iron man Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 kde sezenu electro sac a kde thunder sac? electro jsem si myslel ze mam khezu ale uz jsem ho zabil 10 i rd khezu 10krat a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 ^^ elektro HR1-HR3 khezu thunder HR4-HR6 khezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 otevre se u chiefa 6* hvezdickove questy??ja jsem udelal vsechny questry i ty urgent questy na 6* a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 otevre se u chiefa 6* hvezdickove questy??ja jsem udelal vsechny questry i ty urgent questy na 6* a nicve freedomu to konci tema urgentama, ale asi to jeste nemas uplne hotovy... myslim, ze pri splneni prvnich trainingu se ti tam objevi shen gaoren a po clearnuti questu se ti objevi posledni... dual rajang v great arenepo splneni tohoto questu se ti odemkne pulsujici barva pro amory a to je co se tyce single questu vse.. pokracovani v 2ndG ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Vsetky questy musis mat fialovy "Clear" nie cerveny,ak je cerveny,znamena to ze este nejaky Slayng quest nemas finish,takze rob questy a ono to pride :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 od kazdyho elder dragona zabij 2 (pocitaji se pouze ti u chiefa takze kirin,kushala,teostra,lunastra a chameleos) pak se ti otevre shen gaoren a po nem dual rajang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ok tak diky jdu na to a kde bych tak sehnal carbalite ore slysel jsem ze v g rancich a ty se otevrou jak nebo co protoze bych si rad uz vytunil devil slicer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ok tak diky jdu na to a kde bych tak sehnal carbalite ore slysel jsem ze v g rancich a ty se otevrou jak nebo co protoze bych si rad uz vytunil devil slicerv Hi rank lokacich, ne Grank. udelej si v GH HR4, a GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 HR1 Khezu (shadow in the snow) urgent,je HR1-HR2 urgent?Alebo aky...A co je potom Blangonga za urgent?Potrebujem to vediet a uz si to nepametam >_> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 HR1 Khezu (shadow in the snow) urgent,je HR1-HR2 urgent?Alebo aky...A co je potom Blangonga za urgent?Potrebujem to vediet a uz si to nepametam >_> opicak je z 2 na 3 . tigrex je z 3 na 4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 HR1-HR2 je blangonga,nie khezu O_o cely guide mam zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 zdar muzu nejak najmout felina aby semnou sel na quest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 pokud hrajes MH Freedom 2, tak ne... ale muzes si save previst do Monster hunter portable 2G.. navod na prevedeni save udelam bud dneska, nebo zitra do sport club sekce ;) MHP2G je v podstate japonska verze monster hunter freedom 2 s pokracovanim, nebo questama na vic a par vylepsenima jako jsou treba bojovi felyni... atd hra je zatim pouze pro japonsky trh, ale lze ji patchnout, aby tam byla vestina veci v anglictine... pozdeji mozna vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 dik hele a je tu nekde navod jak to patchnout? jinak portable 2nd G sem tu nikde nenasel jen freedom2... jo a este dys ten save prevedu tak tam budu mit ty vylepseni z mh portable 2nd G?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Hnza:prijdu si jak u blbejch,ale dobre,rozepisu to Freedom je uz v eng,patchovat jde jen MHP2 (MH portable 2nd)-to je stejny jako freedom(temer),jen je je v JAP a MHP2G (MH Potable 2nd G)-to je nova verze,obsahuje spoousty veci navic jako felynes fighters atd.,ta je v zaklade taky JAP k prevodu saveu-prevadi se pouze z MHF2->MHP2( a obracene),kdyz mas save na MHP2 tak ho muzes ve hre MHP2G previst(v nabidce new game) o patchi se psalo v threadu o 2G,ale budiz vetsinou se patch (*.ppf) aplikuje pres UMDGEN(u MH jen na soubor DATA.bin),ale frajeri od Papimeru udelali temer kompletni preklad cely hry,kt. se spousti jako HB,takze to dokaze kazdej idiot [;365428']. navod na prevedeni save udelam bud dneska' date=' nebo zitra do sport club sekce ;)[/quote']jej,navod na prevod save jsme chtel taky napsat,mam ti to teda prenechat? dneska jsem dal asi 3x Brown blango a konecne mam desert coin(blby fangs) a pak abych si od ni odpocinul jsme vzal uca bow,jeden staaaaaaaarej(defense asi 150) set,kt. ma jenom HGE,hromadu bomb a veci na uspani,uvaril si heroics a sel sem na G final invitation 1zarval v pohode,2. byl uz horsi, si clovek musi davat fakt majzla na ty jeho pesti, protoze ma rozmach jako krava,teda jako veeeelkej rajang,ale stejne sem tomu neutek,ale pro jednou(teda spis 2x me navstivilo stesti-zacal pesti a ja videl jak jde primo na me-ale minul a sejmul me eartquakem,sem si rikal ze urcite zarvu a on znova zacal machat pestma a zase minul a zase me trefil zemestresenim,tak sem cekal az umru a on odbeh za kockou:cheesygrin: nejelepsi bylo,kdyz sem vyplacal vsechny power sipy,tak sem si rikal,az me sejme,tak tam pujdu a budu ho uspavat,chytat do pasti a davat mu bomby k drstce dokud nechcipne-tak me zmetek najednou nahnal do kouta a sejmul-v kempu sem si pripravil vsechno na sleepbombing a sel sem-cseho sem si nevsim-zmetek kulhal,tak sem ho sel upsat,ze ho dopalim do vecnejch lovist,ale vypalil sem teprve sest strel,kdyz tu nahle pribehla kocka a poprvy za celej q do nej sekla a on zarval:cheesygrin:,tomu sem se celkem smal a ted jdu zase na blango kvuli tem posahanejm fangum:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 sry dik ja su lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 zrovna mam dneska me ceka nejaky to prevadeni, takze budu moct rovnou screenovat... takze se na to vrhnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak jsem se dal na tuhle super gamesu taky, ale mám zásek, dělám questy lvl** u té stařeny ve vesnici a mám ulovit toho Yian Kut-Ku, ale ani za boha to nemůžu udělat. Používám dual blade a battle armor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak jsem se dal na tuhle super gamesu taky, ale mám zásek, dělám questy lvl** u té stařeny ve vesnici a mám ulovit toho Yian Kut-Ku, ale ani za boha to nemůžu udělat. Používám dual blade a battle armor je v podstate jedno jaky typ zbrane pouzivas, hlavne kdyz se snim naucis zachazet, ale pro zacatek je mozna nejlepsi long sword, hodne hracu s nim zacinalo jinak si u tohoto questu narazil asi jako asi kazdy z nas.. a to je prave ta chvile, kdy je treba si uvedomit, ze je to hra spise o preziti, nez o bezmyslenkovem koseni monstra, ver ze na konci hry, coz je opravdu za dlouho, te bude bolet kazdy zasah ;) urcite nic nezkazis, kdyz si udelas lepsi brneni... jinak je spise potreba naucit se jakym zpusobem kut-ku utoci a vychytat si moment, kdy by na nej bylo mozne bezpecne zautocit.. o tom je to v podstate vdycky... proste trpelive uhybat a treba ve chvili, kdy zacne kut-ku plivat firebally, pribehnout pekne pod nej zasadit par ran a zase pryc ve hre je mimo jine spousta itemu, ktere ti zautoceni na nej ulehci.. na kut-kua funguji dobre flash bomby, sonic bomby, nebo sm barrel bomby posledni rada kterou ti na kut-ku muzu dat je, ze neslabsi misto, kam utocit je hlava, nebo kridla na zbytek si musis prijit sam preju spoustu trpelivosti a.. good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 díky moc za tuhle radu, docela mě i povzbudila ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 jeste pouzivej pasti a vem si material na dalsi.. bomby taky nejsou k zahozeni (poloz dve velky bomby a odpal malou kdyz je chycenej) Kazdopadne katany sou pro zacatecniky asi nej.. ale jestli se naucis pouzivat kladivo tak ti garantuju ze budes mit mnohem mensi problemy.. A malem bych zapomel.. youtube je hodne velkej pomocnik Jinac tohle se ti urcite bude hodit http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html BTW. nevite kdy uz ma konecne jet skies? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ty skies uz me taky stvou,ptal jsem se i v mh2g topicu a nikdo nic nevi, asi nejaky tech trouble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 netuším co to má být to skies, ale všem díky moc za rady, pustil jsem se do toho ptáka s Long Swordem a po pár ranách začal kulhat a odletěl, tak jsem ho pak v jeskyni dorazil :) pak jsem se pustil i do té velké růžové opice Congalala a ta taky po půl hodině boje a hooodně pokusech zemřela. Vážně mě ta hra začíná hodně bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 skies je www.skiesofcrimson.com najdes tam strasne moc tutorialu a rad (vcetne fora) bohuzel je ted problem v tom ze tahle velice uzitecna stranka vubec nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 hej mam uplne debilni dotaz tedka jsem si udelal gunner set a luk a nevim jak mam dat aby byly ty lahvicky co si koupim (poison,sleep power atd ) fungovali porad am mam off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.