Waiet Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 paradni stranka,je tam i posano kde se co tezi atd. [url]http://monsterhunter2.wikidot.com/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 lol feele žádná gold nebude.. jenom G edition... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Dal sem je! S GS, díky týpkovi jménem naijiao... a jeho návodum na YouTube. Screeny: Jeden chycen - druhej killnut ( chytil bych oba, ale poslední Shock Trap sem dal omylem pod hlavu tomu už chycenýmu :lol: Tak jsem tomu druhýmu dal hezkej charg 8) Ještě jsem tam dal Pink Rathian :love: Ještě párkrát jí musim dát.. kvůli Sakura Recorderu + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 WITEKS: nooo gratuluju.. jenom se potvrzuje ze nejlepsi hraci vsechno udelaji sami a ne v multi.. jako urcite bysme to taky nekdo dali ale nechtelo by se nam.. to je spartacus nebo siegmund? btw snad zitra to sem konecne hodim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Rash: hh dík :D Jo to je Spartacus... furt shánim Monoblos heart :dozey: ... Jo a přestaň napínat, já už to nevydržim :twisted: btw termix psal, jestli jsem to dobře pochopil, že byl srázek.... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Zdravim, tak jsem se po 3 dnech prokousal až na samotný konec tohohle skoro 100 stránkového topicu. MHF2 jsem si tak nějak pořídil k Vánocům. Musím říct že je to opravdu težká hra, WoW je proti tomu easy mod ( a to sem prošel celej raid contetnt v TBC ). No zatím sem v LV**** (včera večer upad Blangonga) a potom sem dal i Red Khezu. Mám Hermitaur set chodím s Bone Leaf katanou ( poison ), a chtěl bych se zeptat, určitě to tu někde je napsané ale co jsem četl před 30 stránkama už si prostě nepamatuju. Udělal sem si teď Iron Striker+ je to dobré na Monoblose nebo je na něj lepší jít s katanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Zdravim, tak jsem se po 3 dnech prokousal až na samotný konec tohohle skoro 100 stránkového topicu. MHF2 jsem si tak nějak pořídil k Vánocům. Musím říct že je to opravdu težká hra, WoW je proti tomu easy mod ( a to sem prošel celej raid contetnt v TBC ). No zatím sem v LV**** (včera večer upad Blangonga) a potom sem dal i Red Khezu. Mám Hermitaur set chodím s Bone Leaf katanou ( poison ), a chtěl bych se zeptat, určitě to tu někde je napsané ale co jsem četl před 30 stránkama už si prostě nepamatuju. Udělal sem si teď Iron Striker+ je to dobré na Monoblose nebo je na něj lepší jít s katanou? :thumbup: Tak konečně se k nám někdo zase přidal.... Na Monoblose bych doporučoval spíš Eager Cleaver popř. Devil Slicer jestli ho už můžeš udělat ( začni na Iron Kataně ) a sekat do nohou, useknout ocas a navádět ho na ten šutrák aby se zapích rohem - taky ho usekni. Kdyby to nešlo, tak to ještě můžeš zkusit s GS ( Valkyrie Blade nebo Ravanger Blade ) a skočit mu pod nohy a dělat Chain Attack ( kolecko + kolecko trojuhlenik ). ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Jo tak na katně dělám, všechno mám až na eager cleavera kromě malachitu, to bude největší problém...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Jo tak na katně dělám, všechno mám až na eadge cleavera kromě malachitu, to bude největší problém...:-) :D Jasně, taky si pamatuju když jsem potřeboval ty Machality, chodil do Jungle a kopal na farmě, doufajíc že aspoň jeden padne :D ( teď vždycky když už jich mam víc jak 198 tak prodávam..... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 No jak jsem četl tak jsou srazy v Brně, taky bych si rád zahrál ve více lidech, ale jsem ze středních čech a pracuju v Praze, takže Praha by pro mě nebyla problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 mno.. tak nejdriv vam sem hodim svuj new setik (SNEY a MAMUTH diiiiiiik moc :D ) Akantor set s takovou spesl helmou + Akantor Bow http://img29.picoodle.com/img/img29/4/1/4/f_setikm_98aad5f.jpg a kdyz buh da tak dneska uz to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Rashovi to nejak blbne, takze: A ja se taky se pridavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 pokus sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Do p*ele já to věděl :D Super kluci, tenhle set je vážně super... co bude příště? White fatalis ? Kolikrát ste ho museli dát.. ? Já jenom abych měl představu.. ( taky si ho jednou udělam 8) :lol: ) edit: barrage piercing... hm.. neni to ten jak má Expert +10 ? Kdes ho vzal ? Neni z tréninku.. ? Já už jsem v tréninku dal Kut Ku, Congalalu, Hermitaura, Khezua, Blangongu se všema zbraněma.. a mam otevřenej 2x Special Trenink ( Cephadrome a Plessy.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 jak ja ti zavidim ten tvuj setik ted jsem dlouho nehral takze to musim dohnat.:)A mam maly dotaz jak mam zabit ty poustni zraloky mate nejakou taktiku,me vadi ze furt nekam zdrhaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Sonic bomby, nebo prej Khezu shock blade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 jak ja ti zavidim ten tvuj setik ted jsem dlouho nehral takze to musim dohnat.:)A mam maly dotaz jak mam zabit ty poustni zraloky mate nejakou taktiku,me vadi ze furt nekam zdrhaj Nějakej GS a vyhoď ho buď tim že do něj sekneš nebo že hodíš Sonic Bombu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 WITEKS: no to jeste neni ono ale :D Jinac Barrage Piercing je za vsechny battle trainingy se vsema zbranema, za vsechny special trainingy se vsema zbranema sem dostal Sword Saint Piercing (Fencing +10) Ja daval Akantora sam 3x a jednou s borcama abych si tohle vsechno mohl udelat na ty zraloky ber sonic bomby a taky jak vyletijou z pisku a flusnou po tobe tak vedle nich poloz sm barrel bomb a to je taky vyhodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Ahá.. díks Rashi ;-) Teď mam jasno.... Jinak teď pracuju na Gold Rathianovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 WITEKS: no to jeste neni ono ale :DJinac Barrage Piercing je za vsechny battle trainingy se vsema zbranema a kolik je battle trainingu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Dik hned to vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 a kolik je battle trainingu? Kut Ku, Congalala, Hermitaur, Blangonga, Garuga, Tigrex, Diablos, Gravios, Kirin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 A ty treningi jsou asi hodne dulezity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 no jsou z nich prachy,veci na black belt vybaveni,ruzny odmeny a naucis se taktiku na to dany monstrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Kdyz zabiju zvire zalezi na tom kde ho rezu?(STAHUJU Z KUZE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 sephiroh: nezalezi.. i kdyz nekdo rika ze u nekterych monster jo ale ja bych rekl ze ne.. jenom z ocasu jeste muzes kdyz ho useknes PAAANOVEEE.. dejte mi minutku.. prichazi co jsem sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.