Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Freedom 2 Tutoriál by Panteon

panteon

Recommended Posts

• Odpovědi 3,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

u te jednadvacitky je proste takova pasaz a v ni je bar nahore Krušovický Bar se to menuje nebo nak tak.. nemuzete to minout.. a barman vas kdyztak navede kde budem sedet :D

Tak teda ve dve.. zatim ja a cvak.. snad termix a sney

Fallmat: jasny klidne dojdi.. ale mame USA verzi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo je top ?? :D

whitefatacleared.jpg

( pro upřesnění... to je mrtvej White Fatalis, zabit s Aka bow setem, ani jeden kill, použil jsem jeden potion a pak samý mega juice + bomby. 17 minut před koncem... a teď můžete zacít tleskat :D:D:D )

Jinak... termixi, zase sme se potkali..

rajangset.jpg

No a když už jsem "farmil" ( dal jsem ho 3x ) toho White Fatu.. tak sem si

udělal luk...

bow.jpg

- - - - - - - - - -

Rajang set skilly: Adrenaline +2, Taunt, Flute expert, Sharpness +1, přidal jsem Sharpening skill inc... Ten adrenaline je fakt námrd, ještě s Felyne heroics, měl jsem se Siegmundem útok přes 2000. ( to se pak ten Tigrex dává.. ) Ještě jsem stihnul dodělat nějaký Qs v G takže mam konečně silver medal.... A chybí Kirin a odemknou se mi G ranked Elrds...

Pak potřebuju ještě 2x Fire Dragon Powder a 1x Grav Stem ( :dozey: ) a mam ten Auorors set ( Guard +2, Guard Up, Damage Rec Speed ) ... no a nějakej stuff z Fatalise a G Teostry a mam Divine Slasher :twisted:

Jo a ještě jeden Chameleos ( poslední monster ) a mam Village Shen Gao --> duo Rajang muhehe na ty se těšim :twisted: Dokavaď sem je dával s kladivem byl to mor, ale s lukem za 10 minut už spí v pasti bez rohů...

A k dalšim setum... už sem vlastně spokojenej, ještě bych rád lukařskej Adrenaline+2 set ( buď Rajang nebo Mono S ) pak asi White fata set některej.... No uvidíme :)

Odkaz ke komentáři

witeks: noo je to pekny.. ale moje vyhoda je v tom ze ja si Fatalisa poctive odemkl a to stejny planuju aji s Chrimson Fatalisem.. az bude chrimson down (a ja dostanu gold medal :P ) tak si toho bilyho taky dam hh

A na gravios stm mam bezva taktiku.. hodim screeny jestli budes chtit

Odkaz ke komentáři

witeks: noo je to pekny.. ale moje vyhoda je v tom ze ja si Fatalisa poctive odemkl a to stejny planuju aji s Chrimson Fatalisem.. az bude chrimson down (a ja dostanu gold medal :P ) tak si toho bilyho taky dam hh

A na gravios stm mam bezva taktiku.. hodim screeny jestli budes chtit

No jo.. když mě strašně ***** dávat takovýho Graviose v tréninku :D ( seš borec no... ) A povídej jak na stemy ? Já vždycky chytnu do pasti, sekam s Gs... Takle 3x a když pořád nic tak zkoušim sekat když střílí, dělá usínací smrad apod...

Odkaz ke komentáři

takze.. useknout ocas a chytit.. s timhle setem ti zabiti trva 10min ale ocas je trochu na dyl.. taky mu ho sekam az ma cely rozbity bricho pac me prislo ze pak upadl rychleji.. proste v pastich mu ho ufikni

f_screen5m_5a860e5.jpg

Probihat by to melo nasledovne :D

f_screen2m_455113b.jpg

f_screen3m_dc43e33.jpg

f_screen4m_b02056b.jpg

Jinak to de aji s full silver sol setem tak gl

Jo a .. na toho white fatu mels heroic? a jestli si minis delat white set tak si priprav 2 Lao Ruby .. peklo jak prase ja se ted snazim dostat jeden :D

Odkaz ke komentáři

Ehm.... Tohle je moc složitý Rashi... musíš trochu vychcaně ;) Normálně přijít, useknout, když neni Stem vypnout PSP a loadnout znova. Když jo, necham se 3x zabít :D

A Lao Ruby ? Ten mam 5x .... ( ze 14 Lao Shanů ) Nejlepší je chodit ve dvou oba s lukem, rozstřílet shoulder plates a carapace a pak haluzit při kuchání a doufat že dostaneš v rewardu..

Jo a s Heroics sem ho nedával... stim sem dával Rajanga a duo Plesiothy. ( dělam si High Sandman Spike, teď už potřebuju jenom Coral Cepha Fins )

///odstraněna dlouhá citace teken90

Odkaz ke komentáři

ja prave carvil jen ten ocas kdyz sem to potreboval poprvy.. ona me ta hra totiz nema rada takze ze 3 carvu (carving skill) sem dostal jeden tak z peti pokusu.. tohle me prijde lepsi pac mas velkou sanci na jeden v rewardu..

A psp vypinat nemusis.. staci dat abandon quest a vse je jako pri starym akorat musis navarit

Ja toho Lao Shana zabiju sam z Akantor Bow a Heroic coz je docela uspech.. rozbiju mu horn, obe ramena a ted by me prave zajimalo jak je to s tema zadama pac me se proste povede rozbit jen jednu malinkou cast na jeho leve strane.. aji ve vic lidech se nam to vic nepovedlo.. kazdopadne uz sem to takhle delal 6x a zatim nic

A v tom pripade black fatalis s heroic stahlej musi padnout tak za pul hodky

Odkaz ke komentáři

ja prave carvil jen ten ocas kdyz sem to potreboval poprvy.. ona me ta hra totiz nema rada takze ze 3 carvu (carving skill) sem dostal jeden tak z peti pokusu.. tohle me prijde lepsi pac mas velkou sanci na jeden v rewardu..

A psp vypinat nemusis.. staci dat abandon quest a vse je jako pri starym akorat musis navarit

Ja toho Lao Shana zabiju sam z Akantor Bow a Heroic coz je docela uspech.. rozbiju mu horn, obe ramena a ted by me prave zajimalo jak je to s tema zadama pac me se proste povede rozbit jen jednu malinkou cast na jeho leve strane.. aji ve vic lidech se nam to vic nepovedlo.. kazdopadne uz sem to takhle delal 6x a zatim nic

A v tom pripade black fatalis s heroic stahlej musi padnout tak za pul hodky

Jasný, nic ti neberu.... já jsem měl doteďka celkem haluz ( jednou sem vykuchal ze dvou 2x stem :D ) tak doufam že se mě štěstí bude držet...

A teď kdyžs to nakous... možná že de jenom ten jeden Carapace na zádech...

A nevim, Black Fatalise jsem ještě s Heroics nezkoušel. Spíš bych chtěl zkusit dát white/crimson s Blue Ogre Sword..

Odkaz ke komentáři

tak sem dal Khezua a Plessyho

bylo to peklo-na druhou stranu sem je daval s pekne blbym vybavenim a u Plessyho me zbyla jen 1 a pul min:cheesygrin:(a to nemel ani ploutev dole)

pak me spadla celist kdyz sem zjistil ze musim dat dual blangongu pro urgent-bylo to bez problemu a zbylo mi pres ctvrt hodiny:cheesygrin:(na blan. je skvely,ze kdyz ji zesednou oci,tak uz se nemuze nas***)

a ted uz na me jen ceka dual Tigrex:roll:

jinak Kirin je zmetecek:poprvy 25min,podruhy 15... a ted necely 4:cheesygrin:(od prvni rany)

Rashy:ses frajer,ale delal si vsechno sam?

kdy dostanu Heroic

ja dostavam jen Courage(lvl7,lvl6,lvl7,lvl7,lvl5)

a jak casto se dostavaj skilly?

Odkaz ke komentáři

tak jasny ze vsechno sem si sam nedelal.. sam sem delal nebo uz delam Silver Sol set, Rathalos Soul set, Kirin Set, Dual Kirin, Fatalis, Ash Lao Shan, Akantor, pracuju na Fatalis Setu (chybi me 3 webbing).. hlavne udelat vsechny normal a special trainingy bylo obcas o nervy ale de to..

Ja ty skilly taky prave moc nechapu.. prijde me ze cim vyssi ty kocky maji level tak tim min ti ty skilly padaji.. proste musis varit z jejich ingredienci (ja mam kocky na Mega/Ultra Lucky Cat a Heroic) a snaz se aby meli hlavni ingredience Meat a Vegetable

Odkaz ke komentáři

tak jasny ze vsechno sem si sam nedelal.. sam sem delal nebo uz delam Silver Sol set, Rathalos Soul set, Kirin Set, Dual Kirin, Fatalis, Ash Lao Shan, Akantor, pracuju na Fatalis Setu (chybi me 3 webbing).. hlavne udelat vsechny normal a special trainingy bylo obcas o nervy ale de to..

Ja ty skilly taky prave moc nechapu.. prijde me ze cim vyssi ty kocky maji level tak tim min ti ty skilly padaji.. proste musis varit z jejich ingredienci (ja mam kocky na Mega/Ultra Lucky Cat a Heroic) a snaz se aby meli hlavni ingredience Meat a Vegetable

Fatalis set ? Gunner nebo blademaster ?

Jo a kočky mam nastavený úplně přesně stejně jako ty ;) ¨

Waiet: Good work

Odkaz ke komentáři

a na lvl kocek tedy nezalezi?

sakra,zadna moje kocka nema ani heroic,ani lucky cat.

Maj je propoustet a nahrazovat je kockama s temahle skillama?

WItekS:ty delal dual Tigrexe sam-jakou zbran,jakej armor(skilly) a jaky itemy si mel?

Spartacus Blade nebo Siegmund.

Ceanataur S, nebo U vyber si.

A vem si sebou.... 5x Mega Juice, Ancient Potion, 2x Max Potion, Well Done Steaky, 10x Mega Potion a Potion, 5x Hot Drink, 1x Pitfall Trap, 3x Shock Trap, Trang Bomby, Whetstony.. A hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu