konečně jsem si pořídil Wireless (černý) adapter a těšil jsem se že budu mít xbox připojený k netu a začne mi být trochu multimediálním centrem, ale....
Když jsem všechno nastavil - připojil jsem se k domácí síti přes router (D-LINK DIR-600) - nastal problém s připojenám na internet.
Ať dělám co dělám, tak se mi nedaří připojení na internet. Přes router mi běží doma všechny PC a telefony, i tiskárna a nic nemá problém...
Zkusil jsem xbox zapojit přes kabel a internet hned naběhl a hned se připojil na live.
Přes tu wifinu, když už jsem byl na domácí síti, jsem se pokusil spojit Media Center xboxu s PC, ale také se to nepovedlo...
Zkoušel jsem najít odpověď zde na foru, ale bohužel taky nic.
Jestli mi s tím někdo může poradit - bylo by tu uplně nejvíc super.
Díky předem...
a ještě něco - když dám při tom připojování STATUS vypíše se mi toto okno:
Otázka
klicasso
Zdravím,
konečně jsem si pořídil Wireless (černý) adapter a těšil jsem se že budu mít xbox připojený k netu a začne mi být trochu multimediálním centrem, ale....
Když jsem všechno nastavil - připojil jsem se k domácí síti přes router (D-LINK DIR-600) - nastal problém s připojenám na internet.
Ať dělám co dělám, tak se mi nedaří připojení na internet. Přes router mi běží doma všechny PC a telefony, i tiskárna a nic nemá problém...
Zkusil jsem xbox zapojit přes kabel a internet hned naběhl a hned se připojil na live.
Přes tu wifinu, když už jsem byl na domácí síti, jsem se pokusil spojit Media Center xboxu s PC, ale také se to nepovedlo...
Zkoušel jsem najít odpověď zde na foru, ale bohužel taky nic.
Jestli mi s tím někdo může poradit - bylo by tu uplně nejvíc super.
Díky předem...
a ještě něco - když dám při tom připojování STATUS vypíše se mi toto okno:
Error Status Report
W: 0000 - 0021
X: 0400 - F001
Y: 0000 - 0000
Z: 8015 - 1904
ID: FFFF - FFFF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.