Propi Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Zdravím, jedná se o PSP se základní deskou TA-088v3 a s FM 6.20, četl jsem návod na ChickHEN pro PSP TA-088v3 ale je tam poznámka: PSP s oficiálním firmwarem 5.03 !! (pokud máte nižší FW upgradujte podle návodu zde, pokud máte vyšší oficiální FW máte smůlu) Mám tedy smůlu, nebo je PSP nějaká možnost cracknout? Předem díky za odpověď :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 jo tady na foru je návod downgrade na 5.03 z 6.20 ale dej si tam TN HEN-B můžeš zkusit i C ale mě sobně to na C nešlo ...http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-c-prometheus-iloader-dg-na-5-03-update-12-2-2011?highlight=hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Určitě si tam dej TN Hen-C protože ten je narozdíl od B stabilnější a nemusíš ho pouštět přes patapon jde totiž spustit rovnou z XMB, nebo si chvilku (2-3 dny) počkej až vyjde TN Hen-D kterej už bude mít i podporu PSX her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 no jo ale když si dá downgrade na 5.03 poté si tam může nahodit GEN-C nebo prometheus a udělá líp..a jde to přes TN HEN-B možná i C ale přes ten mi to nešlo downgradnout......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Pro novější PSP Slim od září 2008 - jedná se o PSP se základní deskou TA-088v3 - zde je možnost použít tzv. ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné ! Proč tam píšou že to nejde snížit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Mám 6.20 TN-C , a to mi ted jdou jen Homebrew hry ? A všechny tyy dobré hry jako například NFS,FIFA,apod. nejdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Je to PSP 3004 takže to opravdu nemám žádnou možnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Ale jo jdou akorát si tam musíš dát jeden z ISO loaderů (Prometheus ISO Loader, OpenIdea ISO Loader) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Takže když mám ted toto: PSP 3004 - Version 6.20 TN- C tak mi ted stačí tam dát Prometheus ISO Loader a pujdou normální hry ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Ale ty hry budu muset spouštět přes toho Proetheuse pořád že jo ? nebo to stačí udelat jednou a pak si normálně nakopírovat hry do ISO a spouštět je bez toho aniž bych musel zase spouštět toho Prometheuse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Když psp nevypneš na tvrdo tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 To znamená co ? Když nepodržím zapínací tlačítko v té poloze ,,nahoru" nebo vytažení baterky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Nebo se nevybije, když ho dáš jenom na vteřinku nahoru tak se dá do režimu spánku. A používej tlačítko upravit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Přesně tak buď podržení vypínacího tlačítka nebo vytažení baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 No a když se takhle natvrdo vypne, tak pak stačí použít jen prometheuse a pak zase pujdou spoustet bez problému ? a kdyby se pak zase nááhodou vyypnul natvrdo tak zase prometheuse a zase pujdou ? nebudu muset nahazovat pokaždé celý HEN ? EDIT: Tak ono to nejde, když chci spustit nějakou hru tak musím vždycky spustit Prometheuse a tam si vybrat iso a spustit ho. Pomocí OpenIdea ISO Loader by to mělo jít spouštět normálně tak, že najedu na Memory Stick ve Hrách (Game) a tam by mělo normálně být ty hry že ? Ale já jsem ten návod na OpenIdea ISO Loader moc nepochopil! :( EDIT2: Tak se to podařilo a mohu hry spouštět normálně z Game -> Memory Stick a nemusím pouštět žádny prometheus ;-) Ted kdyz vypnu PSP na tvrdo tak se stane co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 No vždy po tvrdém vypnutí si musíš nahodit ten HEN a s Open Idea to jde spouštět přímo XMB ve hrách pokud potřebuješ návod tak tady je to dobře vysvětleno co a jak http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 stáhni si PSP IDENT a řekni mi co ti tam ukáže BRITE 3G nebo 4G..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Stačí používat mozek :),OpenIdea nepoužívej,stáhni si Iso Tool - http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010050002 - a v něm najed na tvoje ISO a dej Make XMB Icon a můžeš hrát hry z XMB bez pluginu (funguje to tak že vlastně Iso Tool vytvoří eboot kterej tě po spouštění hodí rovnou do ISO - jako zástupce programu na ploše PC) A když to vypneš tak musíš znovu nahodit TN Hen + nevim jak jste docílili datumu 2-3 dnů do východu TN Hen "Déčka":roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Mno docílil jsem toho takhle http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=3493 sice jsem si trošku asi přisadil za ty 2-3 dny to asi přesně nebude ale tenhle týden by to mělo být na 99% Originál At this point, we know that:1.6.20 TN-D will be released this week, unless unforeseen circumstances (the exact date is still being discussed and refined). 2. 6.20 TN-D will support: - PSX Game - Tilt FX - Language file to VSH menu in the Latin alphabet 3. At 6.20 TN-D fix: - The problem with running the plug on the big stick. - Improved stability. What will never be a 6.20 TN-X: - Built-in game loader ISO / CSO. - UMD VIDEO ISO loader. Volně mnou přeloženo Co zatím víme je, že:1.6.20 TN-D bude vydán tento týden, pokud nenastanou žádné nepředvídatelné komplikace (přesné datum je stále předmětem diskuze a není přesně dané) 2 6.20 TN-D bude podporovat: -hry PSX -Tilt FX -Změnu jazyka VSH v Latince 3.V Tn-HEN D bude opraveno -problém se spouštěním ?(pluginů kdy se PSP zasekávalo)? asi, tak jsem to pochopil s diskuze -Vylepšená stabilita 4. Co nikdy nebude v TN-HEN X -Zabudovaný ISO/CSO loader -UMD VIDEO ISO loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.