Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Tak jsem ho po půl dni „práce“ zabil. Teď mám zabít tamtu slepou příšeru, která elektrizuje, máte na ní nějaké triky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ... Něco ohnivýho, být opatrnej na fullbody šoky (koukej na ocas, když se uzemní, uskoč), dávat pozor na elektrický koule a když je plive, je tam hrozně dlouhá mezera a máš čas ho řezat... Akorát když bys byl moc blízko tak jak je hodí, tak tě může sejmout hlavou, na to pozor... U skoků snad nemusim vysvětlovat že je třeba uhnout... Samozřejmě opět pozor na rage, při skocích je pak elektrickej a má to pak větší damage range... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Jak poznám že jde do rage + má víc životů jak opičí král + neexistuje na MHF2 ukazovatel životů nepřátel + co něco ohnivého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ... Začne kolem sebe čuchat a jde mu pak od tlamy pára, to je rage mode... Má víc životů jak Congalala (a nauč se dpc říkat monstrům jmény) Existuje, ale je to cheat a je to mírně zbytečný, že je potvora polomrtvá poznáš, kulhá, šourá se, zdrhá, jde spát a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 I on/a jde spát? :D A co něco ohnivýho? Jak poznám že už je třeba na tři čtvrtě mrtvá? :-D (já chci ukazovatel :(, ale nechci cheat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 I Khezu chodí... Ohnivýho, prostě weapon s Fire elementem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 A jak poznám že má weapon Fire element? Kde seženu Sm Hermitaur Shl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ...Je to napsaný u statů ty weapon, pod sharpness barem... Shel seženeš kupodivu u malejch hermitaurů :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 A co to je ten hermitaur? U 2 lvlu už to mám ty monstra otevřené že? Jsou v džungli... a jsou to takový ti malý krabi že? Jaká je šance že u nich ten shell najdu? (small) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Jj, malí červení krabi... Hm, pravděpodobnost xD Podle MHFW je to kolem 20%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Co je to MHFW? :D To je nějaké fórum nebo tak ne? Ok, dík. Teď u sebe nemám PSP, mají Great Swordy Fire Element? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Hm, nějaký snad určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 koukam ze vas mazaky zacinaj ty milionkrat opakovany otazky pekne sr*t :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Jestli jo tak sorry :D .. právě pročítám CELÝ TENTO topic od začátku (ano chci zvládnout těch 215 stran :D), tak snad se něco dozvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 napriklad ta affinita a vlastne vubec vsechno na co si se ptal tam urcite je :-) kdyz sem zacinal , pamatuju jak sem to tam cetl (teda aspon nektery veci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 kdy si začínal? :wohow::cheesygrin: je Unite lepší jak Freedom 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Nemůžeš říct lepší xD Akorát je tam víc monster, víc barevnejch variací, víc equipů (armor třída X/Z) a tak XD G-rank epic questy ftw xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 kdyz ja sem zabil tygrex tak ty si byl este na houbach :cheesygrin::cheesygrin: ale ne sranda :-) uz to mozna tak rok zpatky bude :-) ted uz psp neni .. ale mh je proste klasa, na desitky (stovky) hodin :) (na witekse ale teda fakt nemam :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ty vole... já sem pořád seklej u toho vůdce těch modrých dinosaurů(myslim že se jmenuje Giadrom...:blink:) jakou zbran by ste mi na nej doporucili?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ty vole... já sem pořád seklej u toho vůdce těch modrých dinosaurů(myslim že se jmenuje Giadrom...:blink:) jakou zbran by ste mi na nej doporucili?:roll: LS!!!!!!!!! (long sword) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 kdyz ja sem zabil tygrex tak ty si byl este na houbach :cheesygrin::cheesygrin: ale ne sranda :-) uz to mozna tak rok zpatky bude :-) ted uz psp neni .. ale mh je proste klasa, na desitky (stovky) hodin :) (na witekse ale teda fakt nemam :P ) Tk já hrál MHF2 tk před rokem a půl, ale asi v půlce května jsem se rozhodl dát na MHP2G od začátku, a už mě to zas nechce pustit XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Tak..... upgradoval jsem zbraň (GS) na Red cosi :D ... síla 620... myslíte, že to postačí na Kheza? :):wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Tak..... upgradoval jsem zbraň (GS) na Red cosi :D ... síla 620... myslíte, že to postačí na Kheza? :):wohow::cheesygrin: Urcite ja jsem ho daval s Wolf katana.... :lol: a to byl zahul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 kdyz ja sem zabil tygrex tak ty si byl este na houbach :cheesygrin::cheesygrin: ale ne sranda :-) uz to mozna tak rok zpatky bude :-) ted uz psp neni .. ale mh je proste klasa, na desitky (stovky) hodin :) (na witekse ale teda fakt nemam :P ) kdyz ja sem zabil tigrexe, tak tys jeste brecel s ostatnima ze MHF2 je picovina a ze je to moc tezky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Oplatí se dát v menu Download? ED// tak už stahuju questy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.