WItekS Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 termix: dík ;-) Waiet: Hezký, sice myslim že víc stálo zato jít na cestu k Siegmundovi... ale ok ;-) Jo a Tigrex set si nezapomeń vytunit decorationama... Jinak Už mam Gun Chariot :D A první dva kousky ze Silver Sol ..... no dodělávam LV*** a LV**** Questy v GH aby se mi otevřel Red Lao Shan Lung.. ( teď si nejsem jistej jestli musim dát ty Q v GH nebo u Chiefa :blink: ) No a pomalu se chystám na ty dvě černý svině ( Gravios, Diablos.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Homer Big 0 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 ze vas tahle hra bavi taková BLBOST:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 dit je to stokrat lepsi nez wow a realnejsi a zkusil sito uz nekdy?Hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 dit je to stokrat lepsi nez wow a realnejsi a zkusil sito uz nekdy?Hm? Tohle s WoW srovnavat nemužeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Tohle s WoW srovnavat nemužeš... mozna ze ne,ale az budes v multiplayeru spolu s dalsima 4 lidma udolavat 15 minut jednu potvoru a ono se ti konecne podari ji skolit,poznas kouzlo tehle hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Tak dneska uz mam konecne (snad uspesne) za sebou posledni zkousku tak co takhle srazek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Tak dneska uz mam konecne (snad uspesne) za sebou posledni zkousku tak co takhle srazek? myslis ze bych mohl taky prijit ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 mozna ze ne,ale az budes v multiplayeru spolu s dalsima 4 lidma udolavat 15 minut jednu potvoru a ono se ti konecne podari ji skolit,poznas kouzlo tehle hry :) Z každý hry co se ti líbí jseš první chvíle odvařenej, ale ono to přejde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Z každý hry co se ti líbí jseš první chvíle odvařenej, ale ono to přejde:) nechcu se do toho plest ale on ma myslim nahrany pres 250 hodin tak nevim jestli to je chvila .....( teda aspon myslim rashi :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Deniszek: no kdyz se domluvime tak urcite.. zatim muzu ja a Sney ve 4.. ostatni zatim nenapsali tak pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Deniszek: no kdyz se domluvime tak urcite.. zatim muzu ja a Sney ve 4.. ostatni zatim nenapsali tak pak dam vedet jj jasny v poho potomse teda ozvi.....jen by me zajimalo kde hrajete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 No tak na MHF2 mam jen nějakejch 85hodin, což je opravdu malinko oproti 250hodinám. Ale na WoW mám odehráno o něco víc. Tam se to dá počítat na měsíce čistýho času a ne hodiny:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 v takovy hospode hned u jednadvacitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 v takovy hospode hned u jednadvacitky nevís název abych se mohl podívat na mapu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 No tak na MHF2 mam jen nějakejch 85hodin, což je opravdu malinko oproti 250hodinám. Ale na WoW mám odehráno o něco víc. Tam se to dá počítat na měsíce čistýho času a ne hodiny:-) tim bych se nechlubil(ja mam 150 a neco,ale kdyz se na to nekdy kouknu,tak se celkem stydim) tak,sem u urgentu Shan Georen,bo jak se to pise(velkej "krab") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 tak,sem u urgentu Shan Georen,bo jak se to pise(velkej "krab") Anvil Hammer - sekat do nohou.... potom v posledním Area do něj něco nastřílej ( vem Ballista S ) a pust ty bodáky... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 radis pozde,uz sem ho sejmul GSkem:cheesygrin: a napokolikaty asi chcipne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 tak bohuzel se nikdo neozval takze to zkusime domluvit na zitrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 tak bohuzel se nikdo neozval takze to zkusime domluvit na zitrek sry, ze sem neodpovedel, ale nebyl cas se mnou asi nepocitejte, v pondeli mam prezskouseni z Fyziky, takze budu mit super víkend :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 radis pozde,uz sem ho sejmul GSkem:cheesygrin:a napokolikaty asi chcipne? Pokud dobře vim tak tohle neni jako Luna, Teo, Kushala, Chameleos..... ( dyštak mě opravte ). Musíš ho sejmout rovnou. A s Hammer určitě ;-) Jo, killnul jsem Ashen Lao Shan Lunga :) A ještě mi chybí asi 6Q a otevře se mi Red Lao :wohow: ( btw, mam pár novejch zbraní, Sonic Bow III, Prominence Bow III a dělam Silhouette Sabers ( dual, raw 238, ice 400, modrá ostrost... na Black Diablose :twisted: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 mas pravdu,sel sem k nemu podruhy a byl zase v poho spis potrebuju vedet jak na Lao Shan-Lunga rubal sem do nej mrte full chargu,ale prohral sem:?zkusim si sehnat ty sutry na onslaught Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 No... Lao Shan Lung. S Anvilem jsem ho zahnal, ale určitě si vem: 20x Gunpowder, 10x Large Barrel, 10x Scatterfish, 3x Lg Barrel Bomb, 10x Sm Barrel Bomb. Prostě co nejvíc bomb a dávat k hlavě. A Union Ore se dá sehnat ve Volcanu, a nebo na farmě na nejvyššim Mining Point ( 3 ) + Bomb Mining pomáhá..... Pak tak Potiony, Max Potiony, Well Done Steaky, Whetstony.... klasika... A nezapomeň na Anti Dragon Bomb a až budeš na mostě tak skoč ve správnou chvíli ! ( jinak, nechystáš se koupit si router na Xlink Kai.. ? :cheesygrin: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 potiony nejsou ani potreba,ot ti nic neudela,staci se vyhnout ocasu,ci kdyz mu pada hlava ani se mi kvuli nemu nechce tak utracet kdyz za georena sem nedal nic:cheesygrin: ale zkusim,thx o anti dr.bmb vim a mozna si budu bude nekde vyse zminovany wi-fi klic,na nem by melo zaroven slapat i infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 No, já bych kupoval, na doporučení uživatele Lei tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39054 ( btw, Teostra owned :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 jo,tenhle klic sem myslel(asi) udelal sem si coronu a zabil 2 blngongas,kirina a 2x odehnal Chameleose. Uz me chybi jen dual Diablos a mam vse u chiefa(a malem sem ty zmrdy sejmul) jinak mi ten nablblej Lao-shan nejde sejmout zkousel sem war stamp(1040 raw),sabera(720,350fire),dragon mec(510dragon) a tactical(960) 2anti-dragon bmb,10lrg bomb+,2suplly a 3lrg bmb pouzivam delo,10xbalistu a bodaky rubu ho do hlavy a obcas i do bricha ale vzdycky me to napsalo ze jsem neuspel v obrane Na co je vubec Lao-Shan slabej?A co mam teda udelat?Castecne ho oslabit nebo zabit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.