Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
[;310954']jako blademaster si umim tezko predstavit' date=' ze by nekdo prezil dost dlouho... precejenom je rajang dost rychlej a i pokud do nej rezes zespoda ubira nejaky to zanedbatelny zdravi zaslapavanim... jenze s healem pro heroic to muze usmrtit a je po heroicu..

ale stejne mas pravdu:ziped:... treba s bow to jde vzdycky[/quote']

mozna,ze kdybys mel big defense set + Heroics a Adrenalin+2 ,tak bys mel tak velkej defense,ze by ti zaslapavanim neubirali, mozna...

2Deniszek:uz to tu bylo-elder dragony vyzenes po 25min(Jump verze musis killnout v 1.-G-rank),kdyz jim uberes urcity min. HP,pak az se quest objevi znova, tak na dej des zase,takhle furt,dokud ho nekillnes

(me treba poprvy, Kusha padla ,az pri 3. kole a Luna/Teo az pri 4.)

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ehm, DevilBlose jo ? No nebyl by to problém, kdybych uměl japonsky... já mam staženou jenom JUMP Teo pač ten set za něco stojí, ten z DevilBlose vypadá pěkně teple :lol: Jo a neni červenej ten Diablos je úplně normální... No nějak bych to asi ošéfoval... Raději bych vám ale udělal Custom ^^

A samozřejmě ty Heroics sem myslel Bow... btw při adrenaline+2 ( secret power +2 ) se vám zvedá útok a obrana o 70% ( nejsem si jistej ) ale stejně je to blbost... možná tak s GS by to šlo...

edit: mam new set, pak sem hodim screeny.. i nějakejch těch customů jestli se to nepřemazalo...

Jo a už mam docela rozšířenou sbírku Hammer a SnS takže kdybyste chtěli vidět ( ještě nejsem zdaleka spokojen ¨, ale pár dobrejch kousků mam.. )

Odesláno
ehm, DevilBlose jo ? No nebyl by to problém, kdybych uměl japonsky... já mam staženou jenom JUMP Teo pač ten set za něco stojí, ten z DevilBlose vypadá pěkně teple :lol: Jo a neni červenej ten Diablos je úplně normální... No nějak bych to asi ošéfoval... Raději bych vám ale udělal Custom ^^

A samozřejmě ty Heroics sem myslel Bow... btw při adrenaline+2 ( secret power +2 ) se vám zvedá útok a obrana o 70% ( nejsem si jistej ) ale stejně je to blbost... možná tak s GS by to šlo...

edit: mam new set, pak sem hodim screeny.. i nějakejch těch customů jestli se to nepřemazalo...

Jo a už mam docela rozšířenou sbírku Hammer a SnS takže kdybyste chtěli vidět ( ještě nejsem zdaleka spokojen ¨, ale pár dobrejch kousků mam.. )

hmm, tak hodis jump teo a nejakej ten tvuj custom... diky moc

Odesláno

Heh, nářez xD Drsné, fakt že jo (myslím tu hru) (: Jenom škoda, že v tom tutoriálu jsou jména monster jinak, než je mám já xD (Asi jiná verze nebo co)

Ale vím, nemám moc co kecat, když mám hotové dva 1* elder questy xD

edit: mimochodem, nevím jestli znáte, ale každopádně hodně užitečná stránka: http://monsterhunter.wikia.com/

Odesláno

Takže jak sem slíbil, tady sou screeny.... pořád se mi přemazávaj, byly tam i screeny z jinejch customů, ale co... Jo a mam teda sem dát nějakou tu sbírku ?

Dával sem Whiteyho s Heroics a Akantor setem ( jo s Rajangem je to taky sranda, ale HG e-plug se fakt hodí.... Jednou mě zabil když sem mu střílel do rohu...

whitey.jpgwhitey2.jpg

whitey3.jpg

Udělal sem si novej set :-) No a rovnou k tomu i kladivo.... :D

dragonS.jpgdragonS2.jpg

A ten jedinej screen z mojeho custom questu... ( :dozey: )

mehadrom.jpg

Jo a ještě sem se chtěl pochlubit jakej sem lucker.. no řekněte, já toho Goldena nechytnu a stejně dostanu Ruby, Plate, Wyvern Stone.... xD

lucker.jpg

xD tenhle se mi líbí

haluz.jpg

Odesláno
Asi to bude True Devil Slicer... jo mam ho taky :D

A tenhle set sem si dělal spíš jen tak do sbírky... většinou pužívam Akantor set nebo White fata pro většinu zbraní, jinak Borealis Haku pro GL, Akantor pro Bow/Bowgun. A Joly Roger ( pirate ) ze srandy xD

cau, hele kdy bude ten SAVE? ja bych uz chtel neco dat :( xD

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu