Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIGHT NIGHT CHAMPION je Venku

jakubgaluszka

Recommended Posts

Houba

tak si dej dkyztak nizsi uroven :) a pak si ji zase zvys

FeebeE

tak taky je to konec tak je to tezky no

fatalis

no nadaval ale tak to bylo z momentu ''nasrani'' :D

jinak v legacy modu jde o to ze si udelam boxera a pak zapasim vyhravam obleceni atd vylepsuju ho a vyhravam tituly ze?:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak zase mě to štve je to čistě jen o stamině....hraju ten legacy mod a jsou tam manici co maj plnou staminu opet cely zapas ja mam staty pres 90 u staminy a mam ji za 2kola pryc i kdyz jen uhybam

EDIT:

fakt už mě to nebaví dám mu 380ran za zápas a tak 2 třetiny z toho jsou ty silný RB+úder a stejně stojí jakoby nic afurt má plno staminy když mu začnu dávat po úhybu combo tak místo toho aby couval a kryl se jako to většinou boxeri delaji tak zacne hlava nehlava mlatit...

Odkaz ke komentáři

Můžu jen potvrdit jeto nej hra o raundu vůbec nic neříkám.ale champion je dost goood..skvělá grafika,ovládání se i povedlo není pochyb rukou jen u páček ale i u tlačítek což je dobrý.ale demo jsem nehrál,počkal jsem si na plnou hru.ale u čeho se skláním je skvělý příběh.nečekal jsem tak luxusní box(hru) roku.vřele všem doporučuji!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Teda u toho posledniho matche s frostem vylozene tecu..do ted to byla super hra, ale tohle posledni je fakt demence.. Prvni dve kola uz mam za sebou,ale neni mi jasny jak vydrzet dalsi tri kola. 75ran neni problem mu dat klidne za jedno kolo, ale vzhledem k tomu,ze je schopnej sundat me na 2rany tak tri kola se mi tam fakt nedari behat. Tahle posledni cast je myslim dost nevyvazena oproti zbytku

Odkaz ke komentáři

Teda u toho posledniho matche s frostem vylozene tecu..do ted to byla super hra, ale tohle posledni je fakt demence.. Prvni dve kola uz mam za sebou,ale neni mi jasny jak vydrzet dalsi tri kola. 75ran neni problem mu dat klidne za jedno kolo, ale vzhledem k tomu,ze je schopnej sundat me na 2rany tak tri kola se mi tam fakt nedari behat. Tahle posledni cast je myslim dost nevyvazena oproti zbytku

jo tak to stebou souhlasím.stím frostem jeto přehnaní to se moc nepovedlo..ale ono to je naopak nesmí ti dát 75 ran.musíš ho před tím řezat nebo knokautovat.což je nemožný.než se rozkoukáš tak si na zemi :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové nejde nějakým způsobem zapnout ve hře titulky? Asi ne, ale radši se zeptám to nastavování je tam nějaké zmatené. Já právě moc angliky neumím a těm radám až tak nerozumím:-( Nebo ještě jinak kde se zobrazuje jak mám daného protivníka porazit? To už si pak přeložím.

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové nejde nějakým způsobem zapnout ve hře titulky? Asi ne, ale radši se zeptám to nastavování je tam nějaké zmatené. Já právě moc angliky neumím a těm radám až tak nerozumím:-( Nebo ještě jinak kde se zobrazuje jak mám daného protivníka porazit? To už si pak přeložím.

Zmackni START a tam to je v ramecku napsano

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu