shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Takze ako vsetci viete TEKKEN sa stal na PSP jednou z najlepsich hier tak preco o nej nepokecat? :arrow: S akou postavou najcastejsie hrate? Ja vacsinou Eddy Gordo. :arrow: Vase najoblubenejsie prostredie? Pre mna Snow Castle. :arrow: Najkrajsia postava v hre? Urcite Devil Jin. :arrow: Postava s ktorou neradi superite? Su to vacsie postavy ako Jack-5, Panda, Kuma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Mas to moc hezky udelany...Popremyslim a taky pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Ja pridam az 8.9 kdy doufam mi Tekken prijde!Starsne moc se tesim a se*e me ze vy to uz mate v ISO a ja musim cekat nez jim na skald prijdou originalky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronox Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 nevies ci sa da hrat namiesto eddieho za tigera? tak sa volal ten typek s afrom v starsich tekkenoch nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 nevies ci sa da hrat namiesto eddieho za tigera? tak sa volal ten typek s afrom v starsich tekkenoch nie? ee tady nemuzes.V Tekken Tag Tournament jdi i misto Devila mohl hrat za Angel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Pokial ja viem tak su tam vsetci iba tam pribudli Lili a Dragunov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 No tak Tekkena jsem hrál jenom chvíli (asi 4 hodiny v kuse :D ) na seznámení, páč ještě dohrávám NFS, ale... Zatím nejoblíbenější postava je.. kruciš už i jméno jsem zapoměl :oops: prostředí jsou všechny pěkný, ale zatim asi nejvíc mě zaujalo tohle nejhezčí postava? :D a nejhorší soupeř je pro mě takovej ten přiblblej Klokan, vždycky mě zbuší jak psa (a pak že ženský se nebijou :twisted: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Mno jo už se teším ažsi ho taky koupim!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ta holka na obrazku mi pripomina ucitelku z telaku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ta holka na obrazku mi pripomina ucitelku z telaku :lol: No tak to se asi přijdu mrknout :D Ja pridam az 8.9 kdy doufam mi Tekken prijde!Starsne moc se tesim a se*e me ze vy to uz mate v ISO a ja musim cekat nez jim na skald prijdou originalky! Uff 8.9. :shock: . tak to přeju pevný nervy, ale věř, že se to vyplatí :wink: . Jestli v nejbližší době budu upgradovat (což bude nejdřív asi až po vydání emulátoru na PS1), tak to bude jedna z prvních her, kterou pořídim :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ta holka na obrazku mi pripomina ucitelku z telaku :lol: No tak to se asi přijdu mrknout :D Ja pridam az 8.9 kdy doufam mi Tekken prijde!Starsne moc se tesim a se*e me ze vy to uz mate v ISO a ja musim cekat nez jim na skald prijdou originalky! Uff 8.9. :shock: . tak to přeju pevný nervy, ale věř, že se to vyplatí :wink: . Jestli v nejbližší době budu upgradovat (což bude nejdřív asi až po vydání emulátoru na PS1), tak to bude jedna z prvních her, kterou pořídim :) . A co ti v tom brání koupit to teď?Teda až ta originálka vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronox Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 co sa tyka toho emulatoru, tak nevypustilo sony info ze na 100% sa budu dat hrat vsetky hry z ps2? niekde som to cital ale uz neviem kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 ta holka na obrazku mi pripomina ucitelku z telaku :lol: No tak to se asi přijdu mrknout :D Ja pridam az 8.9 kdy doufam mi Tekken prijde!Starsne moc se tesim a se*e me ze vy to uz mate v ISO a ja musim cekat nez jim na skald prijdou originalky! Uff 8.9. :shock: . tak to přeju pevný nervy, ale věř, že se to vyplatí :wink: . Jestli v nejbližší době budu upgradovat (což bude nejdřív asi až po vydání emulátoru na PS1), tak to bude jedna z prvních her, kterou pořídim :) . A co ti v tom brání koupit to teď?Teda až ta originálka vyjde.A kde ho mam koupit pls? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=332901&pre= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 A co ti v tom brání koupit to teď?Teda až ta originálka vyjde. No co si budem nalhávat, dokud člověk má možnost hrát zadarmo, tak se do koupě moc nehrne. Podobně (ikdyž jak kdy) to praktikuju i na PC - když se mi hra líbí a baví mě, tak ji koupím, ale většinou až po slevě. takhle mám doma Toca Race Driver za 199,- NFS:U2 za 599,- FlatOut za 199,- a Quake IV za 699,- :) . A na PSP dokud jsem neměl možnost hrát ISO, tak jsem vybíral s rozvahou a taky levnější edice :wink: . Takže než bude novej FW s emu, tak Tekken třeba bude už Platinum a to je pak jiná. Navíc do tý doby bude snad už víc Demo her na vyzkoušení a to se bude taky kupovat jinak. Sakra, sorry, mám k těm OT nějaký sklony :? 2 ronox: tak s emu na PS2 bych to rozhodně reálně neviděl, protože sama emulace si žádá minimálně dvakrát takový výkon, než samotná hra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=332901&pre=Prave odtud to mam predobjednane :lol: datum dodání je 8.9 , nevíte kde se to dá ještě sehnat, klidně i za hranicema :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Jak už jsem tu kdysi psal: www.funtore.cz - tam to mají 1.9 - EU verzi www.gamestation.cz - tam by to melo byt uz 14.8 - ale US verze (muze byt nekompatibilni s EU v multiplayeru - to si chce zjisitt. Jiank pojede v pohodě) www.gamestop.com - oddut ji můžete mít vlastně hned (dovezou cca do 4 dní - jednou jsem tam objedna ve čtvrtek večer a v pondělí ráno se mi to válelo na stole) - ale je tam dost drahý poštovný. 60 dolarůdo ČR. Takže hra +poštovný tak vyjdou na 100 dolarů. Což je cca 2200kč. Ale pokud je někdo strašně nedočkavej, je to taky cesta jak se k tomu dostat docela dřív. www.gameseek.co.uk - tady to už mají taky. Myslím že jsou maličko levnější. Ale bohužel neberou kartu co mám, takže s nima nemám zkušenosti a nevím jaký mají poštovný. www.sendit.com - tohle je maličko do počtu. Tady to zatím nemají. Ale jde o jeden z nejlevnějších obchodů, takže se vyplatí si tady hry hlídat. Hry mají za západní ceny (tzn výrazně nižší - třeba Oblivion sběratelská edice tam vyšel v době releasu na cca 1000kč :-)). A poštovný do ČR mají 1,5Euro. Takže nějakejch 50kč. je to nejvýhodnější obchod co znám. (bohužel zatím bez Tekkena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Já si počkám, na toto určitě ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Diky Gluttone, predobjednavku jsem zrusil a ted se uvidi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Muj nejoblibenejsi je zatim RAVEN a pak taky JIN. Nejhorsi protihrac pak KING ci ARMOR KING :wink: A taky mi parkrat zatopil DRAGUNOV. Sice mastim ISO, ale urcite pujdu do originalky...oficialne by mela byt EU verze 1.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 No ja mam nejradsi taky tu babu co vy- Christie Monteiro Ale posledni dobou sem zacal hrat spis za Jina Nejradsi hraju v takovym tom bordelu jak tam tancujou ty cubky :D S kym nejradsi souperim to nevim, ale ten afroklokan Roger je zajimavej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Christie Monteiro je nejlehčí na ovládání podle mě je nejlepší Bruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 tak sem si to predobjednal na Gamestation a doufam ze mi to do tech 10 dni dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 dneska mi ma dojit tak se na nej tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 nejlepší je king..chytnu a už nepustím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.