Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kdo dostal ban? A kdo ne?

Desta

Recommended Posts

Cau, prosim nepiste zadny flame. Jen strucne napiste pokud jste uz dostali ban nebo nedostali (tady piste jen ti, co maji homebrew).

Hram online, kmeaw 1.55 a upraveny dns pres linux a charles. Ani varovny mail jsem nedostal.

Napadlo me, ze lide co dostaly bany jestli to neni kvuli achievmentum jeste pred officialnim vydani hry, ale killzone.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sony umi zjistit jen to ze kdyz zapnete neorig. Hru tak ma v protokolu napsane 00000000 , pokud je to oroginal tak ma svuj specialni kod ( takze sony nepozna CFW ale jen hry) pokud hrajete online na CFW s orig hrama tak by na vas nemeli prijit ;)

Ja jsem varovani dostal a hned jsem odpojil internet (ale ban nemam) :ziped:

Odkaz ke komentáři

Sony umi zjistit jen to ze kdyz zapnete neorig. Hru tak ma v protokolu napsane 00000000 , pokud je to oroginal tak ma svuj specialni kod ( takze sony nepozna CFW ale jen hry) pokud hrajete online na CFW s orig hrama tak by na vas nemeli prijit ;)

mám pocit že odpojeným internetem to nevyřešíš ... pokud nesformátuješ hdd a nepřipojíš se na psn a nenecháš sony zkontrolovat tvůj hdd tak ti ban dá

Odkaz ke komentáři

Tak nwm no...Ja kdyz jesem prihlasenej na PSN tak kdyz spustim hru tak koumu charles a pripojuje se to na nejakej autorizacni server a primo vidim co si to bere za soubor a zadny 00000000000 tam neni...Normalni kod typu: 4AFDGS984ADS3F6A4EF4AWGF

Jinak parim porad dal online..Zadnej BAN ani e-mail...VM a charles..

Odkaz ke komentáři

Legalizace uctu na PSN ??

V nedeli se mi dostala do ruky PS3 FAT 60GB s YLODem,dal jsem za ni 500,-Kc,mela jeste plombu,takze se v ni predemnou nikdo nehrabal,kamos ji mel rok a pul ve skrini,proste to neresil a koupil si SLIMa.Podle navodu na youtube jsem ji rozebral,ocistil procesory od zbytku pasty,prohral horkovzusnou pistoli,nanesl novou pastu a slozil dohormady.Pak zapojil a funguje,dokonce i mechanika cte!! Byl v ni OFW 3.1x,zadny dema,jen spousty trofeji a savu.NIKDY nebyla pripojena na NET,kamos si porizoval net az ke SLIMu.

Zformatoval jsem HDD a dal jsem do ni Kmew3,55 a normalne funguje.Treba brzo umre(treba ne),ale mam dotaz jestli by se nedala pouzit k legalizovani meho uctu na PSN?(samozrejme po formatu HDD a OFW 3.56) Vim ze kazda konzole ma svou MAC adresu,takze jestli by poznali ze se prihlasuju z jine konzole,nez predtim.

upadate:

Tou "legalizaci" myslim,abych jako nedostal "BAN",i kdyz se toho nebojim a je mi to jedno."Hraju" si Playstationem teprve od vanoc.O dema a online hrani mi ani moc nejde,spis treba jako reseni nynejsiho probelmu s BANy.Nekdo treba jako ja,ma moznost sehnat druhou PS3 a tu mit s OFW na PSN a online a tu prvni na CFW a stazene hry.

Odkaz ke komentáři

Jestli je to odpoved na tvoji otazku, ale svuj PSN ucet muzes aktivovat na peti konzolich. Neresi to ale savy z her, ty by si musel neustale zalohovat a nahravat mezi dvema konzolema. Trofeje se ukladaji na servry, tak ty by jsi mohl nadelavat snad na obou (ale k cemu je to bez savu?).

Odkaz ke komentáři

mám pocit že odpojeným internetem to nevyřešíš ... pokud nesformátuješ hdd a nepřipojíš se na psn a nenecháš sony zkontrolovat tvůj hdd tak ti ban dá

to by muselo byt casove omezeny a to se mi nezda

3.55 KMEAW hral jsem online furt a dostal jsem email od ty doby jsem nebyl online :)

Odkaz ke komentáři

bananisti na PS3 snad neexistuji. Ten email jsem taky dostal, ale vubec jsem nehral online. Naposled jsem byl na PSN prihlasen, snad v dobe, kdy jsem mel CFW Geohot a Wanin ani Kmeaw jeste neexistovali,a to je uz hodne davno...a mail mi prisel minuly tyden. Nedalo mi to, a nejak jsem spachtil pripojeni pres f*ckpsn a pred dvema dny se pichl normalka na PSN a pohoda. Jen jsem to zkousel, potreboval jsem postahovat veci, co jsem si kdysi zaplatil. Jinak na PSN nelezu, mam to stale odpojeny.

Odkaz ke komentáři

No, to je složitější. Ban se dá udělit na víc věcí, dva nejčastější způsoby jsou ban na účet a ban na konzoli. Když máš ban na účet, můžeš vytvořit jiný a ten bude fungovat. Také bývá obvykle ban na účet časově omezený. Dává se například za nějaké lehké porušení pravidel, typu špatné chování, apod.

Ban na konzoli je horší, zde už vytvoření nového účtu nepomůže, musela by se koupit nová konzole. Např. MS dává podobné bany za pirátění, respektive samotný flash mechaniky.

Pokud je ban udělený na konzoli, opravdu se řídí podle ID konzole. Ale háček je v tom, že ID se dá změnit. A to je právě princip unbanu. Samozřejmě, není to tak primitovní, musíš znát nějaké jiné ID, náhodná čísla nefungují. A sehnat ID není zase tak jednoduché, generátor asi nebude. Nejčastěji se čísla shání třeba ze starých konzolí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu