WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Díkes, a ještě jedna věc... Můžu sehnat Elder Dragon Bone ještě nějak jinak, než výměnou od Eldera za Dragonmos ( ale je to jenom alternativní výměna, takže bych musel mít štěstí.. ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Díkes, a ještě jedna věc... Můžu sehnat Elder Dragon Bone ještě nějak jinak, než výměnou od Eldera za Dragonmos ( ale je to jenom alternativní výměna, takže bych musel mít štěstí.. ) ... dostanes ho z elder draku: Kushala, lunastra, teostra, Fatalis, Lao Shan a Shen Gaoren - vynechal sem neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 No jo, to sem si taky říkal, ale ty jsou už docela hustý.. navíc u většiny je jenom Slaying Q.. ale i tak dík, du nějakýho killnout :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 No jo, to sem si taky říkal, ale ty jsou už docela hustý.. navíc u většiny je jenom Slaying Q.. ale i tak dík, du nějakýho killnout :lol: doporucuji kushalu, je z nich nejlechci a potom asi lunastra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Okey, Kushala, kouknu na YouTube... co mi doporučuješ ty ? Jakou mam zvolit weapon... ? Jo a co říkáš na Tigrex SET.. ? Má celkem dobrý skilly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Okey, Kushala, kouknu na YouTube... co mi doporučuješ ty ? Jakou mam zvolit weapon... ?Jo a co říkáš na Tigrex SET.. ? Má celkem dobrý skilly... nevim, ale vim ze tigrex zbrane sou na hovno, tak veci z tigrexe prodavam :D jinak byhc vzal asi neco jedovatyho, ja ju dal 2x 1 s jedovata katana 2 a sakura recorder... s tou sakurou je to lehci, ale pochybuju ze uz mas otevrenyho Pink Rathiana.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Nemam žádnýho rathiana/rathalose. A jedovatou katanu jo... oki, du si udělat Leaf :-) Btw koukal jsem na videa a dávali si jí s Hammer a hlavně po hlavě... tak to si budu pamatovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 lidi je se vysral na tigrexe a dealm questy v gat hall mam all 1 a musim este kilnoult rathaose vubrec mi nejde rathiana sem dal v pohode ale rathaos....mel jsme stejnou taktiku ale nejde naky rady????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Monoblos down,ted uz jen Basi a hura na Rexika:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 dostanes ho z elder draku: Kushala, lunastra, teostra, Fatalis, Lao Shan a Shen Gaoren - vynechal sem neco? ja bych rek ze jo pac ja sem to dostal i z toho CHAMELEOSE a ten se mi zdal docela lehkej stacilo na to jit takticky a nehnad se pohlave do bitvi a elder dragon bone sou doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 lidi je se vysral na tigrexe a dealm questy v gat hall mam all 1 a musim este kilnoult rathaose vubrec mi nejde rathiana sem dal v pohode ale rathaos....mel jsme stejnou taktiku ale nejde naky rady????? To samy jak u tigrexe ,vzit hodne flashek a pasti. Jinak tigrex je tezsi. Rathalos je v klidu sem ho dal jenom s par potionama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 kde pls najdu ElderDragonBlood ? Se mi konecne podarilo najit small ruststone:lol: edit//Dneska mam luck,nasel sem ten rust,pak sem savenul,zkusil zrobit zbran a nic,tak load-poznavaci mise-save-polishing-rusted sword:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 kde pls najdu ElderDragonBlood ?Se mi konecne podarilo najit small ruststone:lol: treba z kushualy,kdyz budes mit stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 na Kushalu a Basariose to potrebuju... Z neceho jinyho pls(****Q) edit//na GF v carvingu jsou jen dragon potvory:cry: nemuzu to s dedkem za neco vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Myslim ze ti to z niceho jinyho nevypadne a dedek to nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Udelej si ten Eternal Strife jednorucak z toho ruststonu.. a ty elder draky nemusis zabit.. staci je jen domlatit a za 25min odlitnou a dostanes reward.. mozna aji ten blood.. a jak na ne pudes podruhy tak budou mit stejne zivota jako na konci toho minulyho questu takze pak uz je to treba za 15min hotovy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Ale ja prave na ten E sword potrebuju dragonblood tak zitra zkusim 25 min do Kushaly rubat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 ja bych rek ze jo pac ja sem to dostal i z toho CHAMELEOSE a ten se mi zdal docela lehkej stacilo na to jit takticky a nehnad se pohlave do bitvi a elder dragon bone sou doma :) Humpf, dík za tip.... ;) --- --- --- --- --- --- Já sem zjistil že mam úkol z rodinky tak sem nemoh hrát :D No co, už to jenom přepíšu a pak se do toho pustim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 na me byl chameleos hrozne zlej, sem prisel a ukradl me mapu, tak ok, du na neho armor down (220) tak jeste v pohode, pak me sebere celou staminu, porad v pohode a potom vypali zelenej fireball a ja sem dead... a to bylo jedno 10 hits combo... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Cože... ?! On krade... ? :D OMG, co to je sakra :D Jo a koukal sem na Video jak na Rathalose, Rathiana, tak možná necham zatim EldrDrgn EldrDrgnama a pudu je zkusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 na me byl chameleos hrozne zlej, sem prisel a ukradl me mapu, tak ok, du na neho armor down (220) tak jeste v pohode, pak me sebere celou staminu, porad v pohode a potom vypali zelenej fireball a ja sem dead... a to bylo jedno 10 hits combo... :roll: a nebyly to náhodou ty kočky nějak se mi nezdá že by kradl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 a nebyly to náhodou ty kočky nějak se mi nezdá že by kradl:) vsak uvidis... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jak staminu? To te jako jako klofne a stamnia je pryc? Je dobrej Dragonwood Gunlance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jak staminu?To te jako jako klofne a stamnia je pryc? Je dobrej Dragonwood Gunlance? jj mel sem uplne plnou staminu a najednou cervenou jinak ten dragonwood gunlance mam a potrebuju 3x wood+ nebo moss+ tedka nevim a dalsi upgrade je fakt neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 dragonwood gunlance ee.. kdyz uz tak ten dragonwood longsword (pádlo) gunlance jedine Gun Chariot, Big Sluger.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.