Han Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 tohle je asi trochu lamerska otazka: jak mohu udelat to aby napr. mec daval Cold damage? co je ten Skill u mecu,kopi... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 HAN: proste tak ze si ho vytvoris.. nejde to udelat tak ze bys mel nakej mec a nejednou si rekl ze tam chces treba poison.. proste musi ta zbran davat ice damage uz od zacatku.. pokud vim tak z blangogy sou ice veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Tak vcera opet vydarena seance... Tohle je ale vyraz : Jo mimochodem, jak se mi otevrel ten Shen Gaoren u Chiefa, tak jsem si ho jeste po ceste rozjezdem + pred spanim zkusit. Quest completed, ale ten chief mi vyrazil dech - prej "Tak a ted ti dam finalni quest, abys ukazal jakej ses frajer - bez do Areny a zkasni 2 Rajangy" ... WTF ??!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jezismarija, tohle je narez.... jeste ted po pul hodine jsem malem smichy vyplivl obed ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 a jeste jeden : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Tak a kdybyste nekdo krome MHF PSP theme chteli vytunit i MHF vyzvaneci ton na vasem founu, tady je jedna mp3ka: MHF_znelka.rar ENDŽOJ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 nakej zazranej do toho ne? :D :D :D kazdopadne jak se ti teda otevrel ten gaoren u chiefa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Rash : Gaoren se me otevrel jakmile jsem si udelal podruhe Lunastru u chiefa (na Smolder Dragonsword) no a byla poslednim Elder Dragonem kteryho jsem nemel prave 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 zdravim nedavno sem dostak tuto hru.zahral by ji nekdo?este dnes kdyz tak piste na tel 736260976 p.s. sem uplny nob ani nekilnu draka pls odepiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 super srazek... nektery screeny jsou uz starsi... __________________ prosim necarvete za jizdy :D dual tigrex (lehci nez sem cekal :D) shen gaoren Gren plesioth G-Rank Red Khezu G-Rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 sry ze sem to nedal do 1 prispevku... bylo by toho moc ;) zdravim nedavno sem dostak tuto hru.zahral by ji nekdo?este dnes kdyz tak piste na tel 736260976 p.s. sem uplny nob ani nekilnu draka pls odepiste napis odkud ses :roll: my sme drtiva vetsina brnaku... takze sou srazy v Brne(prekvapive)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 aha ja myslel ze to hrajete pes net tak nic no.sem ostravak jinak muzu nekam do jine ves nez poke?a jak mam zabijet ta big monstra?a jak sehnat ty hadry a mece co mate vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 predatorr: ee vesnice je porad stejna.. neplet si to z diablem 2 :D navody na ty vetsi monstra nejsou.. sou spis obecny taktiky.. precti si to tady od zacatku kde pisu rady treba jak zabit kut ku.. a vybavu co mame sme si zaslouzili tim ze sme proste hrali.. neni to jednoduchy mit tu nejlepsi vybavu (coz ani zdaleka nemame) proste vsechno pekne postupne a uvidis ze se nekam dostanes Jinac sraz zitra? Noo ve 12 koncim.. tak jako treba uz v jednu... hej to fakt neni normalni uz :D :D PANTEON: tak to je svinarna.. a jako to dojedes ted na invex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 no diky teda je nekdo s ostravy?mimochodem jak zabit toho big kraba v pousti?jakou zbran mam pouzivat ze zacatku?moc me bavi strilet z luku.ale nez nekoho s tim killnu tak se mi zatim postavy:=) jinak de to hrat nak pres net?ale je to moc tezka hra pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 no pokud vim tak toho kraba mas nejdriv v ty hale.. nejdriv delej questy pro village chiefa ty sou lehci.. jinac na neho plati bleskovy zbrane a obecne katany pac proste pockas az pribehne, udedel kotoul pod nim, dostan se mu do strany a proste do neho sekej.. ten krab je asi fakt nejlehci co muze byt jinac pres net to bohuzel nejde.. a rozhodne se nauc s vic zbranema (ja mam mimo jine aji gun lance) .. a pokud vim tak Panteon by mohl byt od nekud pobliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 hm kdo je ten chief jinak kaj sehmat ty blesk zbrane=) jinak docela good hra mam 300 march glory nfs carbon nhl 07 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 no diky teda je nekdo s ostravy?mimochodem jak zabit toho big kraba v pousti?jakou zbran mam pouzivat ze zacatku?moc me bavi strilet z luku.ale nez nekoho s tim killnu tak se mi zatim postavy:=) jinak de to hrat nak pres net?ale je to moc tezka hra pro me Kamo ty si muj člověk do tydne mam slimaka a musim ještě sehnat pro kamoše Psp bysme dali sraz asi u něho doma on ja ty a jeden jeho kamoš ja tě to naučim mohl by nas i vic jit někde do čajky nebo tak ....kdyžtak napiš mi na icq ja ti poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 jj muzem se sejit ale jetu dost problemu1)mam zaracha nemuzu ven 2)icq mi nejede 3)kdyz tak napis ma ten tel 3)sem upe sunka v ty hre furt me zabiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 hruby.... ale myslim ze je to asi stazenej quest ne? jinak nechapu proc si nevzali gunlance a dvourucaky... nebo nejaky ty katany :P ________________ :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 hruby.... ale myslim ze je to asi stazenej quest ne? jinak nechapu proc si nevzali gunlance a dvourucaky... nebo nejaky ty katany :P to je husty :D myslim, ze se svoji elektrickou katanou bych to tam pekne roztocil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 hele ta hra je super ale je mc tezka kdo mi zd napise clanek jak dobre hrat nake dobre taktiky jak udelat aby me furt nezabijeli atd.dik mc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 2panteon> chtel bych te pozadat, jestli budes mit cas... jestli bys na prvni stranu pridal nejaky uzitecny recepy na kombinovani predmetu... myslim, ze si tady psal treba jak vytvorit past (zacinalo to tim, ze z pavuciny a necho se vytvori sit a pak zase kombinovat a zase :)) ja umim v postate akorat vyrobit potion :lol: a taky by me zajimalo k cemu slouzi knihy kombinaci (book of combos)... me napada k vetsi uspesnosti kombinace, ale jenom hadam predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html tady mas hodne odpovedi http://skiesofcrimson.com/mhf2/weaponsmith/ tady hlavne weapon tree Book of Combos sou na zlepseni uspesnosti kombinaci mas pravdu.. ze zacatku nema cenu kupovat A kdyz si to tady prectes od zacatku tak sem tam naky rady na vetsi potvory psal tak si to procti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.htmltady mas hodne odpovedi http://skiesofcrimson.com/mhf2/weaponsmith/ tady hlavne weapon tree Book of Combos sou na zlepseni uspesnosti kombinaci mas pravdu.. ze zacatku nema cenu kupovat A kdyz si to tady prectes od zacatku tak sem tam naky rady na vetsi potvory psal tak si to procti dikec, to jsem potreboval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Jo ty kombinace sou všude mě se nechtělo s tim zasrat tu uvodn istran u,ktera je i tka dost hnusna musim to upravit cele až bude doma slim tak se na to vrhnu s Beatrix zacneme v Ostravě revoluci v MHF2 budeme mit lepčí srazy než vy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.