WItekS Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Jo je na HR6 a musim rict ze je docela silnej. ale ty parts sou dobry pro Fast Charge comba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BryanCZ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 mam na vas vsechny prozbu mohli byste mi z mhf2 predelat save do mhp2g me to nejde nemam totiz 1.50 kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 hej lidi plss help s kamosem sme se pokouseli hrat pres Ad-Hoc,oba sme se pripojili na Chanel1 ale nevidime se v Gathering Halle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 mam na vas vsechny prozbu mohli byste mi z mhf2 predelat save do mhp2g me to nejde nemam totiz 1.50 kernel od westa je tutorial , a kernel de prepinat mezi 1.50 a 3.xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BryanCZ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 od westa je tutorial , a kernel de prepinat mezi 1.50 a 3.xx ze jde prepinat vim ale ja to skazil udelal jsem si 4.01 m33 a nemohl bych ti to poslat pres icq ty bys mi to udelal a pak bys mi to hotove poslal pak bych ti na oplatku poslal neco ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 ze jde prepinat vim ale ja to skazil udelal jsem si 4.01 m33 a nemohl bych ti to poslat pres icq ty bys mi to udelal a pak bys mi to hotove poslal pak bych ti na oplatku poslal neco ja kdybych to umel tak ti to udelam , mas tam tutorial ..........a navic to resime ve spatnym tematu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BryanCZ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 kdybych to umel tak ti to udelam , mas tam tutorial ..........a navic to resime ve spatnym tematu ...dej mi pls tutorial od westa nemuzu ho najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 seš slepej nebo si dělaš prdel !? :roll: ..........vejdes do sport clubu a tam je hned tema o prevedeni savu , http://console-forum.net/showthread.php?t=28979 tady to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 dej mi pls tutorial od westa nemuzu ho najit Di se uz boznout, staci se kouknout na datum zalozeni uctu-mame te vsichni po krk Hawelisi,pises 1 prispevek 3x, a jeste to pak napises do jinejch topicu a nepis ze to nejses ty,nejsme blby Deniszku prosim, nepomahej mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Di se uz boznout, staci se kouknout na datum zalozeni uctu-mame te vsichni po krk Hawelisi,pises 1 prispevek 3x, a jeste to pak napises do jinejch topicu a nepis ze to nejses ty,nejsme blbyDeniszku prosim, nepomahej mu hele tak to vaznen nemusis mit strach :thumbup:EDIT: jirko myslim ze bys ses mohl domluvit o dalsim IP banu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 hej lidi plss help s kamosem sme se pokouseli hrat pres Ad-Hoc,oba sme se pripojili na Chanel1 ale nevidime se v Gathering Halle No tak zaprvy se ujisti ze oba mate stejnou verzi hry a za druhy ze oba ste v online hale :D jinac nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 super hra, ale snažil jsem se zabít black graviose ale dal mě, snažil jsem se podruhý, dal mě, šel jsem na jiný monstrum, dal mě taky, to mě už fakt sra.., šel jsem zase na black graviose a dal mě tak sem se tak nas...!!! že sem dal PSP takovou pěst že sem si rozbil displej xD takže sem bez PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 super hra, ale snažil jsem se zabít black graviose ale dal mě, snažil jsem se podruhý, dal mě, šel jsem na jiný monstrum, dal mě taky, to mě už fakt sra.., šel jsem zase na black graviose a dal mě tak sem se tak nas...!!! že sem dal PSP takovou pěst že sem si rozbil displej xD takže sem bez PSP :D nj Black Gravios je celkem svině :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 zdravim sem tu novy takze pls poradte mi na stazeneho HR6 white fatalise v mhp2g co rikate na tirex gunlance dal bych ho stim? pouzivam na nej hermitaur set U tak pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 no nevim,ja ho s max upgradem daval 40min,sice to byl muj 1.,ale stejne... edit/ucet mas zalozenej dneska,tak uvidime co se z tebe vyklube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 zase havelis ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 super hra, ale snažil jsem se zabít black graviose ale dal mě, snažil jsem se podruhý, dal mě, šel jsem na jiný monstrum, dal mě taky, to mě už fakt sra.., šel jsem zase na black graviose a dal mě tak sem se tak nas...!!! že sem dal PSP takovou pěst že sem si rozbil displej xD takže sem bez PSP :D jj to znam ale ja spis snim mlatim vo koleno a nebo vo postel :D ale az budes mit opraveny to psp tak zkus jit na toho black graviose s lukem von je docela blbej staci furt behat vokolo nej kdyz se rozebehne bezi jenom rovne a kdyz posila ten ohnivej proud tak taky jenom rovne takze s lukem je to docela pohoda :) jo a jeste si od nej oddrzuj docela odstup kdyby chtel prdel ten spaci a nebo ohnivej plyn :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 no nevim,ja ho s max upgradem daval 40min,sice to byl muj 1.,ale stejne...edit/ucet mas zalozenej dneska,tak uvidime co se z tebe vyklube... zkusi ale z ceho se dela gun chariot slysel jsem ze je dobry rad bych ho otestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 toho se bojim brblo...ale dost spamu,kdyztak pisnu Jirkoj,jen se divim,z e uz neni mod Sport Clubu zeník:no HR5 uz nema jen ten "rovnej ohnivej proud",jeste bych dodal,ze je slabej na water Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 tak sem dostal info, ze se fakt jedna o havelise... to decko to snad neprestane bavit... pochopis chlapce ze tu na tebe neni nikdo zvedavej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 zeník:no HR5 uz nema jen ten "rovnej ohnivej proud",jeste bych dodal,ze je slabej na water aha tak to se moc omlouvam za milne informace ja sem ho v hr5 jeste neskousel :) ale i tak by na nej moch lukem ale ne?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jasne,bud neco s evade+2 a nebo se proste jen drzet na levy strane z tvyho pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Na Black Graviose presne jak kluci radej, Bow, High Grade Earplug, slabej na vodu pouze. Proste porad behat pri jeho levy strane a je to ok... a hlavne pevny nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 nojo, jenže PSP už má roztřískanej displej xD už mi ňákej Bow nepomůže :D:D:D až se spraví displej tak udělám pomstu :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 tak sem dostal info, ze se fakt jedna o havelise... to decko to snad neprestane bavit... pochopis chlapce ze tu na tebe neni nikdo zvedavej? jako brblo sry ale si fakt kreten ja nejsem neakej havelis proste jsem se zaregistroval a ta hra me bavi tak nevidim problem proc bych tu nemohl bejt :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.