Waiet Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 to by me taky zajimalo,kde sezenu Alluring Hide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lei Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 to by me taky zajimalo,kde sezenu Alluring Hide? http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/50172 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 to by me taky zajimalo,kde sezenu Alluring Hide? lol red khezu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 thx existuje nejakej skill,ybych byl schopnej co nejdriv po utoku vytahnout stit? termix:Kdyz sejmes v treningu Khezua a Heritaura(vsim),tak nedostanes nic,chce to jeste asi sejmout land sharka vsim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 co??ta kuže je z red khezu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 ted nevim kdy se to odemce ten plesioth training..ale nejsem si jistej jestli to bylo tim ze bys delal treningy.. spis si myslim ze to bylo po sejmuti zelenyho plesiotha..jeste nemam ten special cephadrome training pac me to absolutne nebavi delat WAIET: skill zadnej neni.. jediny rychly vytazeni zbrane a kryti je kdyz stojis, drzis R a zmacknes trojuhelnik musel bych tady nekoho nazvat vypatlanym debilem ale uz se fakt nebudu rozcilovat.. LEI: diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 ted nevim kdy se to odemce ten plesioth training..ale nejsem si jistej jestli to bylo tim ze bys delal treningy.. spis si myslim ze to bylo po sejmuti zelenyho plesiotha..jeste nemam ten special cephadrome training pac me to absolutne nebavi delatWAIET: skill zadnej neni.. jediny rychly vytazeni zbrane a kryti je kdyz stojis, drzis R a zmacknes trojuhelnik musel bych tady nekoho nazvat vypatlanym debilem ale uz se fakt nebudu rozcilovat.. LEI: diky... jo Paštíku sem já že sem se strefil mimochodem dnes sem si narval do psp save mhf2 all elder quest all chief 1lvl-6lvl tak to potom skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 sakra... Uz jsem ho dal asi 7x toho Rathalose... A porad mam krom waist a leggins zbytek zamklej... A to mi u Rathiana stacilo dat ho 2x a mam vsechny unlock ..Ale tenhle set chci takze se nehodlam vzdavat :D. Jo a jeste par Q a mam HR3. potrebujes webbings ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 potrebujes webbings ;) Öh ahá... :-) A myslíš že mam větší šnaci, že z něj vycarvuju právě to webbings když ho chytim, než když ho normálně dodělam ... ? btw, teď du na Urgent: Troublesome Pair :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 prosím dejte sem nekdo odkas ke stahnuti chtel bych tuto hru si zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 hele, tak co ten pateK? witku mas to na 100% a co ostatni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 prosím dejte sem nekdo odkas ke stahnuti chtel bych tuto hru si zahrat PSP --> PSP Downloads --> vyber si něčí upload --> stáhni hru hele, tak co ten pateK? witku mas to na 100% a co ostatni?? Hele, pátek by měl být OK, ale já ještě pořád nevim kde budu bydlet a od kolika do kolika budu mít tréninky .... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- btw včera jsem dal 2x Troublesome pair... když to teda sečtu tak jsem dal Rathalose už asi 10x ( teď dávam zase ) a ANI JEDEN WEBBINGS :dozey: Už mam otevřený i Gunner rukavice, jenom mi prostě chybí plate + blademaster rukavice.. ( helmu už mam taky.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 PSP --> PSP Downloads --> vyber si něčí upload --> stáhni hruHele, pátek by měl být OK, ale já ještě pořád nevim kde budu bydlet a od kolika do kolika budu mít tréninky .... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- btw včera jsem dal 2x Troublesome pair... když to teda sečtu tak jsem dal Rathalose už asi 10x ( teď dávam zase ) a ANI JEDEN WEBBINGS :dozey: Už mam otevřený i Gunner rukavice, jenom mi prostě chybí plate + blademaster rukavice.. ( helmu už mam taky.. ) webbings pada kdyz rozseknes kridla vis to ? a obcas aji z ocasu tusim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Hele lidi urgentní situace::dostalo se mi u chiefa možnosti bojovat s KIRIN!!!!!!,ale zda se mi že když do jredu s devil slicerem ze to s ni ani nehne naky rady????vypada faskt paradne a este potrebuju jeji ocas na dragon bow halo kuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Hele lidi urgentní situace::dostalo se mi u chiefa možnosti bojovat s KIRIN!!!!!!,ale zda se mi že když do jredu s devil slicerem ze to s ni ani nehne naky rady????vypada faskt paradne a este potrebuju jeji ocas na dragon bow halo kuju za rady hele kirin, jak jsi uz urcite poznal je elektrickej dragon... takze devil slicer mu moc neudela... jinak ja ho dal s otravenou katanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 mam takovou otazku co by ste doporucovali na rathiana ? Mám jen k dispozici :roll: Cenataur blade, war drum , iron striker , Ravager blade+ a Barbaroi blade , A iron katana *Grace* ....Co by ste z toho doporucily , byl bych ochotnej aji neco vyrobit ...thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 webbings pada kdyz rozseknes kridla vis to ? a obcas aji z ocasu tusim ... Jak křídla.. ? Já mu vždycky useknu ty claws na křídlech --> Fire Wyvern Claw.. to se daj ještě nějak líp rozseknout.. ? --- --- --- --- --- --- --- Denizsek: Iron Striker :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 No ty křídla se dají rozsekat aji uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Rathalos (A06.27)========== Elder-- Reward For Breaking: Head- Rathalos Scale X1 (65%) Rathalos Shell X1 (31%) Rathalos Plate X1 (4%) Claw- Fire Wyvern Claw X1 (83%) Wyvern Claw X4 (17%) Carve: Body-[X3] Rathalos Scale (30%) Rathalos Shell (24%) Rathalos Webbing (24%) Fire Wyvern Fluid (10%) Flame Sac (8%) Fire Wyvern Marrow (4%) Tail-[X1] Rathalos Tail (38%) Rathalos Scale (35%) Rathalos Shell (22%) Rathalos Plate (3%) Fire Wyvern Marrow (2%) Capture: Rathalos Shell X1 (52%) Rathalos Webbing X1 (33%) Rathalos Wing X1 (8%) Rathalos Tail X1 (5%) Rathalos Plate X1 (2%) Drop: Wyvern Tears (74%) Rathalos Scale (21%) Rathalos Plate (5%) Ok zkusim teď útočit na křídla.... už mam všechno z něj krom Webbings :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Oh! Už jsem na to přišel, musim dávat toho Rathalose z 6* Urgent ( Troublesome pair ). Z toho se mi teď 2x za sebou podařilo vycarvovat dohromady 4 Webbings :wohow: Doufam že se mě bude dál držet štěstí, a teď na potřetí dam taky aspoň jeden... pak už bych měl komplet... Jenom blbý je, že musim u toho dávat i Rathiana :-D No neva... aspoň už mam dost věcí na Rathian set... ( sorry za double post, musel sem to napsat... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Hele ja vim ze to mozna bude znit docela lamsky ale ja sem to nikdy predtim nepotreboval az tedkon kdyz ma kamos psp a parim s nim toho mhf2 tak bych prave potreboval par vecicek... takze: POWER SEED MEGA JUICE a nejaky pasti a ja newim co se jeste takhle pouziva pri tech vetsich monstrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Power seed - koupíš u babky, nebo gathering ve Volcano.... docela běžný. Mega Juice - Catalyst + Power Extract ( ten je z Gypcerose ) ---- :D To jsem si zkoušel Rathian set... docela dobrej mi připadá... co říkáte.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 jaky ze se to pouziva program na ty screeny?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 SEPLUGINS --> aktivovat v recovery... ( už uploaduju.. ) edit: SEPLUGINS.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Jasny ok tak diky moc a co nejaky pasti jak se delaj ? ja vim jenom vo ty elektricky a ta je trap tool a ten zelenej fang tedkon newim jak se menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.