michalek123 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 cau pls co mam delat v te misi po khezuovi? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 co ja vim tam je to napsany a kdys neumis anglicky zkus google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 jak jako po khezovi tady neni daný jak to máš dělat popořadě a promiň nemam PSP abych se podíval co je tam přesně za quest neznam to celý na spaměť kord chiefa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 v te misi po Khezovi mas nasbirat 5x Khezovi supiny nebo co to je, jsou jedovate, ubiraji ti zivot a musis je nosit po jedne, najdes je tusim v 7. mape u leveho vchodu je vstup do tunelu, projdes nakonec a vykopes (krumpacem), doneses k truhle a znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 zdravím,koupil jsem si hru monster hunter 2 takže se v ní moc dobře neorientuji.mam dva dotazy. 1.kde a jak se vylepšují zbraně? 2.kde je restaurace? diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Už asi 50x se na to někdo ptal... Už je tu miliony témat o MHF kde sou tyhle otázky zodpovězeny... Zkus trochu hledat... Už tu je těch topiků o MHF nějak moc... A pořád přibejvaj... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Jsem jedině rád ře přibejvaj :D jakej přesně díl jestli Monster Hunter Portable 2nd G nebo Monster Hunter Freedom 2 nebo Monster Hunter 2 jestli jen 2 tak to se omlouvam ale to jsem nehrál :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak uz jsem to nasel a nevi nekdo kde se da sehnat pale extrack? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 JJ vim z khezu je to celkem velká šance dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 z khezu?dit ja delam teprv questy lvl ** :D a nedal jsem ani tu ruzovou gorilu(tu velkou)xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 a jde to ziskat i jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jj ale nejdřív z kheza a dotaz ty nemáš flashnutý PSP? (khezu urgent do *** nebo v ** v gatherling hall) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jestli je to ne me tak n nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 aha :) já že jenom MH2 neni zrovna novej díl :D je to oproti jinejm MH asi jako demo je tam jen kolem 400 questů a 70 monster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 aha a je nejakej rozdilmezi mh2 a mhfu2?nebo je to to sami?a jak se vyrabi potion? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 1. MHFU2 neexistuhje xD (jen MHFU) Monster Hunter Freedom Unite 2. Potion = Herb + Bue mushroom (potion se dá i koupit asi za 66z) 3. MHF2- 592 melee weapons(zbraně na blízko) 167 Distance weapons(Zbraně na dálku) 1498 částí zbroje 959 items málo skillů na brnění a málo questů asi jen 400 MHFU:1149 melee weapons 353 Distance weapons 2091 armor pierces 1260 itemů Hodně skillů hodně questů nový monstra jako např. Yamatsukami, Ucamulbas, Emerald congalala, cooper blangoga, plum daymio, terra shogun ceanatar, Lavasioth a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 zabil jsem kut-ku ale proc se me odemkli jen zbrane nadalku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Protože kutku nemá melee zbraně :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 aha diky dal jsem ho hned na 2. pokus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nevite kde se da vzit poison sac nebo killer betle?mam bone katana shark a potrebuji to na vylepseni.diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Poison sac je třeba z gypcerose a killer betle je z druhého křovíčka na zahrádce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 killer betle uz mam ale ted mi nepada flame sac :( zabyl jsem 7x kut-ku a spad mi jenom jednou :( a to po prvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 hmm tak to chodí když něco potřebuješ :) to chce nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 je lepsi gypceros nebo blue kut-ku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 LoL z gypcerose flame sac nepadá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.