Rash182 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 skill Felyne Heroic je ze kdyz mate 10% zdravi tak davate vetsi dmg sill Adrenaline +2 (Potential)je to stejny akorat 40% zdravi akorat davate mensi dmg nez u heroic a jeste se vam zvedne armor. Takze proto si schvalne ubriaji zdravi Kdyz monstrum spi tak rana kterou mu date dava 3x vetsi dmg.. proto se doporucuje davat bomby ke ksichu jak chrape (ale bacha aby ho prvni zasahla velka bomba ne mala) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 cawes lidi :) ...http://youtube.com/watch?v=H55hqxwss8c&feature=related ne ze bych chtel nako podvadet ..hraju si za svou postavu poctive ale tohle bych chtel zkusit :) ..tak me pls napiste jak :) ...piste na icq 274-247-620 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 hele mam otazku existuje nějaky skill ktery vas brani proti tomu jak ti sraci hnusni rvou?,vas to ochromi tak ze si zacpete uši a tím jste v predeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lei Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jo, existuje viz http://www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jo, existujeviz http://www.gamefaqs.com kuju a newíš jak se jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 --------- |Earplug| |------------------------------------------------------------------ |Skill Name| | Points Required | Skill Activation | |-------------------------------------------------------------------- |HighGradeEarplug | +15 | Immunity to all screams | |Earplug | +10 | Immunity to small screams | |-------------------------------------------------------------------- | Descriptions | |----------------------------------------- |The skill provides immunity to screams. | |----------------------------------------- | Additional Info | ============================================================= |Monsters that require High Grade: Khezu, Basarios, Gravios,| |Diablos, Monoblos, Tigrex, Lao-Shan Lung, Fatalis, and | |Akantor. | | | |Monsters that require Earplugs: Garuga, Rathian, Rathalos, | |Lunastra, Teostra, Kushala Daora, Congalala, Blangonga, | |and Rajang. | | ============================================================= ostatni skilly mas tady [url]http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/48442[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 ok dík dodělam v MoH klanové války a mrknu na to dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 tak sem koukal a ten Heroics je kdyz se dostanete pod 10hp a dmg je pak x1.5 + 60 defense a u Adrenaline +2 je to dmg x1.3 + 90 defense Nevite nekdo kdy a jak se dostanu k Anti-Dragon Bomb(dmg 400) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a je to tu!!!!!!urgent dual tigrex no newím jak tak koukam na youtube typos tam pouuzil na ně dragon bow halo takej ten elekrickej...asi jej skusím pak dám vědět jak tobude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 mohli by me jeste nekdo pls vysvetlit na cem ty skilly záleží ??? neo čím se aktivuji , moc se v tom nevyznam :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 tak sem koukal a ten Heroics je kdyz se dostanete pod 10hp a dmg je pak x1.5 + 60 defense a u Adrenaline +2 je to dmg x1.3 + 90 defenseNevite nekdo kdy a jak se dostanu k Anti-Dragon Bomb(dmg 400) dragon bomb - dostanes je v urgentech: Shen Gaoren, Lao Shan a Ash Lao Shan... Shen Gaoren - musim mu skocit do tlamy a tam to polizit (muzes aji carvit z te tlamy)... Lao Shan a Ash Lao Shan - kdyz dou po tim moctem, tak mu skocis na zada.... i tam muzes carvit... nebo polozit bombu.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a tady to video plz mnohokrat jsem jej viděl ten armour ale newím jak se jmenuje a v komentarich neíni nepoznal by to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a tady to video plz mnohokrat jsem jej viděl ten armour ale newím jak se jmenuje a v komentarich neíni nepoznal by to nekdo? je to zensky myslim ze bolearis blue... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 je to zensky myslim ze bolearis blue... tak to mám štěstí bo sem ženská a newíš s čeho se vyrábý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 tak to mám štěstí bo sem ženská a newíš s čeho se vyrábý??? Ash Lao Shan veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Takže..... Už mam Imperial Sword, Onslaught Hammer, True Devil Slicer a Orbitaur set ( evade +2 ) . Samozřejmě že se trápim s Dual Tigrexama :dozey: Zatim jsem zkoušel jenom sám, s TDS + Basarios set a potom s Imperial Swordem a Orbitaur setem a vždycky sem dostal.... Když tam jsou dva najednou tak je to maso, kvůli tomu se měl vždycky kill. Asi si udělam Siegmund ( jestli se to tak píše... ten velkej GS.. upgrade Spartacus Blade... ) nebo Imperial Gunlance, ještě nevim jak mi to pujde.. Konečně sem doma tak koukam na YouTube a vymejšlim taktiku :-) Jak ste se bavili o Kushale.. já ji v pohodě dal ( ne G Rankovou ) s Rathalos soul setem + Sakura Recorderem. Teostru a Lunastru jsem ještě nezkoušel, na ty ale asi pudu s GS, viděl sem dobrý videa ( GS charge ) tak uvidíme..... Jinak, termixi, teda JoGurte, ještě hraješ ... ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Takže..... Už mam Imperial Sword, Onslaught Hammer, True Devil Slicer a Orbitaur set ( evade +2 ) . Samozřejmě že se trápim s Dual Tigrexama :dozey: Zatim jsem zkoušel jenom sám, s TDS + Basarios set a potom s Imperial Swordem a Orbitaur setem a vždycky sem dostal.... Když tam jsou dva najednou tak je to maso, kvůli tomu se měl vždycky kill. Asi si udělam Siegmund ( jestli se to tak píše... ten velkej GS.. upgrade Spartacus Blade... ) nebo Imperial Gunlance, ještě nevim jak mi to pujde.. Konečně sem doma tak koukam na YouTube a vymejšlim taktiku :-) Jak ste se bavili o Kushale.. já ji v pohodě dal ( ne G Rankovou ) s Rathalos soul setem + Sakura Recorderem. Teostru a Lunastru jsem ještě nezkoušel, na ty ale asi pudu s GS, viděl sem dobrý videa ( GS charge ) tak uvidíme..... Jinak, termixi, teda JoGurte, ještě hraješ ... ? :-D nehraju, a na ty 2 tigrexy: 1, Orbituary + TDS.... 2, kdyz sou dva tak utec do druhy oblasti a cekej az 1 odleti.... nema cenu se s nima srat, kdyz sou 2 3, co Gravios set? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 nehraju, a na ty 2 tigrexy: 1, Orbituary + TDS.... 2, kdyz sou dva tak utec do druhy oblasti a cekej az 1 odleti.... nema cenu se s nima srat, kdyz sou 2 3, co Gravios set? :D koukej zase začít, 1, Dobře zkusim... 2, Rozkaz pane ! 3, No sem HR5 ne :-D A neboj, udělam si ho 8) - - - - - - - - - Ale ten Siegmund si stejně udělam, ale Rathalos Ruby... tail... Monoblos Hearth a Tigrex tails... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 no já jsem je temer dal lae kdby mi ti ču..i giazmrdi neodpalili bomby predcasne mohl sem je dat ale neee ti buzeranti museli skocit tim to odpalili me to vyhodilo do vzdusi a tgrex mne dodelal jinak doporucuju dragon bow halo 50 power naboju a ingredience na další je to lepsi nez se s nima srta s mecem.Jo a newím jestli jste si toho všimly ale na youtube se zacinaj objevovat videa te g verze!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Sakra, to mě taky jebe, ten Rathalos Tail můžu získat buď z G - rankovýho Rathalose nebo z toho z Troublesome pair --> tzn dávat i Rathiana... :roll: Ten Tigrex ještě de, normalně du na toho u Chiefa.... :dozey: Ale Spartacus Blade > než všechno tohle sr*ní :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 WITEKS: kdepaaak.. kdyz zemres tak ti zustanou veci ktery ziskals.. ja tedka potrebuju jeden Rathian plate (z ocasu) a 3 Gravios Brainstem (taky z ocasu nastesti).. takze useknout ocas, vycarvit kdyz nic tak abadon quest kdyz se podari tak zemri a mas to.. Jinac naprosto vim jak ti je.. taky me ten rathalos tail za boha nechtel padnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 juhuuuuuuuuuu quest compelet ael jak koukám tady už je fakt tuho:rajang,pink rathian,diablos,black diablos,dual diablosrajang(zase:()gravious,black gravious,a ten muj silver rathalos no nic chci ten silver sol tak jdu na něj:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 zdarec borci...jeste chodite na srazy? ja jenom ze jsem se vratil z anglie (pekne me to tam sralo) a celkem bych zas nekdy zasel do krusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 zdarec borci...jeste chodite na srazy? ja jenom ze jsem se vratil z anglie (pekne me to tam sralo) a celkem bych zas nekdy zasel do krusek ja bohužel ne bo mám tu verzi kde si na začatku vybiras jazyk:(:(:(:(:(:(:( proto si počkám na tu G-Verzi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D jinak welcome back Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 OMFG predatorre ty seš spammer :roll: Jinak Mamuthe dyštak pak na ICQ, ;-) Já chci zjistit jak se teda dá hrát přes net... Jo a už mam 2x Rathalos Tail... teď ještě Tigrex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.