Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Health si doplníte Max potionem ( nutrients + honey= mega nutrients+dragon toadstool= max potion )

Jinak už mam Guardian Sword, chybí 2x Basarios Tears a asi 50k a budu mít Imperial.

To mě přivadí k otázce --> kde/jak mam sehnat dost cashe? Docela mě napadá Skool, ale tam to tolik z zase nedává... nebo pak Lao Shan Lung z toho je dost z.

Jo a ještě.... koukal jsem na ten Basarios S set... a má jenom trochu menší defense, + spleep, poison a defense skill, oproti tomu Gravios. ( kterej se mi dost líbí.. nechal jsem se inspirovat u termixe na srazu :love: ) Jinak je vzhledově dost podobnej.. tak nevim jestli si ho neudělam.. přece jenom, Basarios se killuje lehčejc než Gravios... termixi, koliks jich na ten set musel dát ?

EDIT: Jak to teda je stim Online Multiplayer .. ? Tim myslim, že bych třeba moh já, odemně z Litvínova, hrát třeba s někym z Brna.. ? Myslel jsem že to pujde až na tý nový G verzi MHF2 ...

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
vím ze to tady rikate porad ale nikdy sem nemel odvahuse zeptat :lol: co je to HR a G-rank ? :thx:

HR=Hunters Rank. Musíš dělat Questy v Gathering Hall ;)

Co je to G-verze? :oops:

Tim sem myslel toho novýho MHF2, co má vyjít příští rok, vlastně se tam jenom přidaj nějaký nový monstra a bude rozšířenější G-Rank.. ( jestli jsem to dobře pochopil )

Odesláno
Health si doplníte Max potionem ( nutrients + honey= mega nutrients+dragon toadstool= max potion )

Jinak už mam Guardian Sword, chybí 2x Basarios Tears a asi 50k a budu mít Imperial.

To mě přivadí k otázce --> kde/jak mam sehnat dost cashe? Docela mě napadá Skool, ale tam to tolik z zase nedává... nebo pak Lao Shan Lung z toho je dost z.

Jo a ještě.... koukal jsem na ten Basarios S set... a má jenom trochu menší defense, + spleep, poison a defense skill, oproti tomu Gravios. ( kterej se mi dost líbí.. nechal jsem se inspirovat u termixe na srazu :love: ) Jinak je vzhledově dost podobnej.. tak nevim jestli si ho neudělam.. přece jenom, Basarios se killuje lehčejc než Gravios... termixi, koliks jich na ten set musel dát ?

EDIT: Jak to teda je stim Online Multiplayer .. ? Tim myslim, že bych třeba moh já, odemně z Litvínova, hrát třeba s někym z Brna.. ? Myslel jsem že to pujde až na tý nový G verzi MHF2 ...

k té g verzi to bude upe nova hra nebo se stahne do te stare nějaký patch nebo jak o je....a co savy??zustanou nebo celeodznova
Odesláno

jo dual tigrex.. nikdy nezapomenu jak nam ten prvni zacal kulhat a sel spat do trojky kde byl mimochodem aji ten druhej.. toho prvniho samozrejme vzbudil ten druhej tak sem tam ja a Sney asi dve minuty litali po te jeskyni a jenom uhybali a to sney mel jednu dobu asi 2cm zivota.. noo.. uzijte si to.. doporucuju Lance/Gunlance, nabijet Greatsword a nebo Hammer/Horn

Odesláno
jo dual tigrex.. nikdy nezapomenu jak nam ten prvni zacal kulhat a sel spat do trojky kde byl mimochodem aji ten druhej.. toho prvniho samozrejme vzbudil ten druhej tak sem tam ja a Sney asi dve minuty litali po te jeskyni a jenom uhybali a to sney mel jednu dobu asi 2cm zivota.. noo.. uzijte si to.. doporucuju Lance/Gunlance, nabijet Greatsword a nebo Hammer/Horn

jj, nebo jak v ty 3 oblasti "vystrelil" po te bombe a me to killnullo... :( :D :lol:

Odesláno

tak lidi ostatky se mi hromádí tak jsme se rozhold že si uělám tigrex set už mám hlavu a tělo tigrexe není problme killnout,aspon ne por mně ale ti dual to bude hruzaEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT::::::::::::::už mám tigrex set!!!!!paradni proste mate obrovskou rychlost jak při žraní jidla tad a navic nepotrebujete zadne paintbolly bo monstrum vidte i bez nich.good ne??,

Odesláno
Preji pekny den,

je tato hra hratelna solo, nebo je to jenom multiplayer? A jeste poprosim o radu, kde bych nasel nejakou slusnou recenzi o teto hre. Procital sem si tu prizpevky a hra me docela zaujala. Predem diky za odpoved.

Hra je hratelna i Solo.. neni to tolik zabavny ale ja to tak hraju...a recenzi newim ..ale muzu ti ji dat ja..NEJVIC NEJLEPSI HRA CO SEM KDY HRAL !! proste nalozena nejvic :D doporucuju hrat :psp:

2predatorr

no tak podle toho co rikas by ten tigrex set nemusel bejt az tak spatnej asi si ho taky poridim ale zabijet tigrexe je lehky ???=-O cim do nej chodis a mas nejakou lepsi taktiku nez vsude pokladat ty pasti a hazet flash bomby o 106 ??? :D

+ nemoch by si sem hodit vobrazek toho setiku :) sem docela zvedavej :)

Odesláno

s bowem je easy,takze moje taktika se sonic bow II :

-chodim na poust,tam je to vetsi->jednodusi

-prebiju si na power munici a siju dokad se nenastve

-kdyz je angry,tak mu pred ksicht mrdnu flash a siju mu do hlavy a takhle se to furt opakuje

-kdyz spi:2rudy bmby k repe a prask,pak staci par ran (a nemusite plytvat tranqama)

jinak Tigrex bow je docela silnej.sejmul sem s nim treba: Diablose(i Black),2 Cenataurs(v 1 misi),udelal s nim misi Troublesome pare,hodnekrat Rathalose v GH a asi 2x azur. Rathal.

-skoada ze sem ani jednou nesehnal Rathal. Plate:?

a nevite pls nekdo jak se dostanu k Cenataur trainingu?

Odesláno

no vidis CG taky se tesim az je budu zabijet a ja uz mam SKORO :( celej ten tigrex set.. uz mi chyby jenom helma a ta se mi furt nechce vovetrvit uz sem si udelal i tu jeho "dyku" se stitem a i luk ale helma furt nic

a tim lukem nevim furt mi to nejak neslo tak sem si na nej vzal mecik se stitem (ten tunderbane vylepsenej na nejvic tedkon newim jak se menuje) a tim ho davam jak nic

Chtel sem se jeste zeptat je nejaky decoration nebo neco proste co zveda attack speed ??? jako ze bych treba mlatil rychlejs. nebo treba k cemu je ten GUARD a co by ste radili si dat do nejakyho brnca za decoration ja si davam vetsinou to jak zvetsi zivot.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu