Susperian Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Máš hru na HDD? Jo mám to je právě divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Jo mám to je právě divné... jj mě seto taky stalo..možná to je tím žeto není v abgx v databázi.takže nevíš jestli to máš upravit.ale nevím možná se pletu,a nebo HDD nestíhá fakt nevím,zkus to normálně v běhu dvd..pokud to bude dělat stejně tak jeto tím že bys to měl opravit v abgxku.ale zatím to není v databázi.mě to nevadilo.alespon vím že nejsem v tomhle případu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Čau,dotaz, kdy hra oficiálně vychází ? Nechci ji házet do xka dokud nevyjde, kvůli případnýmu banu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Čau,dotaz, kdy hra oficiálně vychází ? Nechci ji házet do xka dokud nevyjde, kvůli případnýmu banu. Díky http://www.playcentrum.cz/fight-night-champion-xbox-360-835301.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Takže dneska ještě ne.... sakra :D no já totiž na několika shopech viděl 4.3 , někde 1.3 , tak sem si nebyl jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 http://www.ea.com/fight-night tak já nevím. Tady píšou 1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 tak si draku počkáš 2dny..jinak pokud máš xko FW ten novější tak nemůžeš dostat ban.ale já pro jistotu na live nechodím.navíc když v abgxku není ještě v databázi.a ta cena za hru semi zdá moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 http://www.ea.com/fight-nighttak já nevím. Tady píšou 1.3 zase nemůžeš srovnat zahraniční prodej z našim.tady jsme ve všem pozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 No já se těšil že po noční zahraju :D Tak raděj až po té dnešní, Tak díky .... Jinak nejnovější FW nemám, bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 No já se těšil že po noční zahraju :D Tak raděj až po té dnešní, Tak díky .... Jinak nejnovější FW nemám, bohužel... škoda.jiak není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Nebudu to tu pročítat.... takže jedná blbá otázka : Jak to vypadá? Grafika / Hratelnost? Koukal jsem Kariéra má i nějakej pořádnej děj? Common... :D Děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Nebudu to tu pročítat.... takže jedná blbá otázka : Jak to vypadá? Grafika / Hratelnost? Koukal jsem Kariéra má i nějakej pořádnej děj? Common... :DDěkuji :D Grafika je o dost lepší než byla na Raundu 4.hratelnost je slušná můžeš si zvolit jakou chceš obtížnost.a kariéra je dobrá,,ze začátku měto přišlo jako kdyby se vývojáři incpirovali podle Rockyho,nebo z weslyho snipesem.mě se tahle hra dostala pod kůži.ale zatu cenu bych jí nekupoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostys Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 No "pořádný děj". Champion mode je vcelku krátký a příběh spočívá v jen v tom, že jednotlivé fighty jsou propojeny videi, ale je to určitě příjemné zpestření. U posledního fightu jsem už chtěl sežrat ovladač, a to i na "Pro" obtížnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 jj mě seto taky stalo..možná to je tím žeto není v abgx v databázi.takže nevíš jestli to máš upravit.ale nevím možná se pletu,a nebo HDD nestíhá fakt nevím,zkus to normálně v běhu dvd..pokud to bude dělat stejně tak jeto tím že bys to měl opravit v abgxku.ale zatím to není v databázi.mě to nevadilo.alespon vím že nejsem v tomhle případu sám Tak jsem to zkusil.a funguje to líp než dvd na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak jsem to zkusil.a funguje to líp než dvd na HDD Tak já jsem to zkusil taky a boužel naopak. Když jsem hru smazal a hrál přes DVD tak to nedělalo. Když jsem to nainstaloval na HDD tak to zase začlo cukat. Asi mám vadný HDD no kupoval jsem ho přes aukro. Měl jsem koupit nový. Ale jiné hry to nedělají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak já jsem to zkusil taky a boužel naopak. Když jsem hru smazal a hrál přes DVD tak to nedělalo. Když jsem to nainstaloval na HDD tak to zase začlo cukat. Asi mám vadný HDD no kupoval jsem ho přes aukro. Měl jsem koupit nový. Ale jiné hry to nedělají... jo tak natom jsme stejně..já jsem to myslel tak jak jsi to ted napsal.no hlavně že víme žeto není isem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jde to hrat i v co-op rezimu proti sobe na jedne konzoli ? (neco jako exibicni zapas ve fifě) předem diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jde to hrat i v co-op rezimu proti sobe na jedne konzoli ? (neco jako exibicni zapas ve fifě) předem diky za odpoved... jj jde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Pánové jediné co bych zkritizoval je, že se nedá měnit obtížnost během hry, nebo se mýlím? Nemůžu porazit toho třetího nácka. Už tak mám jen polovinu staminy. Mám si ho podle rad držet od těla a unavit ho, ale je to docela těžké. Hraju na druhou obtížnost a stejně je to záhul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostys Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Asi se nedá měnit no. Koho nemůžeš porazit? Issac Frost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 lidi mám otázku dá se nějak zkopírovat save z mého profilu do druhého mám na mém profilu boxera a potřeboval bych ho nějak dostat do druhého profilu abych mohl sním hrát na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Pánové jediné co bych zkritizoval je, že se nedá měnit obtížnost během hry, nebo se mýlím? Nemůžu porazit toho třetího nácka. Už tak mám jen polovinu staminy. Mám si ho podle rad držet od těla a unavit ho, ale je to docela těžké. Hraju na druhou obtížnost a stejně je to záhul. ano jde hned na začátku seti ukáže jakou chceš obtížnost.ja už hraju championa obtížnost.pokud už jsi dál.tak dej pauzu a settings to je..bohužel ale jinak za pochodu když si v ringu to nejde.musíš před..tak jedině to hrát od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 lidi mám otázku dá se nějak zkopírovat save z mého profilu do druhého mám na mém profilu boxera a potřeboval bych ho nějak dostat do druhého profilu abych mohl sním hrát na live. no nevím,ale asi ne.musel by si mít stejnou přezdívku jakou máš na normálním profilu,tak na live.tohle jsem zatím nezkoušel.ale jinak co bych ti doporučil.mít jen profil na live.stím se i bez problému dá hrát i když nejsi online.a ukládaji se bez problému .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Asi se nedá měnit no. Koho nemůžeš porazit? Issac Frost? On nemá jméno je v tom vězení. Zmlátím jednoho plešouna a objeví se druhý, že se mnou chce hned bojovat ikdž nejsem odpočatý. Mám jen půl staminy. Ale tak určitě to zvládnu jen to bude asi trvat .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostys Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak ty boje ve vězení mi přijdou nejlehčí. Stačí pár silných ran a jde k zemi. A té snížené staminy jsem si ani nevšiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.