Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Freedom 2 Tutoriál by Panteon

panteon

Recommended Posts

kdyz kulha tak ho nezabijej ale chyt - mej nachystanou jakoukoliv past a az bude slabej (u kazdyho druhu to poznas jinak.. napriklad jak zminujes u diablosa jakmile se ho dotknes tak je hned v rage modu) tak ho chyt a nahazej na nej dve Tranq. bomby a mas vystarano

EDIT: a mimochodem kdyz monstrum chytis a nezabijes tak dostanej i lepsi reward

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kdyz kulha tak ho nezabijej ale chyt - mej nachystanou jakoukoliv past a az bude slabej (u kazdyho druhu to poznas jinak.. napriklad jak zminujes u diablosa jakmile se ho dotknes tak je hned v rage modu) tak ho chyt a nahazej na nej dve Tranq. bomby a mas vystarano

staci kdyz kulha?? nebo musi bejt jinak zranenej?

Odkaz ke komentáři

Tak to je jasný že je lepší a většinou i jednoduší ho chytit, ale já potřeboval obyčejný itemy a po chycení dostanu jen lepší který jsem paradoxně nepotřeboval, no nakonec s těma dvěma Drogonbow halo udělalo krátkej proces :cheesygrin:

Ale dík za radu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde se dají stáhnout ty even questy a jak je dostat do hry. popřípadě v čem jsou jiné.

Poslední otázka je, kde můžu sehnat thunderbug, potřebuji je k vytvoření jedné zbraně (Dragonwood L. Sword). Jsem u urgent questu s tygrexem.

Díky za radu

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde se dají stáhnout ty even questy a jak je dostat do hry. popřípadě v čem jsou jiné.

Poslední otázka je, kde můžu sehnat thunderbug, potřebuji je k vytvoření jedné zbraně (Dragonwood L. Sword). Jsem u urgent questu s tygrexem.

Díky za radu

nevim jak u freedomu ale u 2G to mas na hlavni strane das jen download pripojis se na wifinu a pak uz si jen vyberes ;)

nachytej si je bud na farme a nebo na mapach staci ti sitka (bugnet)

Odkaz ke komentáři

nevim jak u freedomu ale u 2G to mas na hlavni strane das jen download pripojis se na wifinu a pak uz si jen vyberes ;)

nachytej si je bud na farme a nebo na mapach staci ti sitka (bugnet)

No, to jsem už nějakou dobu dělal a lovil je jak blázen, ale thunderbug je asi nedostatkové zboží :D

Mimochodem, tahle hra mne asi chytla nejvíce ze všech, co jsem zatím na PSP hrál

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
A Zdroj?___

Zadnou infrastrukturu to mit nebude, proste to pujde hrat po netu jen kdyz to pripojis k ps3 tak s pomoci wifi budes moct hrat se vsema lidma na svete pise se to na oficialnich strankach, anebo kdyz si koupis wifi max a hrajes to s pomoci jednoho programku xlink kai pres pocitac. Samotna hra podporovat infrastructuru NEBUDE! Jenom co-op mod.

Odkaz ke komentáři

Tak to sory, se hned nezblazni z toho. Vola sem z tebe nedelal jenom sem ti to chtel vysvetlit nevedel sem ze to vis kdyz se na to ptas.

Ja se ptal kde to vzal. Nemyslis, ze clovek co ma odehrano cca 800hodin by to moh vedet?

BTW. Konecne jsem se dokopal k upnuti toho Dual White Fata vid :)(je ve vid sekci)

Odkaz ke komentáři

Wendy..pres internet to nejde(jen pres ps3nebo co)....muzes hrat pres AdHoc ... no ze zacatku se to zda ze je to zabava na dlouho,ale neni tomu tak...po nekolika hodinach hrani zjistis ze je to stereotip..zabij tohle,prines tohle...nic vic...me to po 15 hodinach nahranych omrzelo....je to NUDA ... ale zkus to a uvidis za zkousku isa nic nedas :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu