marsty Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Tak jsem se už skoro rozhodl, že si koupím Mario Kart za těch neskutečnejch 999Kč O_O. Ale vážně to stojí za to? Všichni to chválí, ale co jsem viděl videa a obrázky, postavy a pozadí, vypadá to trochu jako pro 3-leté dětičky :D I když mě moc láká to ovládání a hraní online. A mám strach abych to hned nedohrál za jeden den. :) Tak co myslíte, mám koupit? :cheesygrin: Edit: Uz prislo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 za mě určitě ano hral jsem to jak na wii tak i na ds a na obouch strojích patří mezi nejlepší hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 no ono se to za ten 1 den dá dohrát ty mario karty na wii a ds jsou spíše dělané pro multi playery nebo při hraní s více hráčemi po netu. Když totiž dohraješ hru, pomalu přijde nuda. Hlavně tam de o tem multiplayer (tedy podle mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Díky, moc mi to pomohlo :) A co si myslíte o grafice? Ujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Mario Kart je naprosto úžasné ... Lidi se hodně baví o tom, že je to nejlepší on-line hra - chytlavá, zábavná ... A já to můžu jen potvrdit! Grafika je fajn, mně osobně se líbí. Rozhodně lepší, než u jiných závodních her na Wii. Jdi do toho a můžeme hrát on-line! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 OK, hra dneska prisla. Moc me to bavi, diky vsem :) Zajezdil by nekdo s amaterem? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 No jasně, klidně zajezdím, pošli mi svoje ID ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 poslal jsem ti to.. Nezajezdi jeste nekdo? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Můj fc je 2193-6508-8572, tak si mě přidej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Muj 2752-0103-8912, uz jsem si te pridal Edit: ok mam vas oba, pridejte si me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Můj FC 5071-0842-4148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tak kdy zajezdíme? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Trochu jsem si hrál s wiičkem, změnil se mi FC 3782-8051-5007 Se Squitterem dneska hrajem od osmi Goldeneye, můžem dát i kart.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Trochu jsem si hrál s wiičkem, změnil se mi FC3782-8051-5007 Se Squitterem dneska hrajem od osmi Goldeneye, můžem dát i kart.. btw. hoď mi pls do PM svoje ICQ ... ať se dneska případně během hraní GoldenEye můžeme domlouvat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Icq nepoužívám, ale na Skypu mě najdeš - pes.vboude Jsem teď online, můžem dát Kart hned ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 bohužel teď nemůžu, až v těch 20h, golden eye, případně mario kart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ted je mario kart i s volantem origo balení v kaufu v praze za 574,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Nejlepší hra na Wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ted je mario kart i s volantem origo balení v kaufu v praze za 574,- Díky za tip, už je doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 přidejte s mě také mám FC v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.