-lan!na Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 mám dotaz, když se na mě ten protihráč jakoby přitiskne a drží mě (což mi dělaj teda dost často), jak ho od sebe nějak rychle odtrhnu. Zkoušel sem všechny možný tlačítka ale nic nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 mám dotaz, když se na mě ten protihráč jakoby přitiskne a drží mě (což mi dělaj teda dost často), jak ho od sebe nějak rychle odtrhnu. Zkoušel sem všechny možný tlačítka ale nic nepomáhá Tak musíš bejt rychlej.a odstrčit ho než tě chytne.stiskni LB..nebo jsi dej před hrou.trening Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostys Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 mám dotaz, když se na mě ten protihráč jakoby přitiskne a drží mě (což mi dělaj teda dost často), jak ho od sebe nějak rychle odtrhnu. Zkoušel sem všechny možný tlačítka ale nic nepomáhá Když tě chytne do tzv. clinche, tak ho od sebe odstrčíš LB. Musíš mít ale staminu. Když máš 0 staminy, tak ho neodstrčíš dokud vám neřekne rozhodčí. Nicméně jsem si všiml, že když mně protivník někdy chytl do clinche, tak mi okamžitě začala klesat stamina obrovskou rychlostí... kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy3000 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 já mám taky dotaz.jak porazit castilla.max sem s ním dal plichtu a nepomohlo to.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy3000 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Chci se jen zeptat, hru jako champion jsem dohral, da se hra hrat i jako normalne za nejakeho jineho boxera, ktery si kraci cestu celou sezonou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jasně! game modes - legacy mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Mám s hrou problém, pokaždý se mi u toho druhýho zápasu v Champion modu zasekne a vypíše to disk is unredeable .. stahoval jsem to tady z fora a vypaloval už dvakrát a vždycky na stejným místě se to kousne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Mám s hrou problém, pokaždý se mi u toho druhýho zápasu v Champion modu zasekne a vypíše to disk is unredeable .. stahoval jsem to tady z fora a vypaloval už dvakrát a vždycky na stejným místě se to kousne :/ A od jakého uploadera jsi to stahoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azzaro Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím už jsi s tím pohnul, nebo je tady někdo kdo toho Isaaca Frosta na konci sejmul ???! ....hraju to od včerejška - bezůspěšně :-( .....ty první dvě kola ještě zvladnu tím, že mu utíkám, pak mi trenér řekne, že to byla dobrá práce a ...snad ad ho mlátim na tělo tři silné údery nebo tak něco a tady čtu, že mu jich mám nandat 70 ???! ........to se někomu povedlo ???!!!!!!!! Teda u toho posledniho matche s frostem vylozene tecu..do ted to byla super hra, ale tohle posledni je fakt demence.. Prvni dve kola uz mam za sebou,ale neni mi jasny jak vydrzet dalsi tri kola. 75ran neni problem mu dat klidne za jedno kolo, ale vzhledem k tomu,ze je schopnej sundat me na 2rany tak tri kola se mi tam fakt nedari behat. Tahle posledni cast je myslim dost nevyvazena oproti zbytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 paradni hra ale chvilkama se nervuju ale da se to přežit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejny Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 já si stejně nemůžu pomoct - jediná hra ze série fight night, která mě opravdu bavila, byla trojka. čtyřka a tohle mi přijde jako nějaká pitomá arkáda. si tu můžou dva boxeři stoupnout proti sobě, mlátit do sebe hlava nehlava a o čem to je? je to snad box? ...ani z vokna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Zdravím už jsi s tím pohnul, nebo je tady někdo kdo toho Isaaca Frosta na konci sejmul ???! ....hraju to od včerejška - bezůspěšně :-( .....ty první dvě kola ještě zvladnu tím, že mu utíkám, pak mi trenér řekne, že to byla dobrá práce a ...snad ad ho mlátim na tělo tři silné údery nebo tak něco a tady čtu, že mu jich mám nandat 70 ???! ........to se někomu povedlo ???!!!!!!!! Ja jsem ho dal ale az za 3hodiny :D hrani vkuse bez prestavky, nejvic mi delalo problem branit si to rozbite oko, tech 75 ran do bricha mi DOCELA slo...Hral jsem to na tu prostredni obtiznost myslim ze to bylo ,,PRO,, nebo neco takoveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Jak se na xboxu spouští video replay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrisak Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Tak 75 ran na bricho zvladnu v pohode, pak mi zase natrhne oboci a nesmim dostat myslim 8 ran do obliceje a to uz je horsi, zkousim to napotreti a uz na to nemam nervy. Obtiznost PRO, je to myslim 7 nebo 8 kolo, jak to vypada dal? Kol je celkem 12, tak predpokladam ze to na tech 12 kol opravdu bude i kdybych do nej mlatil hlava nehlava a po 12 kole velkej happy end, je tak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Tak 75 ran na bricho zvladnu v pohode, pak mi zase natrhne oboci a nesmim dostat myslim 8 ran do obliceje a to uz je horsi, zkousim to napotreti a uz na to nemam nervy. Obtiznost PRO, je to myslim 7 nebo 8 kolo, jak to vypada dal? Kol je celkem 12, tak predpokladam ze to na tech 12 kol opravdu bude i kdybych do nej mlatil hlava nehlava a po 12 kole velkej happy end, je tak? :) Ne. :D Musíš ho (jen) 1x sundat na zem a on už se nezvedne.. a pak bude happyend :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Lidi jak mam porazit toho Johnsona? je to takovej tlustej negr se zelenýma rukavicema a zelenobílýma kratasama a botama...včdycky mě složí na zem EDIT: dobrý mam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 budu kupovat Fight Night, jen porad nevim jestli 4 nebo Champion. Poradi nekdo? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Tohle je můj první FN a přečetl jsem tady všechno celé, ale pořád mám menší problémy s ovládáním :?, nevím jestli mám dávat údery pravou páčkou nebo tlačítky, nebo třeba vyhýbaní nevím, dík za pomoc :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Heh co takhle kouknout se na ovladani ve hre ? RT se krejes, LT uhybas a davas rany na bricho s kombinaci pravej analog .... Hraj to na analogach je to lepsi pravej sou udery a levej pohyby ...RB je power modifer takze kdyz drzis davas vetsi hity ale zere vic staminy ... Btw zahraj si trening a tam si to natrenujes .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jak někdo může takovouto stupidnost hrát? Nechtěl bych to ani zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mám chuť tě poslat do hajzlu ,ale ještě než to udělám...řekni mi prosimtě jaké hry hraješ ty?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Koukám, že na tobě se to virtuální boxování asi nějak podepsalo co? Je to prostě můj názor tak se s tím smiř. No určitě hraju něco inteligentnějšího než mlátit pěstí do druhýho takovýho co stojí proti mě. Třeba Assassins Creed 2, to je moje oblíbená hra, ale tu bys asi nezvládl se svýma svalama že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hra je to vyborna.... Btw: Nechapu proc to sem pises ? Ty ses asi malo zamindrakovanej ta veta "ale tu bys asi nezvládl se svýma svalama že?", to je jak kdyby to psal nakej 13 letej 50kg typek co mu davaj kazdej den ve skole couda, nekdo ma box rad, tak proc to hnedka takhle odsuzovat? Edit: Prestan tu spamovat a bez hrat tu svoji assasin creed udelas urcite lip a nejen pro sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jako člověk, který se boxu věnuje již 5 let mohu říct, že je to výborná hra! Ani jsem nečekal, že to takhle pobaví ! Vřele všem doporučuji ! A jarda666: jdi hrat radeji mario :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.