Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 jo chápu , dík supr ......nevim jestli to do 2 stihnu badu tam asi tak čtvrt až pulEDIT: a tam se nejak procházi nebo co ? Jo je tam průchozí pasáž ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 když tak me sem hodte cislo na mob , dam vedet az budu v te pasazi , nevim presne jaka restouračka to je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Zdar borci mohl bych taky na ten Brno sraz ??? Mam HR3 a potreboval bych pomoct s nejakejma monstrama tak mohl bych ???? Vim asi priblizne kde je McDonald a taky ten club 21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 u te jednadvacitky je proste takova pasaz a v ni je bar nahore Krušovický Bar se to menuje nebo nak tak.. nemuzete to minout.. a barman vas kdyztak navede kde budem sedet :D Tak teda ve dve.. zatim ja a cvak.. snad termix a sney Fallmat: jasny klidne dojdi.. ale mame USA verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Tak to zacina vypadat blbe.. mamuth a termix nedojdou.. jestli prijde sney zatim nevim a kdyz ne tak se to rusi.. Cvaku jedu pryc za chvilu tak ja ti dam vedet co sney napsal a ty sem kdyztak napises jestli to pada nebo ne EDIT: takze sney de.. budem tam ve dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 No aspoň ten fatalis že umřel :D No a vlastně fatalis eye není až tak špatná věc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Borci kde splasim Elder Dragon Bone ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 z elder dragonu(daora,lunastra,teostra,Chameleos,Lao-shan,mozna fatalis:cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 z elder dragonu(daora,lunastra,teostra,Chameleos,Lao-shan,mozna fatalis:cheesygrin:) No tak z fatalise tyhle kktiny nastesti nepadaj :D Všimáte si , že tenhle topic už je v Nejoblíbenější témata (dle odpovědí) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 jak mam sebrat veci z blangogy vzdicky mi padne hide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Kdo je top ?? :D ( pro upřesnění... to je mrtvej White Fatalis, zabit s Aka bow setem, ani jeden kill, použil jsem jeden potion a pak samý mega juice + bomby. 17 minut před koncem... a teď můžete zacít tleskat :D:D:D ) Jinak... termixi, zase sme se potkali.. No a když už jsem "farmil" ( dal jsem ho 3x ) toho White Fatu.. tak sem si udělal luk... - - - - - - - - - - Rajang set skilly: Adrenaline +2, Taunt, Flute expert, Sharpness +1, přidal jsem Sharpening skill inc... Ten adrenaline je fakt námrd, ještě s Felyne heroics, měl jsem se Siegmundem útok přes 2000. ( to se pak ten Tigrex dává.. ) Ještě jsem stihnul dodělat nějaký Qs v G takže mam konečně silver medal.... A chybí Kirin a odemknou se mi G ranked Elrds... Pak potřebuju ještě 2x Fire Dragon Powder a 1x Grav Stem ( :dozey: ) a mam ten Auorors set ( Guard +2, Guard Up, Damage Rec Speed ) ... no a nějakej stuff z Fatalise a G Teostry a mam Divine Slasher :twisted: Jo a ještě jeden Chameleos ( poslední monster ) a mam Village Shen Gao --> duo Rajang muhehe na ty se těšim :twisted: Dokavaď sem je dával s kladivem byl to mor, ale s lukem za 10 minut už spí v pasti bez rohů... A k dalšim setum... už sem vlastně spokojenej, ještě bych rád lukařskej Adrenaline+2 set ( buď Rajang nebo Mono S ) pak asi White fata set některej.... No uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiroh Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 blahopreji a tise zavidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 witeks: noo je to pekny.. ale moje vyhoda je v tom ze ja si Fatalisa poctive odemkl a to stejny planuju aji s Chrimson Fatalisem.. az bude chrimson down (a ja dostanu gold medal :P ) tak si toho bilyho taky dam hh A na gravios stm mam bezva taktiku.. hodim screeny jestli budes chtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 witeks: noo je to pekny.. ale moje vyhoda je v tom ze ja si Fatalisa poctive odemkl a to stejny planuju aji s Chrimson Fatalisem.. az bude chrimson down (a ja dostanu gold medal :P ) tak si toho bilyho taky dam hhA na gravios stm mam bezva taktiku.. hodim screeny jestli budes chtit No jo.. když mě strašně ***** dávat takovýho Graviose v tréninku :D ( seš borec no... ) A povídej jak na stemy ? Já vždycky chytnu do pasti, sekam s Gs... Takle 3x a když pořád nic tak zkoušim sekat když střílí, dělá usínací smrad apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 takze.. useknout ocas a chytit.. s timhle setem ti zabiti trva 10min ale ocas je trochu na dyl.. taky mu ho sekam az ma cely rozbity bricho pac me prislo ze pak upadl rychleji.. proste v pastich mu ho ufikni Probihat by to melo nasledovne :D Jinak to de aji s full silver sol setem tak gl Jo a .. na toho white fatu mels heroic? a jestli si minis delat white set tak si priprav 2 Lao Ruby .. peklo jak prase ja se ted snazim dostat jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Ehm.... Tohle je moc složitý Rashi... musíš trochu vychcaně ;) Normálně přijít, useknout, když neni Stem vypnout PSP a loadnout znova. Když jo, necham se 3x zabít :D A Lao Ruby ? Ten mam 5x .... ( ze 14 Lao Shanů ) Nejlepší je chodit ve dvou oba s lukem, rozstřílet shoulder plates a carapace a pak haluzit při kuchání a doufat že dostaneš v rewardu.. Jo a s Heroics sem ho nedával... stim sem dával Rajanga a duo Plesiothy. ( dělam si High Sandman Spike, teď už potřebuju jenom Coral Cepha Fins ) ///odstraněna dlouhá citace teken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ja prave carvil jen ten ocas kdyz sem to potreboval poprvy.. ona me ta hra totiz nema rada takze ze 3 carvu (carving skill) sem dostal jeden tak z peti pokusu.. tohle me prijde lepsi pac mas velkou sanci na jeden v rewardu.. A psp vypinat nemusis.. staci dat abandon quest a vse je jako pri starym akorat musis navarit Ja toho Lao Shana zabiju sam z Akantor Bow a Heroic coz je docela uspech.. rozbiju mu horn, obe ramena a ted by me prave zajimalo jak je to s tema zadama pac me se proste povede rozbit jen jednu malinkou cast na jeho leve strane.. aji ve vic lidech se nam to vic nepovedlo.. kazdopadne uz sem to takhle delal 6x a zatim nic A v tom pripade black fatalis s heroic stahlej musi padnout tak za pul hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ja prave carvil jen ten ocas kdyz sem to potreboval poprvy.. ona me ta hra totiz nema rada takze ze 3 carvu (carving skill) sem dostal jeden tak z peti pokusu.. tohle me prijde lepsi pac mas velkou sanci na jeden v rewardu..A psp vypinat nemusis.. staci dat abandon quest a vse je jako pri starym akorat musis navarit Ja toho Lao Shana zabiju sam z Akantor Bow a Heroic coz je docela uspech.. rozbiju mu horn, obe ramena a ted by me prave zajimalo jak je to s tema zadama pac me se proste povede rozbit jen jednu malinkou cast na jeho leve strane.. aji ve vic lidech se nam to vic nepovedlo.. kazdopadne uz sem to takhle delal 6x a zatim nic A v tom pripade black fatalis s heroic stahlej musi padnout tak za pul hodky Jasný, nic ti neberu.... já jsem měl doteďka celkem haluz ( jednou sem vykuchal ze dvou 2x stem :D ) tak doufam že se mě štěstí bude držet... A teď kdyžs to nakous... možná že de jenom ten jeden Carapace na zádech... A nevim, Black Fatalise jsem ještě s Heroics nezkoušel. Spíš bych chtěl zkusit dát white/crimson s Blue Ogre Sword.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak sem dal Khezua a Plessyho bylo to peklo-na druhou stranu sem je daval s pekne blbym vybavenim a u Plessyho me zbyla jen 1 a pul min:cheesygrin:(a to nemel ani ploutev dole) pak me spadla celist kdyz sem zjistil ze musim dat dual blangongu pro urgent-bylo to bez problemu a zbylo mi pres ctvrt hodiny:cheesygrin:(na blan. je skvely,ze kdyz ji zesednou oci,tak uz se nemuze nas***) a ted uz na me jen ceka dual Tigrex:roll: jinak Kirin je zmetecek:poprvy 25min,podruhy 15... a ted necely 4:cheesygrin:(od prvni rany) Rashy:ses frajer,ale delal si vsechno sam? kdy dostanu Heroic ja dostavam jen Courage(lvl7,lvl6,lvl7,lvl7,lvl5) a jak casto se dostavaj skilly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak jasny ze vsechno sem si sam nedelal.. sam sem delal nebo uz delam Silver Sol set, Rathalos Soul set, Kirin Set, Dual Kirin, Fatalis, Ash Lao Shan, Akantor, pracuju na Fatalis Setu (chybi me 3 webbing).. hlavne udelat vsechny normal a special trainingy bylo obcas o nervy ale de to.. Ja ty skilly taky prave moc nechapu.. prijde me ze cim vyssi ty kocky maji level tak tim min ti ty skilly padaji.. proste musis varit z jejich ingredienci (ja mam kocky na Mega/Ultra Lucky Cat a Heroic) a snaz se aby meli hlavni ingredience Meat a Vegetable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak jasny ze vsechno sem si sam nedelal.. sam sem delal nebo uz delam Silver Sol set, Rathalos Soul set, Kirin Set, Dual Kirin, Fatalis, Ash Lao Shan, Akantor, pracuju na Fatalis Setu (chybi me 3 webbing).. hlavne udelat vsechny normal a special trainingy bylo obcas o nervy ale de to..Ja ty skilly taky prave moc nechapu.. prijde me ze cim vyssi ty kocky maji level tak tim min ti ty skilly padaji.. proste musis varit z jejich ingredienci (ja mam kocky na Mega/Ultra Lucky Cat a Heroic) a snaz se aby meli hlavni ingredience Meat a Vegetable Fatalis set ? Gunner nebo blademaster ? Jo a kočky mam nastavený úplně přesně stejně jako ty ;) ¨ Waiet: Good work Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 a na lvl kocek tedy nezalezi? sakra,zadna moje kocka nema ani heroic,ani lucky cat. Maj je propoustet a nahrazovat je kockama s temahle skillama? WItekS:ty delal dual Tigrexe sam-jakou zbran,jakej armor(skilly) a jaky itemy si mel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 a na lvl kocek tedy nezalezi?sakra,zadna moje kocka nema ani heroic,ani lucky cat. Maj je propoustet a nahrazovat je kockama s temahle skillama? WItekS:ty delal dual Tigrexe sam-jakou zbran,jakej armor(skilly) a jaky itemy si mel? Spartacus Blade nebo Siegmund. Ceanataur S, nebo U vyber si. A vem si sebou.... 5x Mega Juice, Ancient Potion, 2x Max Potion, Well Done Steaky, 10x Mega Potion a Potion, 5x Hot Drink, 1x Pitfall Trap, 3x Shock Trap, Trang Bomby, Whetstony.. A hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no tak to je prece jasny ze ta kocka musi ty skilly met :D :D :D blademaster fatalis set.. sice je v podstate na nic ale libi se me.. neco jako kirin set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Jo tak.... Nonáhodou... shaprness a ESP se hodí.. jenom škoda tý staminy :roll: ( právě sme dali Crimson Fatalise.. ještě 1x Devil Eye a mam Ultimus H&E ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.