Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 a kde plz sehnat taku věc co se jmenuje commendiantion??nebo tak nak das si Rajanga a mas peknou sanci to dostat... Citovat
Cvak01 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Neni lepsi shen gaoren nebo lao ? tam je sance 100% Citovat
predatorr Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Neni lepsi shen gaoren nebo lao ? tam je sance 100% ty jsme dal a sni jeden ten comm.. no potom zkusim ty rajangy ale nejsou rovan nejlehci Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 ty jsme dal a sni jeden ten comm.. no potom zkusim ty rajangy ale nejsou rovan nejlehci dej si normalniho 1 rajanga v horach je to myslim 8* q.. Citovat
WItekS Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 ziskavas to za ten Friendship lv.. musis proste mit s nekym aspon 10 a pak dostanes nakej ten ticket.. ale asi te zklamu pac ten silver dostanes az mas z nekym aspon 20 a ten gold nam taky padl jen nekdy a vubec sme nevedeli kdy..ale ten mono heart de pry dobre ziskat kdyz si vemes kladivo, pudes na G dual hermitaury a oboum 2x(!!) rozbijes tu ulitu z monoblosa Rathalos ruby ze silver rathalosa pada docela dost (musis ho ale chytit).. jak sem ti jednou ukazoval na youtube to s tim kladivem tak takhle kdyz to budes delat tak nakej urcite sezenes Aháá.... :-/ No já jsem zatim už asi 6x dal toho G rankovýho ... tak zkusim ten Quest kde sou oba ;-) Jo a na Rathalose se těšim :D edit: predatorre tak posílej.. Citovat
predatorr Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Aháá.... :-/ No já jsem zatim už asi 6x dal toho G rankovýho ... tak zkusim ten Quest kde sou oba ;-) Jo a na Rathalose se těšim :D edit: predatorre tak posílej.. jj musíš počkat eště mi zbyva sukně:D:D:D:D:D ale jinka toho rajanga bych teda skusil i když sem videl ty viddea na youtube no no Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 jj musíš počkat eště mi zbyva sukně:D:D:D:D:D ale jinka toho rajanga bych teda skusil i když sem videl ty viddea na youtube no no to nevadi.. posli bez sukne a posli z nejakyho questy.. chcu videt tvuj nick, nebo nick xzibit Citovat
WItekS Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 to nevadi.. posli bez sukne a posli z nejakyho questy.. chcu videt tvuj nick, nebo nick xzibit Hraje se staženym savem....takže nick asi bude jinej.. Citovat
predatorr Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Hraje se staženym savem....takže nick asi bude jinej.. jj presne tan ten se mi premazal prece tak tam mam stazeny save s trochu zbranema ale zadne questy klidne poslu ted witkovi:nick ashe Citovat
WItekS Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Tak to sem davam za predatorra :dozey: --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Už jsem dal 3x ten Quest Ultimate Crab Dinner.. ( 2 hermisové ) a furt nic... Citovat
predatorr Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 jo je tro focene bez sukne u silver rathalose tak se toho neleknete Citovat
WItekS Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 no já jsem je temer dal lae kdby mi ti ču..i giazmrdi neodpalili bomby predcasne mohl sem je dat ale neee ti buzeranti museli skocit tim to odpalili me to vyhodilo do vzdusi a tgrex mne dodelal jinak doporucuju dragon bow halo 50 power naboju a ingredience na další je to lepsi nez se s nima srta s mecem.Jo a newím jestli jste si toho všimly ale na youtube se zacinaj objevovat videa te g verze!! Um... jenom, teď sem ty Tigrexi snažil několikrát dát.. a Giapreye sem potkal jenom na jednom místě.... na takovym tom "tajnym" ( viz. mapa, ta černá cesta ) :blink: Moh bys mi to objasnit... ? Nemyslim že by se tam Tigrex dostal.. Jo a ještě něco.... Myslim že Giaprey nedokáže skokem odpálit Lg Barell Bomb. jedině kdy by na ni plivnul.. ale je to jenom doměnka... Citovat
predatorr Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 ne oni chodí do ty obasti 3 spát von tam šel a dál to znáš,jo a dokazou to dpalit skus si to nekdy Citovat
Sephiroh Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Ahoj hosi jsem tu novy ,takze bych se rad na neco zeptal koupil jsem si monster hunter freedom 2.a hraju to uz nejakou dobu ale chtel bych vedet kde sehnat veci na DArk Scythle..myslym PISICINE FANG,Killer Beetle a myslim Unknown skull? moc dik:psp: Citovat
Deniszek Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Ahoj hosi jsem tu novy ,takze bych se rad na neco zeptal koupil jsem si monster hunter freedom 2.a hraju to uz nejakou dobu ale chtel bych vedet kde sehnat veci na DArk Scythle..myslym PISICINE FANG,Killer Beetle a myslim Unknown skull? moc dik:psp: piscine fang sezenes kdyz zabijíš ty písečny žraloky , killer beetle vozi kočka z pouště za 3 kila .......a unknow skull si uz nevzpomínám :) Citovat
zeNík Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 unknown skull sem dostal v jungli na 6 kdyz sem hledal v tech kostich na zemi Citovat
FeeL Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Monster Hunter Freedom 2 je akční RPG s velkým důrazem na volnost konání, které se točí okolo lovení celé řady různých příšer a monster. MHF2 je obsahově o polovinu větší než předchůdce a jeho nedílnou součástí je velkorysá podpora Wi-Fi multiplayeru (místní i online). zdroj:hrej.cz Z tohodle článku jsem pochopil že tam de infrastructure multiplayer je to pravda ? Jestly jo tak jak se mam pripojit ? A zase nekde sem cetl ze tam infrastructure nejde tak sem s toho velice zmatený :D Citovat
Waiet Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Ne, infrastructure tam neni. (jestli a z toho mimochodem) Citovat
Sephiroh Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Dik moc dik a doufam ze se k vam pripojim i ve hre pres internet.a co pro to musim udelat abych s vama moch hrat.pres net? Citovat
predatorr Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Dik moc dik a doufam ze se k vam pripojim i ve hre pres internet.a co pro to musim udelat abych s vama moch hrat.pres net? není musíme si počkat na G-Verzi ta bude pres infra Citovat
Waiet Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Kdybys neplacal blaboli,co predatorre? -jde to pres program Xlink kai+nějakej Wi-fi klic = ad-hoc na dalku //edit:lol,ja sem mimo,ja povazoval ta bude pres infra ,jako ze se bude pripojovat pres infraport,fakt sem nejak mimo... Citovat
Rash182 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 SEPHIROH: prosim nez se tady budes na neco ptat tak se vdzycky podivej sem http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html sem choďte pořád, je tady combination list, farma, taky ňáký weapon paths, rady o kuchyni.. proste všechno. Zase platí používejte CTRL+F. Takže například když potřebuju sehnat Killer Beetle tak jdu na farmu, dam ctrl+f, napíšu killer beetle nebo cokoliv jiného, nevim kde neco vycarvit? du do Boss/Miniboss carve listu, dam ctrl+f napisu napriklad giant bone a vidim http://skiesofcrimson.com/ - všechny zbraně + materiály (CTRL+F si najdete eventuelní zbraň kterou chcete), plus tady jsou různý videa a tak MH de hrat jenom ad-hoc.. pres net to de jen pres takovej spesl programek a je to docela slozity.. online pude az Monster Huner G ktera vyjde teprv v japonsku nekdy v breznu Jo a ta unknown skull je ve Forest and Hills v te jeskyni (oblast 5) jak tam sou ty vajicka Citovat
FeeL Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 hele a kdy má vyjít ta gold verze ? sem na torentech uz vydel neakou Monster hunter Gold[PSP] [JPN] ale myslim že to bude fake :dozey: Citovat
Sephiroh Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 Jsem moc zvedav jak to bude vypadat Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.