moucha21 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 :D ja vim ale mam pred sebou ukol sejmout gypcerose tak nevim jak je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 dneska jsem dal blangongu a gypcerose na 1. pokus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Dobrý :) jen tak dále :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 tak dnes jsem dal daymo hermitaur v hr3 a docela makacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 teda hr1 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 nevite kde bych nasel thunderbug juice?potrebuju na devil slicer ok diky budu se toho drzet tak uz sem ziskall thun. juice delam questy lvl **** nevis nahodou jak ziskat black perl?slysel jsem ze se da ziskat z daimo hermitaur jenze sem ho zabil uz 10x a stale nic a jungli jsem uz taky prohledal a treynia tam posilam furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Pozor ať nemáš ban psal jsi hodněkrát po sobě přiště dávej Upravit přispěvek a něco tam jen připiš. Vím v ***** je úkol asi 10 Remambor to jsou ty velcí netopíři ale v té měpě nejsou jen oni ale ještě tokový světýlka a ty když zabiješ tak zmizí a občas z nich něco spadne a tam to můžeš vyhrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 super dnes sem dal tigrexe na 2.pokus a to bez flash bomb a bez pasti :D jinak myslite ze se me vyplati udelat set z tigrexe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Set jo jo je slušnej, ale zbraně stojí z prd :) jinak gratuluji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Set jo jo je slušnej, ale zbraně stojí z prd :) jinak gratuluji :) Náhodou... Zbraně z Tiga jsou docela dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 j diky set uz mam a je super ktreba kdy jim a nepotrebuju paintboly! juhu edit.:sakra dava porad toho togrexe a nepada mo tigrex fang :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Konečně jsem natočil toho Akantora dokonce muj rekordní čas cca 4:30 http://www.youtube.com/watch?v=rhrbfQsVHu8 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Konečně jsem natočil toho Akantora dokonce muj rekordní čas cca 4:30 http://www.youtube.com/watch?v=rhrbfQsVHu8 :) WOOW! Nářez! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jak jednoduše to vypadá :-) Já se teprve plácám na HR5 a u Village sem 9*. Jediné 2 použitelná brnění mám Orbitaury S a Kut-Ku U. Vyplatí se farmit rathalos ruby na silver sol na této úrovni? Nebo je i něco jiného dobře použitelného v 9*? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 JJ na S. losovi se ruby farmí dobře hlavně mu rozbij hlavu a dej mu cap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Tak jsem si jako první udělal Rathalos Soul U (RA+2, HGE). Teď se chystám udělat si Gold recorder a Diablo chaos broker. Zjistil jsem že mám strašně mále použitelných zbraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Hammer si udělej z Copper Blangogy to co vidíš na vyrobení neni max up to se dá ještě vylepšit má přes 1600 raw a je hodně lehkej na výrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jsem teprve v HR 5, tak ten hammer je pro mě zatim hooodně daleko. Ale teprve dneska jsem zjistil, že by to mělo jít hrát přes Ad-Hoc party v PS3 ( dneska sem se dozvěděl, že něco takovýho existuje a to mám PS3 už přes rok :) ). Jen doufám, že to bude fungovat na CWF PSP. Až přijdu domu z práce tak vyzkoušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 zdravím,tak sem zase tu přestal jsem to hrat,ale zase me to chitlo tedka potrebuju wywern blade blood ale nemuzu sehnad rathalos wing diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 je z rathalose (drak) je v ****** spolu s rathianem a když se dostaneš do ***** měl by se odemknout v gatherling hall ve **. wing jsou křídla ty se rozbíjí lehce přeji hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 ok dik potrebuju z toho udelat wywern blade blood na shen gaorena skousel jsem to s wyvern blade fall ale ta je moc slaba dam ho spis s corona nebo wywern blade blood? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 no já tuto nevim protože shun gaoren vždy dělam s HH/HM HH bych v tvém ranku zvolil sakura (pink ian) a hammer asi avril (upg z iron hammeru finálová verze 1404 raw bílá ostrost slušnej hammer a krom gravious shell se dělá celej jen z kamenů co se daj sehnat na zahrádce :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 jj kdybych s hammerem umel tak bych ho bral hned :) edit.:maz luxusni video to s tim akantorem ja za:4:30 nedam ani khezu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 mam takovej proble udelal jsem vsechni chief questy ale nic dalsiho se neodemklo to uz nic dalsiho neni?diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 je.. gathering hall.. tam mas vic Q nez u babky a taky se to deli na Low Rank, kde mas stejny monstra a stejne slaby a High rank kde se ti odemykaji nova monstra, jejich poddruhy a ty monstra (vsechny) maji 2x vice zivota a 3x vice sily, popr i nove utoky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.