Desta Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Cau, prosim nepiste zadny flame. Jen strucne napiste pokud jste uz dostali ban nebo nedostali (tady piste jen ti, co maji homebrew). Hram online, kmeaw 1.55 a upraveny dns pres linux a charles. Ani varovny mail jsem nedostal. Napadlo me, ze lide co dostaly bany jestli to neni kvuli achievmentum jeste pred officialnim vydani hry, ale killzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Mam wanin v2,pripojuju pres f*uck pns,parim online BF2 a taky ani upozorneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 já dostal mail a včera sem aktualizoval se staženou prdelej,ale ban nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desta Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 a co pouzivas za homebrew ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Sony umi zjistit jen to ze kdyz zapnete neorig. Hru tak ma v protokolu napsane 00000000 , pokud je to oroginal tak ma svuj specialni kod ( takze sony nepozna CFW ale jen hry) pokud hrajete online na CFW s orig hrama tak by na vas nemeli prijit ;) Ja jsem varovani dostal a hned jsem odpojil internet (ale ban nemam) :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Sony umi zjistit jen to ze kdyz zapnete neorig. Hru tak ma v protokolu napsane 00000000 , pokud je to oroginal tak ma svuj specialni kod ( takze sony nepozna CFW ale jen hry) pokud hrajete online na CFW s orig hrama tak by na vas nemeli prijit ;)Ja jsem varovani dostal a hned jsem odpojil internet (ale ban nemam) :ziped: mám pocit že odpojeným internetem to nevyřešíš ... pokud nesformátuješ hdd a nepřipojíš se na psn a nenecháš sony zkontrolovat tvůj hdd tak ti ban dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Sony umi zjistit jen to ze kdyz zapnete neorig. Hru tak ma v protokolu napsane 00000000 , pokud je to oroginal tak ma svuj specialni kod ( takze sony nepozna CFW ale jen hry) pokud hrajete online na CFW s orig hrama tak by na vas nemeli prijit ;)Ja jsem varovani dostal a hned jsem odpojil internet (ale ban nemam) :ziped: Tak nwm no...Ja kdyz jesem prihlasenej na PSN tak kdyz spustim hru tak koumu charles a pripojuje se to na nejakej autorizacni server a primo vidim co si to bere za soubor a zadny 00000000000 tam neni...Normalni kod typu: 4AFDGS984ADS3F6A4EF4AWGF Jinak parim porad dal online..Zadnej BAN ani e-mail...VM a charles.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Legalizace uctu na PSN ?? V nedeli se mi dostala do ruky PS3 FAT 60GB s YLODem,dal jsem za ni 500,-Kc,mela jeste plombu,takze se v ni predemnou nikdo nehrabal,kamos ji mel rok a pul ve skrini,proste to neresil a koupil si SLIMa.Podle navodu na youtube jsem ji rozebral,ocistil procesory od zbytku pasty,prohral horkovzusnou pistoli,nanesl novou pastu a slozil dohormady.Pak zapojil a funguje,dokonce i mechanika cte!! Byl v ni OFW 3.1x,zadny dema,jen spousty trofeji a savu.NIKDY nebyla pripojena na NET,kamos si porizoval net az ke SLIMu. Zformatoval jsem HDD a dal jsem do ni Kmew3,55 a normalne funguje.Treba brzo umre(treba ne),ale mam dotaz jestli by se nedala pouzit k legalizovani meho uctu na PSN?(samozrejme po formatu HDD a OFW 3.56) Vim ze kazda konzole ma svou MAC adresu,takze jestli by poznali ze se prihlasuju z jine konzole,nez predtim. upadate: Tou "legalizaci" myslim,abych jako nedostal "BAN",i kdyz se toho nebojim a je mi to jedno."Hraju" si Playstationem teprve od vanoc.O dema a online hrani mi ani moc nejde,spis treba jako reseni nynejsiho probelmu s BANy.Nekdo treba jako ja,ma moznost sehnat druhou PS3 a tu mit s OFW na PSN a online a tu prvni na CFW a stazene hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Jestli je to odpoved na tvoji otazku, ale svuj PSN ucet muzes aktivovat na peti konzolich. Neresi to ale savy z her, ty by si musel neustale zalohovat a nahravat mezi dvema konzolema. Trofeje se ukladaji na servry, tak ty by jsi mohl nadelavat snad na obou (ale k cemu je to bez savu?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 mám pocit že odpojeným internetem to nevyřešíš ... pokud nesformátuješ hdd a nepřipojíš se na psn a nenecháš sony zkontrolovat tvůj hdd tak ti ban dá to by muselo byt casove omezeny a to se mi nezda 3.55 KMEAW hral jsem online furt a dostal jsem email od ty doby jsem nebyl online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 bananisti na PS3 snad neexistuji. Ten email jsem taky dostal, ale vubec jsem nehral online. Naposled jsem byl na PSN prihlasen, snad v dobe, kdy jsem mel CFW Geohot a Wanin ani Kmeaw jeste neexistovali,a to je uz hodne davno...a mail mi prisel minuly tyden. Nedalo mi to, a nejak jsem spachtil pripojeni pres f*ckpsn a pred dvema dny se pichl normalka na PSN a pohoda. Jen jsem to zkousel, potreboval jsem postahovat veci, co jsem si kdysi zaplatil. Jinak na PSN nelezu, mam to stale odpojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 taky jsem se pripojil spoofnul jsem si na 3.56 a pres stale stejny zpusob charles funguje :) jupi synchovani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Bany jsou koukni na you tube a zadej PS3 BAN a uvidis jak frajeri dostavaj BANY.Je tam nekdo kdo si ten BAN smaze,dej na you tube UNBAN PS3 a uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Bany jsou koukni na you tube a zadej PS3 BAN a uvidis jak frajeri dostavaj BANY.Je tam nekdo kdo si ten BAN smaze,dej na you tube UNBAN PS3 a uvidis. Tak neviem. Nie je náhodou BAN udelovaný na ID, čo má každá konzola vlastnú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 No, to je složitější. Ban se dá udělit na víc věcí, dva nejčastější způsoby jsou ban na účet a ban na konzoli. Když máš ban na účet, můžeš vytvořit jiný a ten bude fungovat. Také bývá obvykle ban na účet časově omezený. Dává se například za nějaké lehké porušení pravidel, typu špatné chování, apod. Ban na konzoli je horší, zde už vytvoření nového účtu nepomůže, musela by se koupit nová konzole. Např. MS dává podobné bany za pirátění, respektive samotný flash mechaniky. Pokud je ban udělený na konzoli, opravdu se řídí podle ID konzole. Ale háček je v tom, že ID se dá změnit. A to je právě princip unbanu. Samozřejmě, není to tak primitovní, musíš znát nějaké jiné ID, náhodná čísla nefungují. A sehnat ID není zase tak jednoduché, generátor asi nebude. Nejčastěji se čísla shání třeba ze starých konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.