Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIGHT NIGHT CHAMPION je Venku

jakubgaluszka

Recommended Posts

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Koukám, že na tobě se to virtuální boxování asi nějak podepsalo co? Je to prostě můj názor tak se s tím smiř.

No určitě hraju něco inteligentnějšího než mlátit pěstí do druhýho takovýho co stojí proti mě.

Třeba Assassins Creed 2, to je moje oblíbená hra, ale tu bys asi nezvládl se svýma svalama že?

Co je na Assassinovi tak složitýho prosímtě ? :D .. vezmu quest, dojdu za šipkou, někoho zabiju, zaberu území a zase za šipkou Sem tam něco koupím, sem tam nějaká stealth akce, pokecám s lidma. Nevidím na tom nic při čem bych v Assassinovi musel hodně přemýšlet. Projetý jsem to měl za tři dny. Sice né na 100% se vším všudy, ale proč se zdržovat dál s takovou prkotinou.

Ono podle tvého příspěvku jde vidět že spíš nepřemýšlíš vůbec. Jinak bys věděl že ten box není jen o tupém mlácení soupeře, ale chce to taktiku a trochu si soupeře v prvních kolech oťukat abys zjistil jakým stylem hraje a jak máš na něj jít abys ho knockoutoval.

Bohužel někdo má a někdo zase ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukam, ze tady nekdo nerad box. Tak nemusis vubec reagovat. Jinak jakej Fight Night mam spis koupit? Chtel bych hrat i pres net s nekym a box opravdu miluju a dva roky se mu venuji zavodne, tak proc bych nemohl koupit original? Takze Fight Night 4 nebo Champion. Dekuji za odpovedi.

Odkaz ke komentáři

Koukám, že na tobě se to virtuální boxování asi nějak podepsalo co? Je to prostě můj názor tak se s tím smiř.

No určitě hraju něco inteligentnějšího než mlátit pěstí do druhýho takovýho co stojí proti mě.

Třeba Assassins Creed 2, to je moje oblíbená hra, ale tu bys asi nezvládl se svýma svalama že?

ja mam rad assasins creed taky,,,ale odsuzujes me ze mam rad tuhle hru ???jelikoz sem se 3 roky boxu venoval,prijde mi tohle jako takove spestreni kdyz ted uz na to neni cas.

ten kdo delal box ,vidi nerealnost hry, ale jak by si to chtel udelat???podle me to zpracovaly vyborne,jen ta stamina:-) nevim kdo by mohl busit tak dlouho a taky rychle se zhotavovat:-)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Zdar,nevíte někdo jak rozjet mulťák v Fight night champion? Neumím english a jsem z toho mimo. Furt se mi tam něco načíta nejake private police apod. Mám u obalu přiložen key tak ten musím někde vložit ale kde?? Musím si vytvořit nového hráče a s ním mě to pak někde pustí? a jak si vyhledám někoho s kým bych si to rozdal?? pls. poradí někdo? díky

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 7 months later...
  • 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu