Mistr všech termixů! Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 mensi novinka http://skiesofcrimson.com/ uz zase funguje... sry ze sem nedal edit, ale chtel sem, aby to bylo videt... _________________ + pár novejch obrazku z G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 moooc pekny a taky neco pridavam http://skiesofcrimson.com/forum/topic/5540 a trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Na YouTube je i video kde bojujou s Volcanosem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 krasny obrazky a moc zajimavy potvory,ale kdyz se podivam na ten posledni screen tak me jima hruza...neco jako lavovej plesioth...to bude neskutecna drbacka. kdyz si predstavim ty jeho crosschecky a ze treba navic bude plivat lavu, tak se me chce uz ted brecet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Na YouTube je i video kde bojujou s Volcanosem.... ze to je na youtube to jo, ale ze bys sem hodil link? to neeee krasny obrazky a moc zajimavy potvory,ale kdyz se podivam na ten posledni screen tak me jima hruza...neco jako lavovej plesioth...to bude neskutecna drbacka. kdyz si predstavim ty jeho crosschecky a ze treba navic bude plivat lavu, tak se me chce uz ted brecet :D jj, a jeste se podivej jak je velkej! a co teprve takovej lavovej green (jakakoliv jina barva) plessy... a jeste ten ptak, bude se menovat Hypnoc (ヒプノック) a myslim, ze to nebude kut ku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 ze to je na youtube to jo, ale ze bys sem hodil link? to neeeejj, a jeste se podivej jak je velkej! a co teprve takovej lavovej green (jakakoliv jina barva) plessy... a jeste ten ptak, bude se menovat Hypnoc (ヒプノック) a myslim, ze to nebude kut ku xD Hledal jsem to tam ale nenašel. Pouze jsem viděl link na skiesofcrimson.. na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 akorat to moc jako screeny nejde brat.. to je jak na PS3 pomalu :D MAMUTH!!!!! ozvi se kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 sry rashi ja dneska nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 tak si to aspon nak sprav s tim mobilem.. A jinak zitra kolem pul treti a jistej sem ja,sney a cvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 pls co to znamená Felyne escape skill ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 gamefaqs/felyne whim skills.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 tak si to aspon nak sprav s tim mobilem..A jinak zitra kolem pul treti a jistej sem ja,sney a cvak ja mam uz zas svoje puvodni cislo,akorat jsemtu zpravu proste necetl...zitra bych se tam mohl na chvilku ukazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 takze nove obrazky z G primo ze hry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 tak a je venku video-demo na PSP... tak sosejte, je to jiz upravene na FW od 1.0 link: http://www.pspdemocenter.org/page.php?id=597&a=dl _____________________ a dnesni akantor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chazzy Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Zdarec lidi hele jak mám nastavit MHF 2 abych mohl pařit po netu??? Potřeboval bych nutně poradit!!!! díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Takže jak jsem slíbil... tady jsou screeny: No škoda že se mi přemazal screen.. s White Fatalisem... a docela mě **** že sme nemohli kuchat toho Crimson Fatu :D spad do lávy blb... No potom solo Rajang... Black blos.. Aka... a moje Blademaster + Gunner Akantor SETY :D A ještě něco.. potřeboval bych, od někoho kdo máš stažený Questy v PSP, je uploadnout.. jestli to jde. Mam nějak problém se připojit tak abych moh stahovat, no a zejtra jedu na hory.. tak bych sebou chtěl mít všechny fatalise, rajanga v arene a Golden 'n' Silver .. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Tak jsem se konecne odhodlal k hrani MH.... Ale zasek nastal hned na zacatku v zakladnim treninku, respektive v ukolu c.3. Dorucit dva medy... Nachytam vzdy brouky, ale pak nevim, jak z nich udelat ten med... Nebo to delam to uplne blbe a mam ho ziskat uplne jinak? dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 páni witeks, ty jsi dobry pra*e... very nice... docela ti zavidim... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Tak jsem se konecne odhodlal k hrani MH.... Ale zasek nastal hned na zacatku v zakladnim treninku, respektive v ukolu c.3. Dorucit dva medy... Nachytam vzdy brouky, ale pak nevim, jak z nich udelat ten med... Nebo to delam to uplne blbe a mam ho ziskat uplne jinak? dik... Med se dá najít jedině pod tim úlem. páni witeks, ty jsi dobry pra*e... very nice... docela ti zavidim... ;) :D A šlo by abys mi uploadnul ty Questy ? ( kup si WiFi Max a spolu dáme oba aka sety 2 dny ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Med se dá najít jedině pod tim úlem. :D A šlo by abys mi uploadnul ty Questy ? ( kup si WiFi Max a spolu dáme oba aka sety 2 dny ) jako stazeny questy? ty jsou v savu, takze ne... jinak bohuzel, ale fakt tedka nemam cashe, ale jak se dostanu na stredni, tak dostanu 5k... takze si udelam misto na router.. ;) ale nejdriv chcvu new hodinky :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 jako stazeny questy? ty jsou v savu, takze ne...jinak bohuzel, ale fakt tedka nemam cashe, ale jak se dostanu na stredni, tak dostanu 5k... takze si udelam misto na router.. ;) ale nejdriv chcvu new hodinky :love: Hm to je blbý... mě nejde připojit to PSP.. tak uvidim.. zkusim se dostat do KFC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Hm to je blbý... mě nejde připojit to PSP.. tak uvidim.. zkusim se dostat do KFC :D a proc to neudelas z domu? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 a proc to neudelas z domu? :dozey: No to mi právě nějak blbne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 tak sem zpet Nejak me nejde G-rank Khezu(red) a G Plesy(green):? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 tak sem zpetNejak me nejde G-rank Khezu(red) a G Plesy(green):? Khezu: Nevim sčim se byl zvyklej ho dávat... určitě luk funguje, hammer, LS a gunlance. Z luků bych doporučil ten Prominence bow. A jenom nebu´d moc blízko... vždyť to s lukem umíš :D Plessy: No to už je jiný kafe... Se Sonic Bow jde dát, ale stihneš to jen tak tak.. nebo prostě vem TDS a snaž se ----------- konečně mam DIABLO CHAOS BROKER ( hammer, 1196 raw, modrá ostrost, +10 defense, -10 affinity ale používam ho s Aka setem takže stejně mam +20 Affinity... ) Chcete screen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.