Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

termix: dík ;-)

Waiet: Hezký, sice myslim že víc stálo zato jít na cestu k Siegmundovi... ale ok ;-) Jo a Tigrex set si nezapomeń vytunit decorationama...

Jinak Už mam Gun Chariot :D A první dva kousky ze Silver Sol ..... no dodělávam LV*** a LV**** Questy v GH aby se mi otevřel Red Lao Shan Lung.. ( teď si nejsem jistej jestli musim dát ty Q v GH nebo u Chiefa :blink: )

No a pomalu se chystám na ty dvě černý svině ( Gravios, Diablos.. )

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
radis pozde,uz sem ho sejmul GSkem:cheesygrin:

a napokolikaty asi chcipne?

Pokud dobře vim tak tohle neni jako Luna, Teo, Kushala, Chameleos..... ( dyštak mě opravte ). Musíš ho sejmout rovnou. A s Hammer určitě ;-)

Jo, killnul jsem Ashen Lao Shan Lunga :) A ještě mi chybí asi 6Q a otevře se mi Red Lao :wohow:

( btw, mam pár novejch zbraní, Sonic Bow III, Prominence Bow III a dělam Silhouette Sabers ( dual, raw 238, ice 400, modrá ostrost... na Black Diablose :twisted: )

Odesláno

No... Lao Shan Lung.

S Anvilem jsem ho zahnal, ale určitě si vem: 20x Gunpowder, 10x Large Barrel, 10x Scatterfish, 3x Lg Barrel Bomb, 10x Sm Barrel Bomb. Prostě co nejvíc bomb a dávat k hlavě. A Union Ore se dá sehnat ve Volcanu, a nebo na farmě na nejvyššim Mining Point ( 3 ) + Bomb Mining pomáhá.....

Pak tak Potiony, Max Potiony, Well Done Steaky, Whetstony.... klasika...

A nezapomeň na Anti Dragon Bomb a až budeš na mostě tak skoč ve správnou chvíli !

( jinak, nechystáš se koupit si router na Xlink Kai.. ? :cheesygrin: )

Odesláno

jo,tenhle klic sem myslel(asi)

udelal sem si coronu a zabil 2 blngongas,kirina a 2x odehnal Chameleose.

Uz me chybi jen dual Diablos a mam vse u chiefa(a malem sem ty zmrdy sejmul)

jinak mi ten nablblej Lao-shan nejde sejmout

zkousel sem war stamp(1040 raw),sabera(720,350fire),dragon mec(510dragon) a tactical(960)

2anti-dragon bmb,10lrg bomb+,2suplly a 3lrg bmb

pouzivam delo,10xbalistu a bodaky

rubu ho do hlavy a obcas i do bricha

ale vzdycky me to napsalo ze jsem neuspel v obrane

Na co je vubec Lao-Shan slabej?A co mam teda udelat?Castecne ho oslabit nebo zabit?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu