Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Špatný flash mechaniky

Otázka

Odesláno

Mám takový problém. Flashovat trochu umím jelikož jsem to na svém xku párkrát dělal. Jenže jsem chtěl flashnout xko svému kámošovi a stala se taková chyba a nevím co s ní. První všechno probíhalo normálně a už mi jen chybělo nahrát nový firmware na jeho lite on mechaniku. Akorát můj *****ní komp jel jak si pomalu, ja spustil nahrávání a jelo to strašně pomalu. Jenže xko, které jsem vlastně používal pro napájení té mechaniky, se po nějaké době samo vyplo. No a právě v půlce nahrávání. A ted mechanika nejede a když ji znovu zapojim do kompu tak se všechno sekne a už s stím nehnu. Tak bych potřeboval poradit jestli je nějaký způsob jak ten neuplný firmware vymazat a znovu nahrát. Prosím poraďte

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Mám takový problém. Flashovat trochu umím jelikož jsem to na svém xku párkrát dělal. Jenže jsem chtěl flashnout xko svému kámošovi a stala se taková chyba a nevím co s ní. První všechno probíhalo normálně a už mi jen chybělo nahrát nový firmware na jeho lite on mechaniku. Akorát můj *****ní komp jel jak si pomalu, ja spustil nahrávání a jelo to strašně pomalu. Jenže xko, které jsem vlastně používal pro napájení té mechaniky, se po nějaké době samo vyplo. No a právě v půlce nahrávání. A ted mechanika nejede a když ji znovu zapojim do kompu tak se všechno sekne a už s stím nehnu. Tak bych potřeboval poradit jestli je nějaký způsob jak ten neuplný firmware vymazat a znovu nahrát. Prosím poraďte

Muzes vyzkouset prez Dosflash, ale budes muset dostat jednotku do Vendor modu rucne`. tusim

• 0
Odesláno

ja som mal tento problem vcera, vyber port na ktorom (pravdepodobne) je a pomackaj Intro / Outro ;-)

mal som ten problem ze sata radic hrozne mrzol komp, ale na 10-ti krat sa to podarilo korektne, po zapise a verifikacii klikni tiez outro a mozes to vypnut

dosflash je tiez riesenie, ja som to ale bral ako poslednu moznost, kedze to povazujem za dost nepohodlne riesenie .. JF na to uuuplne staci

• 0
Odesláno
Postupy na to jsou, hledej buď ten DosFlash, iPrep anebo Liteon Erase v případě, že se jedná o mechaniku LiteOn.

Jednoduse si v podstate vytvoris spousteci flasku na dos. Stahnes si liteonerase.exe a dosflash.exe. To si nahrajes do korenu na flashdisku a pridas tam jiz upraveny fw na mechaniku. Pak nechas nabehnout Pc do dosu a jedes. Zadas tam prikaz dosflash. Tam pak musis priznat a priradit hodnotu radice kam mas pripojenou DVD. A pak uz pouzijes prikas liteeras .....A pak uz zase nahrat fw. Jinak mas video navody na youtube

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu