jakubgaluszka Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Houba tak si dej dkyztak nizsi uroven :) a pak si ji zase zvys FeebeE tak taky je to konec tak je to tezky no fatalis no nadaval ale tak to bylo z momentu ''nasrani'' :D jinak v legacy modu jde o to ze si udelam boxera a pak zapasim vyhravam obleceni atd vylepsuju ho a vyhravam tituly ze?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 tak zase mě to štve je to čistě jen o stamině....hraju ten legacy mod a jsou tam manici co maj plnou staminu opet cely zapas ja mam staty pres 90 u staminy a mam ji za 2kola pryc i kdyz jen uhybam EDIT: fakt už mě to nebaví dám mu 380ran za zápas a tak 2 třetiny z toho jsou ty silný RB+úder a stejně stojí jakoby nic afurt má plno staminy když mu začnu dávat po úhybu combo tak místo toho aby couval a kryl se jako to většinou boxeri delaji tak zacne hlava nehlava mlatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Prosím o radu.Co mám dělat při tréninkovém zápase po propuštění z basy.Při KO to musím opakovat.Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 JJ přesně tohle asi drobet posrali je tam malo pravdě podobná vyhra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Hraju na pro a zadny problemy se staminou nemam.Nesmis tolik busit do neho,vyckavat az se odhali a poslat poradny padlo nebo par rychlejch oklepavacek.Ta kampan chybela,clovek se divi ze se objevila az v patem dile . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 GUNZIE ja vim hraju to dlouho (fnr) ale jde o to ze ja mu tech del adm 50 a on nic .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 jo, ale kampaň, kterou máš projetou na nejlehčí obtížnost za dvě a půl hodiny :D na ty těžší samozřejmě přituhuje a herní doba se protahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 co?o čem to meleš?ja říkám že hraju dlouh FNR celou sérii fnr4 jsem hrál min 100hodin...a hrál jsem to na tu třetí obtížnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Můžu jen potvrdit jeto nej hra o raundu vůbec nic neříkám.ale champion je dost goood..skvělá grafika,ovládání se i povedlo není pochyb rukou jen u páček ale i u tlačítek což je dobrý.ale demo jsem nehrál,počkal jsem si na plnou hru.ale u čeho se skláním je skvělý příběh.nečekal jsem tak luxusní box(hru) roku.vřele všem doporučuji!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 "melu" o tom, že kampaň máš odehranou za dvě a půl hodiny na nejlehčí obtížnost atd... - co z toho si nepochopil? O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 no a já ti říkám že mě to trvalo 3,5 a hrál jsem to na 3 obížnost ze 4...a nepochopil jsem z toho to ze meles blbosti. becks7234 no box roku je to jasnej když jinej není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 no a já ti říkám že mě to trvalo 3,5 a hrál jsem to na 3 obížnost ze 4...a nepochopil jsem z toho to ze meles blbosti.becks7234 no box roku je to jasnej když jinej není :D Myslel jsem to tak ze všech her je tahle dobrá.žeto není propadák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Prosím o radu.Co mám dělat při tréninkovém zápase po propuštění z basy.Při KO to musím opakovat.Děkuji za radu. Je to trenink po druhém propuštění z basy.Text: Knock Barr down twice with body punches.Not head punches.Děkuji za nápovědu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 romanbares do pí.i proč to napíšeš sem a když za 5minut nedostaneš odpověd založíš topic?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 sorry,já nevěděl kam to napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Teda u toho posledniho matche s frostem vylozene tecu..do ted to byla super hra, ale tohle posledni je fakt demence.. Prvni dve kola uz mam za sebou,ale neni mi jasny jak vydrzet dalsi tri kola. 75ran neni problem mu dat klidne za jedno kolo, ale vzhledem k tomu,ze je schopnej sundat me na 2rany tak tri kola se mi tam fakt nedari behat. Tahle posledni cast je myslim dost nevyvazena oproti zbytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Teda u toho posledniho matche s frostem vylozene tecu..do ted to byla super hra, ale tohle posledni je fakt demence.. Prvni dve kola uz mam za sebou,ale neni mi jasny jak vydrzet dalsi tri kola. 75ran neni problem mu dat klidne za jedno kolo, ale vzhledem k tomu,ze je schopnej sundat me na 2rany tak tri kola se mi tam fakt nedari behat. Tahle posledni cast je myslim dost nevyvazena oproti zbytku jo tak to stebou souhlasím.stím frostem jeto přehnaní to se moc nepovedlo..ale ono to je naopak nesmí ti dát 75 ran.musíš ho před tím řezat nebo knokautovat.což je nemožný.než se rozkoukáš tak si na zemi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 musíš jen utíkat.uskakovat,uhýbat... mě to přišlo dost lehký o protí pár jinem věcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Isaac family frost.Tak dlouho jsem se u neceho nezasekl,nemuzu ho porazit(chci ho rozsekat motorovkou,kde ho najdu) .Nedokazu vydrzet tak dlouho jen uskakovat,pak dat 75 ran a pri 60 rane na telo ,me vzdy posle k zemi,uz mi to prijde jako Bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Takže dohráno dávám topic,nato jak ho porazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 A proc si to nenapsal sem?!kaŽdej kdo umÍ troŠku anglicky vÍ jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Zdravím pánové nejde nějakým způsobem zapnout ve hře titulky? Asi ne, ale radši se zeptám to nastavování je tam nějaké zmatené. Já právě moc angliky neumím a těm radám až tak nerozumím:-( Nebo ještě jinak kde se zobrazuje jak mám daného protivníka porazit? To už si pak přeložím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Zdravím pánové nejde nějakým způsobem zapnout ve hře titulky? Asi ne, ale radši se zeptám to nastavování je tam nějaké zmatené. Já právě moc angliky neumím a těm radám až tak nerozumím:-( Nebo ještě jinak kde se zobrazuje jak mám daného protivníka porazit? To už si pak přeložím. Zmackni START a tam to je v ramecku napsano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Pánové mám dotaz. Když se mi přehrávají videa v champions mode občas to pěkně zacuká. Zatím jsem se s tím u žádné hry nesetkal. Dělá to někomu z vás? Ingame videa se občas zadrhávají a na momentík se seknou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Máš hru na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.