Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Force Unleashed II - DLC "Endor Bonus Mission"

phoenix933

Recommended Posts

Problém jsem vyřešil, částečně. Založil jsem si účet na US PS Store a tam je tento DLC pack k dispozici.

Tím ale nastává "možná" další problém a moje další otázka. Musel jsem si na svém PS udělat nový profil, kde jsem založil nový PSN účet, který je tedy na US Store. A chci se zeptat pokud si teď na tomto účtu koupím a stáhnu ten DLC pack, jestli ho budu moc naistalovat ve svém původním profilu na PS, který normálně používám a mám tam rozehraný Force Unleashed 2. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně a děkuji za každou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém jsem vyřešil, částečně. Založil jsem si účet na US PS Store a tam je tento DLC pack k dispozici.

Tím ale nastává "možná" další problém a moje další otázka. Musel jsem si na svém PS udělat nový profil, kde jsem založil nový PSN účet, který je tedy na US Store. A chci se zeptat pokud si teď na tomto účtu koupím a stáhnu ten DLC pack, jestli ho budu moc naistalovat ve svém původním profilu na PS, který normálně používám a mám tam rozehraný Force Unleashed 2. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně a děkuji za každou odpověď.

Ale je tu problém - ty stahuješ DLC pro US verzi hry, ale máš EU - nepůjde to hrát :) To DLC nebude fungovat, jsou to rozdílné verze. Hrát to půjde na jakémkoli profilu, ale na jakékoli verze - musí být stejné.

Odkaz ke komentáři

Ale je tu problém - ty stahuješ DLC pro US verzi hry, ale máš EU - nepůjde to hrát :) To DLC nebude fungovat, jsou to rozdílné verze. Hrát to půjde na jakémkoli profilu, ale na jakékoli verze - musí být stejné.

Tak trochu jsem si myslel ze by to mohl byt problém, ale stoji to jen dollar, tak jsem si rikal zkusim a uvidim. Jen tak pro jistotu, vis to na tuty? :-)

Stejne je to jedno, protoze mi nefunguje ani jedna karta (KB, mBank), doufal jsem aspon v tu mBank, ale nejde dobit penezenka! Nevite nekdo o nejakym jinym zpusobu? Jak snadno sehnat treba PS network card nebo jakkoliv jinak. Do budoucna. Diky.

EDIT:

Ale mi tak napadlo teď, kdybych si udělal účet na UK store a ten DLC pack by tam byl a nějak by se mi tam povedlo dostat peníze, tak by to fungovalo... ANO/NE?

Odkaz ke komentáři

Tak mám stále problém s převedením peněz na UK Store, za boha je tam nemůžu dostat. Zkoušel jsem virtualní kartu od KB (ta papírová, MasteCard) a zkoušel jsem i Visu od mBank, kde mám z infolinky potvrzeno, že můžu provádět internetový transakce i do zahraničí a stejně mi to nejde, kartu to ověří v pořádku, ale pak se dostanu k části kdy zadám částku, kterou chci dobít a pak mi to hodí akorát hlášku "Funds could not been added to your wallet", nic dalšího žádnej důvod nic, tak už nevím co s tím. :-(

Může mi někdo poradit? Co mám dělat a jak? Přečetl jsem tady hromadu vláken, ale žádný kloudný řečení jsem v nich nenašel.

Popřípadě pokud by se našel někdo kdo by založil nějakej účet na UK Store dal tam pět liber a nechal mi přístup na ten účet. Samozřejmě to zaplatím a přidal bych nějakej bonus, aby ten potencionální dobrovolník nebyl škodnej :-)

nebo jestli je nějaká jiná možnost jak tohle vyřešit, budu rád za každou radu. Díky, díky, díky. :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem si tím jistý, povedlo se mi to s DLC do Burnout paradise za 600 kč :)

Tak si kup předplacenou kartu z UK a máš to :) Zas ti tam zbydou peníze, ale je to nejjistější.

No hele, už to vidím jako jedinou možnost, v žádným případě se mi prostě ten účet nabít nepovedlo.

Tak jsem si objednám network card, sice minimum je 20liber, ale co, ono se určitě najde i něco jinýho ke koupi.

kde se kupuju ty predplacene karty?

Jsou hromady eshopu, kde se to dá sehnat. Já to budu kupovat na aukru.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu