WItekS Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 prosim te regnul bys me na mh frontier dal bych ti 1000 cr :) Klidně, ale uvědomuješ si, že musíš platit měsíčně 16 dolarů + ještě 4 dolary pokud chceš Extra ( možnost nakupovat věci jako Power Seed, Armor seed, Lifecrystals atd.. a přístup do beden po celym městě ) ? Myslim si, že to neni moc a určitě to za to stojí, ale neni to pro každýho. Pokud máš zájem, nebo kdokoliv jinej, děj vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ale sak ty hrajes na korejske verzi kde se neplati ne? (nebo tam se plati ale neni omezeny hr)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Hrál sem, ale přešel sem na japonskou verzi poněvadž sem si uvědomil, že si za to klidně zaplatim, když mě to baví.. a MHFO jp má svoje výhody, jako např, monstra jako Orange Espinas, Akura Vashimu, Akura Jeiba, Blue Hypnok, Pearl Espinas, Orugarons, prostě Frontier only můžeš dávat kdykoliv -> na korejský verzi jsou jenom ve frontier questech, těch co se po tejdnu mění. A hlavně taky, japonská verze je napřed v updatech. Momentálně je na japonskym 6.5 a na korejskym 4.00. V prosinci bude update korejskýho na 5.00 a japonskýho na 7.00 Ale jo, korejskej je Free, platí se jenom za extra věci. Hahaha a dost taky to, že japonci sou prostě mistři, fakt samý dobrý hráči.. Korejci sou proti nim.. uh -_-' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 smazáno....... witeks: a žádnej eng patch neni? to fakt hraješ celý v JAP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 あい ^^ Neni to vždycky tak jednoduchý, ale základy dou do hlavy rychle . patch neni a nebude, hra se pravidelně updatuje kdykoliv se přihlásíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 k tomu abych odemknul HR9 fatalise tak potřebuju vyhrát všech 8 G-lvl training s jednou zbraní v řadě... ...jenže mam odemčenejch jenom 6 úkolů a potřebuju otevřít rajanga a (asi black diablose?)...jenže jak je odemknu :D něco mi řiká, že musim dát toho super rajanga v HR9 a asi oba black diablose taky v HR9 radši se ujistim než abych to hrál zbytečně tože je to někdy docela vo nervy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Stáhnul jsem si HP na display a je možný že když dělam Jednou rathahos and rathiand ve village ****** tak maj jednou Rathalos HP 2120 a rathian 2440 a jednou třeba rathalos 2260 a rathian 2600. Jo a chtěl jsem frontier korejskou verzi ale nějak jsem bez návodu nepochopil registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 http://mhfn00bs.proboards.com/index.cgi? Všechno o MHFO kr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 dik ještě to tam zkusim najít už jsem tam byl ale nenašel jsem kdyžtak ještě napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 nenašel jsem to tam vůbec se am v tom nevyznam já vim jsem levej ale fakt ani jsem nenašel kde to tam je jen registrace na jp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 docela mi dostala první stránka návod na portable ale názorné ukázky map z freedom 1 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 si delas srandu kdyz chces napsat druhou zpravu tak edituj pac muzes dostat za triple post ban nebo upominku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Jo ty chceš hrát jp? Ahá.. Ale nezapomeň, že je to placený: http://forums.minegarde.com/index.php?showforum=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jé witeks zvýšil jsi zas HR tam už to neni asi jako rathalos v G co? a za ty zprávy se omlouvam ok budu to tak dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Jo jo :) HR430 právě teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 za jak dlouho dáš tak 1 HR? a kolik máš nahráno hodin a kolik má tvoje zbraň damage a zbroj brnění promiň že otravuju ale jsem zvědavej a nevíš jaké HR je konečné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 prosím vás hraju mhf2 a mám 4 quest máte posbírat kly ale přisere se mi tam ten drak a vždy mě dostane nestačím mu zdrhnout nevíte jak se jmenuje a bomba co v té ukázce hází tomu drakovy na hubu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 flash bomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselikjan Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 cs chtel bych se zeptat kde sezenu Machelite ore, Iron ore,Carpeneter bug,Ice Crystal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 no vem si krumpac a ice krystal sezenes v tech jeskinich v horach machalite sezenestreba v jungli taky v jeskynich (myslim) carpenter bug treba na farme nebo vem bugnet a di do mountains a v oblasti jedna nebo 2 tam sou takovy zluty svetilka tak to pochytej a nekterej mozna bude ten carpeneter bug a iron ore sezenes vsude :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselikjan Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 pls rekne mi nekdo co mam delat kdyz ukoncim prvni sekci q u babci 5-5 hotovo v 1. lvl a nevim co pak dal dalsi se mi neotevrelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselikjan Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 diky margot za tu prvni odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselikjan Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 a mám ještě dotas pls kde bych sehnal Med Monster Bone , Velociprey faang , Velociprey Hide a sry za caste dotazy pripadam si jak debil ale s hrou teprve zacinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 no od toho slouzi thanks. medium monster bone se da myslim vytahnout ztech apontothu nebo jak sou takovy sedi takovy neskodny tvor nachazi se v jungli velociprey fang a hide vytahnes z velocipreů taky v jungli sou takovy skakavy dinisauri s oranzovim hrebenem na hlave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselikjan Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 diky moc za ty rady :) ty to hrajes asi dele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.