rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Proč by to měla být kravina? Já sice "boxový" hry nemusim ale říct že je to kravina je ubohost, každýho baví něco jinýho a někoho zrovna i hra jako je toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Koukám, že na tobě se to virtuální boxování asi nějak podepsalo co? Je to prostě můj názor tak se s tím smiř.No určitě hraju něco inteligentnějšího než mlátit pěstí do druhýho takovýho co stojí proti mě. Třeba Assassins Creed 2, to je moje oblíbená hra, ale tu bys asi nezvládl se svýma svalama že? Co je na Assassinovi tak složitýho prosímtě ? :D .. vezmu quest, dojdu za šipkou, někoho zabiju, zaberu území a zase za šipkou Sem tam něco koupím, sem tam nějaká stealth akce, pokecám s lidma. Nevidím na tom nic při čem bych v Assassinovi musel hodně přemýšlet. Projetý jsem to měl za tři dny. Sice né na 100% se vším všudy, ale proč se zdržovat dál s takovou prkotinou. Ono podle tvého příspěvku jde vidět že spíš nepřemýšlíš vůbec. Jinak bys věděl že ten box není jen o tupém mlácení soupeře, ale chce to taktiku a trochu si soupeře v prvních kolech oťukat abys zjistil jakým stylem hraje a jak máš na něj jít abys ho knockoutoval. Bohužel někdo má a někdo zase ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Přesně tak, pokud to nehraješ na nějakou nejmenší obtížnost, tak u toho musíš hodně přemýšlet, jinak po pár vteřinách končíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Koukam, ze tady nekdo nerad box. Tak nemusis vubec reagovat. Jinak jakej Fight Night mam spis koupit? Chtel bych hrat i pres net s nekym a box opravdu miluju a dva roky se mu venuji zavodne, tak proc bych nemohl koupit original? Takze Fight Night 4 nebo Champion. Dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Já mám Fight Night roud 4 a nemužu si vynachválit, hrál jsem i Champion, ale 4 mě osobně baví více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 a jde i u 4 hrat normalne pres net s cizymi lidmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Lemiju, proč by ne? Navíc na google najdeš odpověd do minuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Koukám, že na tobě se to virtuální boxování asi nějak podepsalo co? Je to prostě můj názor tak se s tím smiř.No určitě hraju něco inteligentnějšího než mlátit pěstí do druhýho takovýho co stojí proti mě. Třeba Assassins Creed 2, to je moje oblíbená hra, ale tu bys asi nezvládl se svýma svalama že? ja mam rad assasins creed taky,,,ale odsuzujes me ze mam rad tuhle hru ???jelikoz sem se 3 roky boxu venoval,prijde mi tohle jako takove spestreni kdyz ted uz na to neni cas. ten kdo delal box ,vidi nerealnost hry, ale jak by si to chtel udelat???podle me to zpracovaly vyborne,jen ta stamina:-) nevim kdo by mohl busit tak dlouho a taky rychle se zhotavovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Zdar,nevíte někdo jak rozjet mulťák v Fight night champion? Neumím english a jsem z toho mimo. Furt se mi tam něco načíta nejake private police apod. Mám u obalu přiložen key tak ten musím někde vložit ale kde?? Musím si vytvořit nového hráče a s ním mě to pak někde pustí? a jak si vyhledám někoho s kým bych si to rozdal?? pls. poradí někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ja kdyztak bych zaparil GT: LemijuCZ a chtel bych se zeptat, jde nejak nastavit jako rychlejsi robiti obliceje az do krve? Protoze porad se mlatim a nic. Deset kol jsem zkousel mlatit do jednoho oka a nic, pak je filmecek jak po jednom kole je boxer znicenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasnovotny Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 lidičky nevíte jestli jde i boxovat v ringu co bylo ve vězení normalně?? prostě jen s bandažema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Stáhl sem tuto hru a když to chci rozbalit, tak se mi ukáže: Celková délka cesty včetně jména souborů nesmí přesáhnout 260 znaků. Co s tím mám udělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 lidičky nevíte jestli jde i boxovat v ringu co bylo ve vězení normalně?? prostě jen s bandažema? jasne ze jde, ale chtej za to prachy:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Zkoušel jsem to přejmenovat ale asi jsem to nějak dojebal :( pomoc prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.