodinek a taky si nemyslim že sem nejj po tom co sem zkouknul některý videa na youtube :lol::P (pro fights :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caesarus Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 desitkovky sou silene ale nejlepsi kombo ma stejne king ... to nikdo nevykryje, a ubere myslim 90% zivotu a protivnik se na nic nezmuze, protoze king ho chyti a pusti ho a flaka s nim o zem, natahuje ho a tak, az je uplne mrtvy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hmm nejlepší combo jeho je Fly->Inf. Destruction. Nejdřív přeletí na druhou stranu obrazovky a pak teprv použije laser. Dává to ca 1/3 hp. Dělá se to jako Fly, šipka na protivníka, Inf. Destruction. vlastne je to jeden z nejhorsich, nejlepsi je normal Fly-Infernal Destruction, protoze jakmile ho preletis, tak te hrozne krasne skopne kdyz k nemu letis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 JJ Taky mě párkrát sejmul. Já neřikal že to je nejlepší, ale že to je celkem užitečný, protože klasicky ID z FLY mi uhybali pořád a z ID ze země se vždycky (snad mimo jednoho pokusu) skrčili. Ano hraju na EASY, protože sem NUB a hraju teprv tejden a nikdy předtim sem PS neměl, takže sem hrál jenom Tekken advance na GBA. EDIT: SRY řek sem že je nejlepší, ale to je jenom MHO, protože takový lahůdky jako 10h. comba neumim dělat, protože sem nub a většinou se zaseknu tak na třetim úderu, ne-li dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 takovýhle posty mě prostě zabíjejkoukni se na youtube na některý fighty a pak se vyjádři :lol: v tekkenu mám najeto přes 200 hodinek a taky si nemyslim že sem nejj po tom co sem zkouknul některý videa na youtube :lol::P (pro fights :D) nemyslim ze sem nej napr perfect na ultra hard nedavam vzdycky ale jen skoro vzdycky no ale byly to jen silacky reci kdyby jen mel wifi klic bych moh po netu vsechny sjizdet! na youtube cumim furt a nekdy sou tam dost lame a nekdy zase skilleri az do nebe :bash: dal bych si proti tobe Asuka Kazama by si te podala :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 desitkovky sou sileneale nejlepsi kombo ma stejne king ... to nikdo nevykryje, a ubere myslim 90% zivotu a protivnik se na nic nezmuze, protoze king ho chyti a pusti ho a flaka s nim o zem, natahuje ho a tak, az je uplne mrtvy :) hloupost counter komba ti nic nerika a mezicounter pokracujiciho komba zejmena u kinga ti taky nic nerika ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 vite co vy mistri??? tak si nekdy dame, vsichni tady vypravej o skillu, ale abyste pak netřískali do tlačítka HOME :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ja bych rekl ze tahle hra je bombova nechce mi ji nekdo prodat :) jako na UMd diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ja bych rekl ze tahle hra je bombova nechce mi ji nekdo prodat :) jako na UMd diky mozna jj pokud jsi v praze No problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 vite co vy mistri??? tak si nekdy dame, vsichni tady vypravej o skillu, ale abyste pak netřískali do tlačítka HOME :D nekdy bych te chtel roznyst... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 nekdy bych te chtel roznyst... :psp: ma tekken Infrstructure? Fakt nebydlim v Praze, ale taky bych ti rad vytrel zrak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zdarec, mam otazecku. Kdyz ma kamos CFW a me nejde flashnout PSP tudiz muzu hrat jen UMD. Sel by multiplayer ISO a UMD? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ma tekken Infrstructure? Fakt nebydlim v Praze, ale taky bych ti rad vytrel zrak :D nemaaa................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ma tekken Infrstructure? Fakt nebydlim v Praze, ale taky bych ti rad vytrel zrak :D lol ty neznas cele menu nazpamet nejvymenujes vsechny postavy nejsi tekken lord a ani neviiis ??!!! ze nema ??? a chces mi rikat ze by sis stihl vubec vsimnout ze na tebe jdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zdarec, mam otazecku. Kdyz ma kamos CFW a me nejde flashnout PSP tudiz muzu hrat jen UMD. Sel by multiplayer ISO a UMD? Dikec promin, nevim jestli by to takhle slo, ale jestli se nemylim, Tak Tekken podpruje Game Sharing. Stačí, že hru má jeden a můžou její některé vlastnosti hrát oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zdarec, mam otazecku. Kdyz ma kamos CFW a me nejde flashnout PSP tudiz muzu hrat jen UMD. Sel by multiplayer ISO a UMD? Dikec jo ale mel by si stahnout stejnou iso versi jako mas ty hru ale neni to trochu OT pac tekken ma taky game sharing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QwaQ Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Dikec Pešas a ještě, neexistuje neco kdeby byli napsany komba ruznejch postav, nebo to je taky vsechno ve hre jako u Mortal Kombatu Unchained? (Tekkena este nemam zejtra by me mel dojit, tak to este neznam) A je v Tekkenovi Fatality bo neco podobnyho jak b MK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 me je 15 a tekken hraju od vzniku za briana,bruce,jina,a eddiho mam divine fist je to masakr na takovem ranku je to uz dost optizne EDIT:brblo ty aby ses neozval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 TAK jakej dingo napsal Tekken do Infrastructure Games: http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=1309 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.