Rash182 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 kdyz kulha tak ho nezabijej ale chyt - mej nachystanou jakoukoliv past a az bude slabej (u kazdyho druhu to poznas jinak.. napriklad jak zminujes u diablosa jakmile se ho dotknes tak je hned v rage modu) tak ho chyt a nahazej na nej dve Tranq. bomby a mas vystarano EDIT: a mimochodem kdyz monstrum chytis a nezabijes tak dostanej i lepsi reward Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 kdyz kulha tak ho nezabijej ale chyt - mej nachystanou jakoukoliv past a az bude slabej (u kazdyho druhu to poznas jinak.. napriklad jak zminujes u diablosa jakmile se ho dotknes tak je hned v rage modu) tak ho chyt a nahazej na nej dve Tranq. bomby a mas vystaranoEDIT: a mimochodem kdyz monstrum chytis a nezabijes tak dostanej i lepsi reward staci kdyz kulha?? nebo musi bejt jinak zranenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 jinak, ani vic uz byt slabej nemuze.. useknutej ocas nebo rohy nebo neco rozbityho na to nema vliv.. akorat za to dostavas vetsi reward. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf1468623175 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 kdyz kulha tak ho nezabijej ale chyt - mej nachystanou jakoukoliv past a az bude slabej (u kazdyho druhu to poznas jinak.. napriklad jak zminujes u diablosa jakmile se ho dotknes tak je hned v rage modu) tak ho chyt a nahazej na nej dve Tranq. bomby a mas vystaranoEDIT: a mimochodem kdyz monstrum chytis a nezabijes tak dostanej i lepsi reward Tak to je jasný že je lepší a většinou i jednoduší ho chytit, ale já potřeboval obyčejný itemy a po chycení dostanu jen lepší který jsem paradoxně nepotřeboval, no nakonec s těma dvěma Drogonbow halo udělalo krátkej proces :cheesygrin: Ale dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf1468623175 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Chtěl jsem se zeptat, co znamené ten Event Quest v gathering hall? Jde o downloadované questy nebo nějaké co se až s časem zpřístupní? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Chtěl jsem se zeptat, co znamené ten Event Quest v gathering hall? Jde o downloadované questy nebo nějaké co se až s časem zpřístupní? Díky za odpověď. sou to ty stazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka_x1 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde se dají stáhnout ty even questy a jak je dostat do hry. popřípadě v čem jsou jiné. Poslední otázka je, kde můžu sehnat thunderbug, potřebuji je k vytvoření jedné zbraně (Dragonwood L. Sword). Jsem u urgent questu s tygrexem. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde se dají stáhnout ty even questy a jak je dostat do hry. popřípadě v čem jsou jiné.Poslední otázka je, kde můžu sehnat thunderbug, potřebuji je k vytvoření jedné zbraně (Dragonwood L. Sword). Jsem u urgent questu s tygrexem. Díky za radu nevim jak u freedomu ale u 2G to mas na hlavni strane das jen download pripojis se na wifinu a pak uz si jen vyberes ;) nachytej si je bud na farme a nebo na mapach staci ti sitka (bugnet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka_x1 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 nevim jak u freedomu ale u 2G to mas na hlavni strane das jen download pripojis se na wifinu a pak uz si jen vyberes ;)nachytej si je bud na farme a nebo na mapach staci ti sitka (bugnet) No, to jsem už nějakou dobu dělal a lovil je jak blázen, ale thunderbug je asi nedostatkové zboží :D Mimochodem, tahle hra mne asi chytla nejvíce ze všech, co jsem zatím na PSP hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Ahoj, chtel jsem se zeptat, jaky je rozdil mezi Monster hunter 2nd G a Monster hunter freedom unite? V prostredi ve vecech mobech nebo neni zadny rozdil? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 2G je japonska verze ktera vysla uz tak pred dvouma rokama.. to Unite je US verze.. jestli je tam neco novyho uz nevim pac uz MH skoro rok nesleduji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Unite bude přeložený kompletně, ne jako s patchem od teamHGG a prej tam bude nějak zabudovanej Infrastructure multiplayer. A vyjde až na konci června. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 A o tom infrastructure si četl kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Unite, je presne to iste ako 2ndG, akurat menej krvy ako vzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aresik Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 A o tom infrastructure si četl kde? taky sem to nekde cetl prave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 A Zdroj?___ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 A Zdroj?___ Zadnou infrastrukturu to mit nebude, proste to pujde hrat po netu jen kdyz to pripojis k ps3 tak s pomoci wifi budes moct hrat se vsema lidma na svete pise se to na oficialnich strankach, anebo kdyz si koupis wifi max a hrajes to s pomoci jednoho programku xlink kai pres pocitac. Samotna hra podporovat infrastructuru NEBUDE! Jenom co-op mod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Vola ze me delat nemusis. Xlink je znama vec a pres PS3 to jde uz davno... Ja se ptal na zdroj toho "moudra"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Jo to kdybych věděl. Ale asi to bude přes tu PS3 jenom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Vola ze me delat nemusis. Xlink je znama vec a pres PS3 to jde uz davno...Ja se ptal na zdroj toho "moudra"... Tak to sory, se hned nezblazni z toho. Vola sem z tebe nedelal jenom sem ti to chtel vysvetlit nevedel sem ze to vis kdyz se na to ptas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Unite, je presne to iste ako 2ndG, akurat menej krvy ako vzdy. Agreed. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak to sory, se hned nezblazni z toho. Vola sem z tebe nedelal jenom sem ti to chtel vysvetlit nevedel sem ze to vis kdyz se na to ptas. Ja se ptal kde to vzal. Nemyslis, ze clovek co ma odehrano cca 800hodin by to moh vedet? BTW. Konecne jsem se dokopal k upnuti toho Dual White Fata vid :)(je ve vid sekci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 chtěl bych se zeptat jak má tato hra dlouhou hrací dobu, a jestli se to dá hrát přes internet ? dík, dám thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Wendy..pres internet to nejde(jen pres ps3nebo co)....muzes hrat pres AdHoc ... no ze zacatku se to zda ze je to zabava na dlouho,ale neni tomu tak...po nekolika hodinach hrani zjistis ze je to stereotip..zabij tohle,prines tohle...nic vic...me to po 15 hodinach nahranych omrzelo....je to NUDA ... ale zkus to a uvidis za zkousku isa nic nedas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 díky, ale já sem si tu hru chtěl koupit :) takže to moc vyzkoušet nemůžu no :) ale někdo tady psal že už má nahráno cca 800 hodin, ta hra je nekonečná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.