TwiCe Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 teda ty tezsi svina jako rajang atd. jsou v HR 6 ? jestli to chapu dobre bingo... (na hr6(přestup) je dual tigrex) a pak rajang,gold rathalos,gravios a dalsi srandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 bingo... (na hr6(přestup) je dual tigrex) a pak rajang,gold rathalos,gravios a dalsi srandy jaky mas dojmy na dual tigrex , takhle bylo to tezky ? davals j esam ?EDIT: ted sem si vsim , pokud vim tak gold rathalos neni :D :D , jenom gold rathian .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj mam v nich bordel ... :D no Dual tigrex sou celkem easy Quest...sou 2 ale kdyz sou od sebe tak je to naprosto v pohode... ja na ne uprednostnuju flash taktiku (mel sem true devil slicera) takze to bylo ok...ale kdyz byli spolu v jedny lokaci...tak k.o :D davali sme to 2x ve dvou a jednou sam:cheesygrin: PS:flash taktika (flash bomb 15x) :D jinak du pryc takze to tu zaspamuju spolu stebou az vecer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 heles TwiCe a Deniszek nechcete si dat ICQ? tohle je hroznej spam... __________ Witeks, pracujes na tom :)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 heles TwiCe a Deniszek nechcete si dat ICQ? tohle je hroznej spam...__________ Witeks, pracujes na tom :)? no tak asi jo , TwiCe potom me napis n a icq 212 201 550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Monoblos set si delejte pro GUNNERA!! az budete davat dual rajangy a lao shana tak se vam Adrenaline+2 bude hodit.. a jestli tenhle skill chcete tak si udelejte Rajang pro blademastera.. Jinac gratuluju ke hr5 a hr6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 A tento topic se dostal do dalsiho Top 5 v Nejoblíbenější témata (dle zobrazení): Monster Hunter... 42573 Gratuluji.... to asi panteon necekal co? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jo tenhle topic rulz.... waiet: pošlu ti odkazy, našel sem je v historii termix: a budeš hrát MHP2 ? nebo to chceš zase zpět potom na MHF2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jo tenhle topic rulz.... waiet: pošlu ti odkazy, našel sem je v historii termix: a budeš hrát MHP2 ? nebo to chceš zase zpět potom na MHF2 ? MHF2 pls... diky moc :) a posli me to pls na PM, nechcu aby kdokoliv mel muj SAVE... diky moc, points te neminou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 MHF2 pls... diky moc :) a posli me to pls na PM, nechcu aby kdokoliv mel muj SAVE... diky moc, points te neminou ;) xD Na pts ti víš co ..... radši si kup WiFi Max a hraj na Kai. To mi uděláš radost... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 xD Na pts ti víš co ..... radši si kup WiFi Max a hraj na Kai. To mi uděláš radost... ;) za -590 kč si to nekoupim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Taky mam HR5 a ten monoblos set mam otevrenej jenom z poloviny a nevim co mam udelat aby se mne otevrel celej tedka mam normal monoblos set a uz je nic moc teda na HR5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 WItekS.jj,dekan jinak z LaoShana mam 1ruby:cheesygrin: ze 2 killu ale pls,reknete mi nekdo,kam mam do Shana strilet kdyz sem mu vsechno rozmrdal? spameri:dou Tigrex je easy,staci umet GS charge na tigrexe a kolem pul hodky oba lezej(pouzil sem jen 1 flash abych zdrhnul jinak v HR6 potkas jen Rajanga(volcano a mountains) a Akantor jako 2. urgent v HR6(ten je vlasne lehkej s Gun Chariotem) abych rek pravdu nevim,co mam ted delat,pomalu likviduju HR3 abych si odemknul red Shana myslite, ze se za 10wyvern stones vyplati a 5 f. drag. blood(chybej mi 3 stony a 4 EDB) vyplati Enternal Chrism(dualky s 480drg attrib)? a taky si postupne chci udelat smolder dragon sw.(nebo jak se ten max. lvl. jmenuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Právě sme dali ve třech 3 Rajangy v aréně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 WItekS.jj,dekanjinak z LaoShana mam 1ruby:cheesygrin: ze 2 killu ale pls,reknete mi nekdo,kam mam do Shana strilet kdyz sem mu vsechno rozmrdal? spameri:dou Tigrex je easy,staci umet GS charge na tigrexe a kolem pul hodky oba lezej(pouzil sem jen 1 flash abych zdrhnul jinak v HR6 potkas jen Rajanga(volcano a mountains) a Akantor jako 2. urgent v HR6(ten je vlasne lehkej s Gun Chariotem) abych rek pravdu nevim,co mam ted delat,pomalu likviduju HR3 abych si odemknul red Shana myslite, ze se za 10wyvern stones vyplati a 5 f. drag. blood(chybej mi 3 stony a 4 EDB) vyplati Enternal Chrism(dualky s 480drg attrib)? a taky si postupne chci udelat smolder dragon sw.(nebo jak se ten max. lvl. jmenuje) radsi bych si udelal smolder, s katanou se podle me precijen lip pracuje v 1 nez s dualkama... Právě sme dali ve třech 3 Rajangy v aréně..... jako maly? a vsichni 3 zaraz? jakej mely DMG and HP? jinak kdy bude moje postava hotova? diky za odpovedi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jo kde mam vzit thunder sac true devil slicera ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Udělej si oboje, ES sou super... Jo měli 50% normální velikosti, 3 naráz a G rankový. Tvoje postava bude...... asi zejtra :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jo kde mam vzit thunder sac true devil slicera ??? normalne myslim z G-rankovyho khezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 termixi máš PM ...... ;) Jo napadlo mě... kdybyste chtěli udělat nějakej custom quest, ať se tam v Brně taky nenudíte.. někdo mi můžete poslat savefile a já vám tam nějakej udělam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 normalne myslim z G-rankovyho khezujj pada jich dost z neho takze np....jinak witeksi furt valis tu japo/eng verzy? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 hahá ! :D teď sem dal: White Fatalise s Rajang Gunner + Barrage Piercing, Akantor Bow. Zbylo 17:06.Používal jsem jenom Lvl3 Pierce. útok sem měl celou dobu kolem 620 ( měl sem i Heroics ). Nerozbil sem mu vůbec nic, a v rewardu sem dostal: 2x Devil Eye, 1x NovaCrystal, 2x Webbing, 1x Horn. :D Jo a hraju MHP2, stále a pořád, samozřejmě s patchem, a už se nemůžu dočkat 2G ( rozhod sem se... budu ji hrát, ikdyž je JAP xD ) musim rozfachat ty screeny.... už mě to fakt štve :dozey: btw chybí mi už jenom pár vzácnej kopí a Artisans Hammer award.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 diky moc witeksovi a tady je ukazka jak vypada gravios S na chlapovi... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Jo zrovna ten Gravios je hezčí chlapskej ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 WItekS da sa prosim ta previest save z EU verzie na US alebo JAP ? ak ano mohol by si mi poslat soft na to pls diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 všechno se dá najít na qj.net Je to tam jako Custom Quest tutorial, a jsou i videa na YouTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.