margot Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 solicko nemam skym zkousel jsem ten x link nebo jak ale furt mi to pada :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 ok tak to to máme na stejno ale já mam k tomu jednoho kámoše se kterym se vidíme tak 2x do měsíce rád bych něco natočil ale mam v pr.... analog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smochy Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Muzu se zeptat to si na zacatku vyberu "povolani" a kdyz si vyberu lukare..tak uz pak nemuzu vzit treba dualy...? jde mi o to jestli se an kazdy povolani uci pecificke vlastnosti nebo to je jen kdyz mas material tak muzes mit all =) diky predem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 1. nejsou to povolání ty jsi furt lovec ale můžeš používat 10 stylů zbraně 2. jsou to. dual swords, swords and shield,gread swords, long swords,hammers, hunting horns,lances, gun lances, bowguns a bows ty si můžeš při hře jak koliv měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 huraa lao shan po druhe danej :-D no ja sem ale borec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 jaký HR a jako kill nebo repel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 repel :-D hr5 nojo je to slaby ale ja mam radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 jj já ti věřim sólo znam to taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 mohu se zeptat kam zmizelo mhfu demo z ps store? rad bych si ho stahl ale proste tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smochy Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 chapu ze to tu je napsany ale ja to proste nemuzu najit a kdyz enco najdu tak to vubec nedava smysl muze mi nekdo polopate vysvetlit jak najmout toho felyna..kdyz du do kuchyne a kouknu na ceduli tak tam mam jen: shift chart. order, unifoirm, BBQ service, BBQ pickup. a zadny najimani tam proste nejde a kdyz uz vemu Q tak mi nejde do kuchyne vlizt tak jak to teda facha xD..? pls pomoct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 tam sou 2 tabule jedna kucharska a druha tech bojovejch k. a tam to najides Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Zdravim...zaboha nemuzu zabit kut kuta ...ty bomby pokladat nemuzu ptz prsi..a on v ty jeskyni nikdy neni pouzivam na nej bone slasher...lepsi mit nemuzu ptz nemuzu sehnat medium monster bone..nvm co dal..sem lamicka:?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 medium to myslm sezenes z tech apontothu nebojak takovy sedi neskodni dynosauri zerou travu v jungly a forest and hills a na kutkua pouzivej taky sonic bomb ma citlive usi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Jenze po sonic bombe chytne enrage potom..myslim ze by se to dalo s tema bombama...nebo prste udelat lepsi zbran no:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 no ja nanej hoddim tu sonic a pak nabiju GS a pleštim ho a pak on skace tak nebud podnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 vrátil jsem se z dovolený ted jsem tu chvíly nebyl a za týden zas nebudu mlať mu do křídel a do hlavy tam mu to ubýrá nejvíc a jestli máš nějakej hammer tak ho párkrát trefšíš do hlav a je hotovej a kdyžtak tady je návod se SnS LS horší návod na hammer a ještě jeden hammer kdyby to furt nešlo napiš ještě http://www.youtube.com/watch?v=o9ShDfLxCas&feature=related . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Děkuju jdu na to.... A jak se jako nabíjíí Great sword?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Držíš trojůhelníček a on nabývá sílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tak kut ku dole pomoci KAtany wolf...a ted se snazim zabit tu debilni opici:D..vzdycky me prijde ze uz musi bejt mrtva a stejne me nejak da:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 hlavně ať ti monstra dlouho nespí hrozně rychle si doplňujou třeba rathalos má za 1 min z 10 procent životů na 50 procent používal jsem chvíly HPD tak jsem to testoval ale když je uspíš ty tak se jim to nedoplňuje congalala je hodně lehká stou mýt problémy nebudeš ale za chvíly tam bude khezu a pro begginery je to často problém má celkem výdrž a často se ptají jestli se mohlo stát že mají chybu nesmrtelnýho khezuho ne nemají ale je ze začátku celkem těžkej ale je pomalej a celkem snadnno se mu vyhybá takže taky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 TAk opicka po necekanych asi 20ti pokusech mrtva:D..Ted je cas na Khezua...neni moc rychlej to je pravda..zatim nejvetsi problem mam dostat se od nej vcas kdyz se nabiji..stihnu to tak 50:50 no...zbran mam bone katana dragon..nejaky dalsi typy co si vzti sebou apd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 co máš za zbroj? já dal poprvý khezuho u kámoše né u mě protože jsem ještě neměl PSP ale já ho dal s lukem ale ten na něj nedoporučuju mě se zdaj luky ze začátku hodně slabý ale katana je na něj zrovna docela dobrá párkrát ho zkus a když nepůjde ještě sem napiš zkusim to napsat podrobnějš i s výbavou atd. nejvíce mu to ubírá do krku potom tlama :D zas pár příkladů: LS LS tuto je dobrá stránka :http://minegarde.com/wip/weapon2.php?w=gs v pravo nahoře dáš weaponsmith tam si vybereš styl zbraně a máš tam kolik má damega jakou ostrost jakou ostrost se sharpeness + když na ní klikneš co potřebuješ a jaká jak se vylepšuje a tak to se občas docela hodí. a pak tuta stránka tady je vše o MHFU/MHP2nd G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Na sobe mam kut ku mail..kut ku ruce..velociprey leginy a helmu...pasek mam nejaky zeleny biango myslim..dneska uz na to nebudu mit cas zejtra projdu a zase parkrat zkusim..koukal sem ze ho na netu dali i s horsi katanou nez mam ja..tak ve zbrani to asi nebude no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neio Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 A ta sharpness se jak projevuje v praxi???..koukal se ze katanu si uz muzu vybrat jestli bude mit velky atak nebo bude fire poison nebo dragon...to si chce asi udealt ruzne zbrane s ruznym dmg ze?:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 sharpeness je ostrost do ***** stačí na většinu monster zelené broušení a každá zbraň má raw damage a buď má jenom raw a nebo k tomu element nebo status (raw clasický) status: para(znehybní monstrum) sleep (uspí) nebo poison (dá jed) a elemnty:fire- oheň thunder - eletrika dragon - anti elden dragon (v podstatě) ice - led a water - voda na každé monstrum se hodí něco jinýho třeba khezu fire. nevim jestli ostrost ovlivňuje dmg ale vlivňuje jak se ti tupí zbraň a co prosekneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.