misternet23 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 Čestík, chtěl bych si koupit psp, budu na něm pařit hry to jo, ale jaká je kvalita zvuku při poslechu mp3(filmu mp4)??? Chtěl bych, aby mi to nahradilo klasickej mp4 přehrávač. Jde případně psp připojit skrz hifinu přes aux? THX:cheesygrin:
0 Andress Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Odesláno Září 4, 2007 Tak to sis měl koupit kabel jack/cinch cinch
0 west-- Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Odesláno Září 4, 2007 Kastan napsal: tak jsem si koupil teda ten kabel jack jack ale kam ho mám zapojit ? nevim jak ty, ale ja mam na hifi audio vstup na 2X cinche a to ma vetsina hifi... jestli tam nikde nemas jack (diru) oznacenou jako audio in, signal in.. nebo neco podobnyho... je ti ten kabel na nic... ale mrkni se zezadu spis po tech cinchich... jsou to dva konektory, take budou pravdepodobne oznaceny jako vstup (neco in)... jeden bily a druhy cerveny(nebo myslim byvaji take jeden cerny a jeden cerveny)... jestli jo staci si koupit kabel jack - 2x CINCH a uz budes vedet kam je zapojit... ja jen proste nechapu, proc si kupujes kabel na propojeni s hifi jack - jack kdyz se ani nepodivas co mas za audio vstup na hifi a jak uz jsem psal vetsinou jsou to cinche, podobne jako na TV... edit: tak nic :) ...uz me predbehli
0 metrix.m Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Odesláno Září 4, 2007 podle mě je psp dobrý jako mp3 přehrávač ..... na zvuk z těch malých reproduktorů si nestěžuju a když k tomu připojím kosy tak je to dost drsné ... a když tě omrzí poslouchat tak zapneš hudbu,internet,hry nebo budeš koukat na obrázky
0 misternet23 Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 5, 2007 už jsem dost namlsanej, už ho jen zkusit a uvidí se =o) jo a jak to je s hrama? stačí když ji mám na paměťovce? nebo musí být na UMD? neba jak to kruci je?
0 Kastan Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Odesláno Září 5, 2007 Citovat [;204600']nevim jak ty' date=' ale ja mam na hifi audio vstup na 2X cinche a to ma vetsina hifi...jestli tam nikde nemas jack (diru) oznacenou jako audio in, signal in.. nebo neco podobnyho... je ti ten kabel na nic... ale mrkni se zezadu spis po tech cinchich... jsou to dva konektory, take budou pravdepodobne oznaceny jako vstup (neco in)... jeden bily a druhy cerveny(nebo myslim byvaji take jeden cerny a jeden cerveny)... jestli jo staci si koupit kabel jack - 2x CINCH a uz budes vedet kam je zapojit... ja jen proste nechapu, proc si kupujes kabel na propojeni s hifi jack - jack kdyz se ani nepodivas co mas za audio vstup na hifi a jak uz jsem psal vetsinou jsou to cinche, podobne jako na TV... edit: tak nic :) ...uz me predbehli[/quote']bylo to proto že jsem ani nepřemýšlel a koupil jsem to protože jsem si myslel že se to zapojuje do zastrčky sluchátka :lol: :lol: už jsem radši udělal foto :D jak to tam mám takže si mám koupit kabel jack-2xcinch ? a dá se to připojit i s DVD ?
0 petersweter Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Odesláno Září 9, 2007 je fakt, ze jen pro mpškovani je psp cihla_v zime mi to nevadilo, protoze mam batoh nebo bundu, ale v lete jsem si k vuli tomu koupil MP3 1gb-takovou tu kosticku 2X2X2cm .)
0 hat323 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Odesláno Září 9, 2007 na videa je psp super!!!!mp3 taky nejsou spatny..ipod to neni.......
0 Kastan Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Odesláno Září 9, 2007 tak jsem si ten kabel koupil a je to super díky moc všem
0 ScRyX Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Odesláno Září 9, 2007 Ja o kupe psp (slim) zatial len uvazujem a zaujimalo by ma, ci je mozne pri prehravani mp3 volit ekvalizer....dakujem:bash:
0 da8ball Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Odesláno Září 11, 2007 ScRyX napsal: Ja o kupe psp (slim) zatial len uvazujem a zaujimalo by ma, ci je mozne pri prehravani mp3 volit ekvalizer....dakujem:bash: Jo je, dokonce jich tam je myslim 5...(aspon u FAT)
Otázka
misternet23
Čestík, chtěl bych si koupit psp, budu na něm pařit hry to jo, ale jaká je kvalita zvuku při poslechu mp3(filmu mp4)??? Chtěl bych, aby mi to nahradilo klasickej mp4 přehrávač. Jde případně psp připojit skrz hifinu přes aux? THX:cheesygrin:
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts