Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIGHT NIGHT CHAMPION je Venku

jakubgaluszka

Recommended Posts

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo mám to je právě divné...

jj mě seto taky stalo..možná to je tím žeto není v abgx v databázi.takže nevíš jestli to máš upravit.ale nevím možná se pletu,a nebo HDD nestíhá fakt nevím,zkus to normálně v běhu dvd..pokud to bude dělat stejně tak jeto tím že bys to měl opravit v abgxku.ale zatím to není v databázi.mě to nevadilo.alespon vím že nejsem v tomhle případu sám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu to tu pročítat.... takže jedná blbá otázka : Jak to vypadá? Grafika / Hratelnost? Koukal jsem Kariéra má i nějakej pořádnej děj? Common... :D

Děkuji :D

Grafika je o dost lepší než byla na Raundu 4.hratelnost je slušná můžeš si zvolit jakou chceš obtížnost.a kariéra je dobrá,,ze začátku měto přišlo jako kdyby se vývojáři incpirovali podle Rockyho,nebo z weslyho snipesem.mě se tahle hra dostala pod kůži.ale zatu cenu bych jí nekupoval..

Odkaz ke komentáři

jj mě seto taky stalo..možná to je tím žeto není v abgx v databázi.takže nevíš jestli to máš upravit.ale nevím možná se pletu,a nebo HDD nestíhá fakt nevím,zkus to normálně v běhu dvd..pokud to bude dělat stejně tak jeto tím že bys to měl opravit v abgxku.ale zatím to není v databázi.mě to nevadilo.alespon vím že nejsem v tomhle případu sám

Tak jsem to zkusil.a funguje to líp než dvd na HDD

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to zkusil.a funguje to líp než dvd na HDD

Tak já jsem to zkusil taky a boužel naopak. Když jsem hru smazal a hrál přes DVD tak to nedělalo. Když jsem to nainstaloval na HDD tak to zase začlo cukat. Asi mám vadný HDD no kupoval jsem ho přes aukro. Měl jsem koupit nový. Ale jiné hry to nedělají...

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem to zkusil taky a boužel naopak. Když jsem hru smazal a hrál přes DVD tak to nedělalo. Když jsem to nainstaloval na HDD tak to zase začlo cukat. Asi mám vadný HDD no kupoval jsem ho přes aukro. Měl jsem koupit nový. Ale jiné hry to nedělají...

jo tak natom jsme stejně..já jsem to myslel tak jak jsi to ted napsal.no hlavně že víme žeto není isem.

Odkaz ke komentáři

Pánové jediné co bych zkritizoval je, že se nedá měnit obtížnost během hry, nebo se mýlím? Nemůžu porazit toho třetího nácka. Už tak mám jen polovinu staminy. Mám si ho podle rad držet od těla a unavit ho, ale je to docela těžké. Hraju na druhou obtížnost a stejně je to záhul.

Odkaz ke komentáři

Pánové jediné co bych zkritizoval je, že se nedá měnit obtížnost během hry, nebo se mýlím? Nemůžu porazit toho třetího nácka. Už tak mám jen polovinu staminy. Mám si ho podle rad držet od těla a unavit ho, ale je to docela těžké. Hraju na druhou obtížnost a stejně je to záhul.

ano jde hned na začátku seti ukáže jakou chceš obtížnost.ja už hraju championa obtížnost.pokud už jsi dál.tak dej pauzu a settings to je..bohužel ale jinak za pochodu když si v ringu to nejde.musíš před..tak jedině to hrát od znova

Odkaz ke komentáři

lidi mám otázku dá se nějak zkopírovat save z mého profilu do druhého mám na mém profilu boxera a potřeboval bych ho nějak dostat do druhého profilu abych mohl sním hrát na live.

no nevím,ale asi ne.musel by si mít stejnou přezdívku jakou máš na normálním profilu,tak na live.tohle jsem zatím nezkoušel.ale jinak co bych ti doporučil.mít jen profil na live.stím se i bez problému dá hrát i když nejsi online.a ukládaji se bez problému ..

Odkaz ke komentáři

Asi se nedá měnit no. Koho nemůžeš porazit? Issac Frost?

On nemá jméno je v tom vězení. Zmlátím jednoho plešouna a objeví se druhý, že se mnou chce hned bojovat ikdž nejsem odpočatý. Mám jen půl staminy. Ale tak určitě to zvládnu jen to bude asi trvat .-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu