xryan Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 anglicky mc neumim ale uvidim co se da delat jo a jeste kcemu je v player status to HR 1 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 anglicky mc neumim ale uvidim co se da delat jo a jeste kcemu je v player status to HR 1 ??? ja anglicky neumim vubec ale tomu rozumim HR1 je tvuj rank v halle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 muze mi nekdo poradit postup jak mam sundat tigrexe ? a z jakyho materialu muzu vyrobit flash bomb...thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 caw lidi chtel bych se zeptat kde mam vzit tu kocku na pomoc? nebo je to jen v 2G Thx za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 caw lidi chtel bych se zeptat kde mam vzit tu kocku na pomoc? nebo je to jen v 2G Thx za odpovedi jen 2G u babky s batohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jen 2G u babky s batohem THX sem si prave nebyl jistej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 [;203614']chce po tobe nejaky hnojivo... na hnojeni se daji pouzit treba draci hovnaty muzes ziskat treba tak' date=' ze pujdes do nejakeho z prvnich questu, v nem najdi v jeskynich takovyho toho batuskare :) ...pokecej s nim... navrhne ti vymenu nejakeho tveho predmetu(u me to zpravidla byl ice crystal) za jiny a v prvnich questech to je prave draci hovno ;)[/quote'] KDYZ UZ MLUVIS O TOM ICE CRYSTALU KDE HO MAM VZIT ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 muze mi nekdo poradit postup jak mam sundat tigrexe ? a z jakyho materialu muzu vyrobit flash bomb...thx flashe se delaj z bomb material a flashbug postup vem neakej GS co ma dobry raw KDYZ UZ MLUVIS O TOM ICE CRYSTALU KDE HO MAM VZIT ?? dik ve snowy mountains Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 dik snad tam tu diru najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jak sou vždycky ty prasklyny ve zedech ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Nemas to trosku pomiesane? Ja som presiel Lvl* a bolo tam iba 5 uloh a na konci som mal Urgent Quest... ten som presiel a idem na Lvl** :) CO SE M8 D2LAT V TOM URGENT QUESTU??? kua sem lama ale ne a ne tu pičárnu najít:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 CO SE M8 D2LAT V TOM URGENT QUESTU??? kua sem lama ale ne a ne tu pičárnu najít:( pockej co to pises sry ale nechapu napis to presne nebo jakay urgent a ja ti poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mno urgent quest co je mezi questy lvl* a lvl** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mno urgent quest co je mezi questy lvl* a lvl** jako fakt sry napis jmeno toho questu nepamatuju si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nazev Q je The Carnivorous Leader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nazev Q je The Carnivorous Leader mas zabit vudce tech raptoru giadrome :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 uzu ted jeste jenom neco ? :D Prej se dá MHSF2 hrat po netu je to pravda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 uzu ted jeste jenom neco ? :D Prej se dá MHSF2 hrat po netu je to pravda?? MHSF ? ..............jj da pres xlink , ale potrbujes wifi-max , kdyz tak se koukni na www.teamxlink.co.uk :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Zdravím ;) Kolik je druhů tonů na huntinghorn? A melodií? xD Bílej tón je u všech? Max jsou 3 tóny? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoil Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 cau chcu se zeptat kde vezmu Perla negra a Con. hermit. pq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 cau chcu se zeptat kde vezmu Perla negra a Con. hermit. pq. muzu se te zeptat, v jakym jazyce hru hrajes? jinak bych odhaden rekl ze to Black Pearl - Hermitaur Sm. Hermitaur. shell - hermitaur dej si Q, kill 10 Hermitaurs a mas to... sou to maly cerveni kraby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoil Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 ok dik ani nevim v jakem jsem to hral stahl jsem nejaky patch a bylo ale pak jsem nasel AJ:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Podle toho co čtu to bude asi španělsky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Zdravím ;) Kolik je druhů tonů na huntinghorn? A melodií? xD Bílej tón je u všech? Max jsou 3 tóny? xD Základnější maj vždy bílej + dva další. Pokročilejší Fialovej a dva další. Tady jsou komba: http://skiesofcroda.com/wip/huntinghornnotes.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphis18 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Ahoj lidicky. Tuhle hru jsem rozjel asi 2 dny dozadu a pri hledani rad jsem nasel tenhle hoooodne dlouhej topic :) Ale nechce se mi to procitat kdyz me zajima pouze par drobnosti a snad bude nekdo ochotny odpovedet. U RPGcek jsem zvykly ze u zbrani je napsany dmg a u obleceni def a tady jsem to jaksi nenasel.... Pak nvm jak se skolit na urcity tip zbrani.... nerikejte mi ze muzu pouzivat vsechny zbrane a budu mit stejny utok. A jeste ... v tehle hre nejsou lvly? Jako ze za kazdy lvl si pridam neco do sily neco do rychlosti a tak? To se "jen" lovi velke potvory a sbiraj kvetinky? :cheesygrin: Predem dik za answer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.