DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Pro všechny fanoušky a milovníky herní série Zeldy. Zelda nám včera oslavila 25. narozeniny. Včera 21.2. to bylo přesně 25 let od vydání první hry ze sérii. Šlo o The Legend of Zelda z pevní Nintendo konzole NES (Famicom) a japonci se hry dočkali 21.2. 1986. Server 1UP pak k této příležitosti vydal obsáhlou sérii článků v nichž se o Zeldě dozvíte i to, co byste radši nevěděli. Angličtináři čtěte zde. Jen tak pro zajímavost, která je vaše nejoblíbenější hra ze série Zelda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Mohli by dát Zeldu na Virtual Console zdarma :D Jinak moje nej je Majora's mask. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Na GDC bylo oznámneno že Nintendo pro Linkovy 25. narozeniny také něco připravuje. Takže nezůstaneme na suchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 JJ, cetl jsem, pry to ohlasi na E3, nemam zdani co by to mohlo byt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 určitě nějaký 3DS bundle já si to myslím, protože DS a wii bundle už tu byl a ted se hlavne potrebuje prodavat 3DSko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ze bych si pockal na bundlu se Zeldoiu, ocenil bych kdyby to byla specialni edice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tak IGN dnes vydal clanek o 15 nejlepsich zbrani ze Zeldy....hadejte co je prvni, to by mel vedet kazdy Zelda fanda :D http://wii.ign.com/articles/115/1156690p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.