sysasysa Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Ne neleveluje se. Ne nespecializuje se. Pouze jsi buď swordsman nebo bowman (myslim že se to tak menuje) ale můžeš kdykoliv měnit specializaci, akorát budeš muset koupit novou výbavu. attack je u každý zbraně. U všech zbraní je info a to listuješ čtverečkem. tam je napsanej útok u zbraní i obrana u armoru. A nic z toho co sem řek nem,usí bejt pravda protože hraju 2G a ne Freedom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphis18 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 2G? ctj? :) To je novejsi nebo starsi verze? Jo to co si napsal jsem si odzkousel a jde to. A pak mam taky zmatek v tom jak tunit jednotlive zbrane... vim ze u NPCcka ve meste jdou vytvorit pokud mam materialy ktere on po me chce....ale to mi prijde strasne malo...treba jak ma ty dva mece tak tam jich je na vyber asi jenom 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 tohle neni typicky RPG, tady levlujou nepratele (mostra, coz je logicky) a equip-tudiz armory a zbrane... ze zacatku jich moc na vyber nemas,ale ono se to rychle rozroste...(sem ve finbalovy fazi hry a u armoru mam 27 stranek(pro melee a vsech partu brneni samo stejne) po 8-cca 216 setu...) 2G je novejsi verze Freedom2/Portable2 abych byli presni Monster Hunter Portable 2nd(JAP a vysel driv)/MH Freedom 2 (US) Monster Hunter Portable 2nd G (JAP,ale uz jsou temer kompletni patche) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 A navíc během přístího roku vyjde Monster Hunter Freedom Unite=Monster Hunter Portable 2G. Zatim jsou jenom neofic. patche, ale ty jsou skoro na všechny texty ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomvata Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 mam malej problem u lwl * mam jen 5 misí a ne 10 jak tu pisete mam je fsechny hotovy a nevim co dal delat nevi nekdo pls ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 mam malej problem u lwl * mam jen 5 misí a ne 10 jak tu pisete mam je fsechny hotovy a nevim co dal delat nevi nekdo pls ? :) Mělo by ti to dole nabízet Urgent Quest.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 mam malej problem u lwl * mam jen 5 misí a ne 10 jak tu pisete mam je fsechny hotovy a nevim co dal delat nevi nekdo pls ? :)po splnen Urgent Questu se ti otevrou dalsi questy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Zdravim nevite nekdo jak si muzu zahrat ve dvouch monsterhuntra 2?s kamosem ho mame oba ale kdyz dame online a chceme dat spolecnou hru zajdu za tou v tom ruzovym zalozim ale na ty tabuli se to tomu druhemu neukaze...nad nama je vzdycky (on) nebo (off) to taky nevim co to znamena tak jestli by mi nekdo moh helpnout co delam blbe uz nevim co vyskouset:roll:. dekuju.,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 no nejdriv se ujisti ze mate oba stejnou verzi hry, pak jestli ste v online hale a taky ze ten quest fakt zalozis pro vic lidi.. jinej problem byt nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Stejnou verzi ?Ja mam iso on ma original na umd tak to bude asi ono:ziped:v online hale jsme ale nevydime se a nema na to vliv i to ON OFF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 no tak to je celej problem.. bud mejte oba stejny iso nebo original umd.. nebo teoreticky by melo jit i iso a umd ale musi byt stejny verze (USA, JAP, EU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 money:wole xD jestli mas wyplou wifinu tak ho fakt neuvidis xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Cau, mam dotaz: po splnění všech questu v HR2 a HR3 by se mi měli zpřístupnit Elder dragoni a Lao. U HR2 i 3 mam napsano Clear(červeně). Ale zmiňované potvory nikde, nemá to ještě jiné podmínky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Cau, mam dotaz: po splnění všech questu v HR2 a HR3 by se mi měli zpřístupnit Elder dragoni a Lao. U HR2 i 3 mam napsano Clear(červeně). Ale zmiňované potvory nikde, nemá to ještě jiné podmínky? kdyz mas cervene clean to znamena ze jsi neaky quest nesplnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tak že tam jsou nesplněný questy je jasný v HR 2 Lao a v HR3 Dragoni, takže asi musí být červený předpokládám:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 money:wole xD jestli mas wyplou wifinu tak ho fakt neuvidis xD Ja nemyslel wifi xD tak blbej jeste nejsem:roll: bylo to tou verzi ted uz to de:psp:je to krute hra ale pro jednoho hrace mi pride tezka a nadlouho njn ve dvouch se to lepe tahne^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Basarios? Vem si na něj Daimyův luk... (Pierce+voda) (P.S.: Nesnášim Garugu... Už jsem ho párkrát porazil, ale stejně mě se...štve) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 hrajete to nekdo po netu? :-) me by to jen zajimalo,protoze jsem zacal a nevim jak z ty vesnice a jestli to má cenu a dá se už ze začátku si nějak pomáhat nebo tak.. ps. pokud dobre chapu tak monster hunter freedom je infrastructure,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 NN. Jenom Adhoc, takže pokud máš wifinu do USB, tak bys teoreticky mohlheát přes Xlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 mam wifi do USB ale jak funguje presne XLink? poradite mi jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=22057 Nejprve si zkontroluj jestli má tvoje wifítko PROMISCUOUS mode to zjistíš tímhle programem : http://www.ntsecurity.nu/toolbox/promiscdetect/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 kdyz to moje wifitko ma? :-) nemáš spíš přesně někde návod jak se ve hře dostat online? nastaveni Xlinku uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 No je na tech strankach , ale nevim kde beres jistotu ze tvuj wifi klic dokaze spolupracovat s xlinkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 nemam jistotu,kupoval jsem ten stejnej klic jako kazdej nebo aspon dost lidi.. TL-WN322G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf1468623175 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Basarios? Vem si na něj Daimyův luk... (Pierce+voda)(P.S.: Nesnášim Garugu... Už jsem ho párkrát porazil, ale stejně mě se...štve) Garuga? Pche, jakýkoli ranged a slavná Garuga si ani neu*** když si najdeš místečko kam si šikovně stoupnout 8), mě zas dělaj problémy Diablosové: jeden neni problém ale ten quest na dva vždycky nestihnu poněvadž mi vyprší čas, většinou když už je jeden tuhej (a bez rohů a ocasu) a druhej (zpravidla černej) kulhá, to se ho pak jen dotknu a zase ho chytne rapl (rozuměj enrage) a charguje sem a tam a s long swordem (moje nejoblíbenější hračka) se dá jen těžko dodělat, no chce to lepší načasování ale teď si kompletuju death stench setík 8). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.