Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Na YouTube je i video kde bojujou s Volcanosem....

ze to je na youtube to jo, ale ze bys sem hodil link? to neeee

krasny obrazky a moc zajimavy potvory,ale kdyz se podivam na ten posledni screen tak me jima hruza...neco jako lavovej plesioth...to bude neskutecna drbacka. kdyz si predstavim ty jeho crosschecky a ze treba navic bude plivat lavu, tak se me chce uz ted brecet :D

jj, a jeste se podivej jak je velkej! a co teprve takovej lavovej green (jakakoliv jina barva) plessy...

a jeste ten ptak, bude se menovat Hypnoc (ヒプノック) a myslim, ze to nebude kut ku xD

Odesláno

Takže jak jsem slíbil... tady jsou screeny:

aka.jpg

akabow.jpgakablade.jpg

ashlao.jpgblackblos.jpg

crimson.jpgrajang.jpg

No škoda že se mi přemazal screen.. s White Fatalisem... a docela mě **** že sme nemohli kuchat toho Crimson Fatu :D spad do lávy blb... No potom solo Rajang... Black blos.. Aka... a moje Blademaster + Gunner Akantor SETY :D

A ještě něco.. potřeboval bych, od někoho kdo máš stažený Questy v PSP, je uploadnout.. jestli to jde. Mam nějak problém se připojit tak abych moh stahovat, no a zejtra jedu na hory.. tak bych sebou chtěl mít všechny fatalise, rajanga v arene a Golden 'n' Silver .. dík

Odesláno
Tak jsem se konecne odhodlal k hrani MH.... Ale zasek nastal hned na zacatku v zakladnim treninku, respektive v ukolu c.3. Dorucit dva medy... Nachytam vzdy brouky, ale pak nevim, jak z nich udelat ten med... Nebo to delam to uplne blbe a mam ho ziskat uplne jinak? dik...

Med se dá najít jedině pod tim úlem.

páni witeks, ty jsi dobry pra*e... very nice... docela ti zavidim... ;)

:D A šlo by abys mi uploadnul ty Questy ?

( kup si WiFi Max a spolu dáme oba aka sety 2 dny )

Odesláno
Med se dá najít jedině pod tim úlem.

:D A šlo by abys mi uploadnul ty Questy ?

( kup si WiFi Max a spolu dáme oba aka sety 2 dny )

jako stazeny questy? ty jsou v savu, takze ne...

jinak bohuzel, ale fakt tedka nemam cashe, ale jak se dostanu na stredni, tak dostanu 5k... takze si udelam misto na router.. ;) ale nejdriv chcvu new hodinky :love:

Odesláno
tak sem zpet

Nejak me nejde G-rank Khezu(red) a G Plesy(green):?

Khezu: Nevim sčim se byl zvyklej ho dávat... určitě luk funguje, hammer, LS a gunlance. Z luků bych doporučil ten Prominence bow. A jenom nebu´d moc blízko... vždyť to s lukem umíš :D

Plessy: No to už je jiný kafe... Se Sonic Bow jde dát, ale stihneš to jen tak tak.. nebo prostě vem TDS a snaž se

-----------

konečně mam DIABLO CHAOS BROKER ( hammer, 1196 raw, modrá ostrost, +10 defense, -10 affinity ale používam ho s Aka setem takže stejně mam +20 Affinity... ) Chcete screen ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu