Meesha Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Mě to teda stáhnout nešlo :-/ tak to zkusím dneska večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Výborně.. :) Konečně zase starej dobrej Mortal Kombat.. Jak dlouho to trvalo, než pochopily, že největší kouzlo téhle hry je v jejím klasickém pojetí.. Rozhodně zatím pro mě překvápko roku, možná budu uvažovat i o fullce (né hned, ale po nějakém tom půl-roce).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 hehe na tom demu me nejvic teda zaujal hrudnik Mileeny :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Me nejvic jeji zuby :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tady máte další video tentokrát Raiden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tady máte další video tentokrát Raiden Joooo raiden, ten byl vždy bestovej hlavně můj kámoš ho vždy používal a hrál hlavně za něj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak jsem si dnes páni a dámove DEMO stáhnul a nainstaloval. A silně uvažuji o koupi full verze až vyjde, dokonce i přítelkyně mi říkala, že se složíme :cheesygrin: a to už je co říct 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Mortal Kombat 9 ? Jsem asi zaspal par let, naposled pamatuju 4 ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Mortal Kombat 9 ? Jsem asi zaspal par let, naposled pamatuju 4 ! :D Taky jsem si to nějak podobně říkal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Na internetu jsem objevil jaké má být první DLC do Mortal Kombat, bude se jednat o tři nové postavy do hry KENSHI, KINTARO a LADY IN RED. zdroj: hadoken.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Demo pecka, už aby vyšla plná. Jak už tu bylo řečeno, kam se hrabe Tekken, tohle je starej dobrej styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 už se objevil i kompletní seznam postav. http://ps3mania.sk/novinky/kompletny-zoznam-postav-v-mortal-kombat-odhaleny-t4416.html?sid=ecdd0e98c18b6ed885bafb59e9b65818#p26796 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Co se týče postav, tak Goro a Shao Kan by něměli být jako hratelné postavy ve hře prozradil to jeden z tvůrců hry v rozhovoru, a někde jsem něco četl, že snad i s tím Kintarem jako DLC to byla nějaká chyba nebo co, že by neměl být hratelný, takže uvidíme. Každopádně si myslím, že dříve nebo později příjdou další DLC, kde by mohli bosové jako Goro nebo Shao Kan být už jako hratelné postavy...uvidíme :) Ještě přikládám nové video, na oficial foru se psalo, že na pozadí je postava Shinnok jestli vám to něco říká (z MK4..) :) jde to docela špatně rozpoznat. http://www.youtube.com/watch?v=CQSWLsDlKFg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 jsem docela zvedavej na cyber sub-zera a kratose =D =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tahle hra bude naprostá bomba. Už se těším až vám dám všem naprdel :-DDD Jinak kdo chce a bude si kupovat origo, tak si mě může přidat do přátel a určitě dáme pár zápasů online:-) Nick YokozumCZ P.S- tak s moc to zas neumím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tahle hra bude naprostá bomba. Už se těším až vám dám všem naprdel :-DDD Jinak kdo chce a bude si kupovat origo, tak si mě může přidat do přátel a určitě dáme pár zápasů online:-) Nick YokozumCZ P.S- tak s moc to zas neumím :-) jj ještě dva týdny čekání :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 tady se pozna kdo je vernej pskar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 První díl, webseriálu Mortal Kombat je live odkaz zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Už aby přišel ten čas a půjdu si koupit Mortala :-D Demo už je moc ohraný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tak se poznaj nedockavci, ja si dema her na ktery se obzvlast tesim nikdy nestahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 tak se poznaj nedockavci, ja si dema her na ktery se obzvlast tesim nikdy nestahuju Tak pokud je k dispozici demo, tak si ho chci vždycky zkusit, protože už se mi párkrát stalo, že jsem se těšil na nějakou hru, koupil jsem ji a pak jsem litoval vyhozenejch peněz. Ale ty jsi asi bohatej a nevadí ti to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 NA netu je uz full verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 NA netu je uz full verze... Skurvení piráti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Tak pokud je k dispozici demo, tak si ho chci vždycky zkusit, protože už se mi párkrát stalo, že jsem se těšil na nějakou hru, koupil jsem ji a pak jsem litoval vyhozenejch peněz. Ale ty jsi asi bohatej a nevadí ti to :) Přesně tak ,vždy si taky radši prvně zahraju demo ,pokud je tedy dostupné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Přesně tak ,vždy si taky radši prvně zahraju demo ,pokud je tedy dostupné :-) Souhlas, myslím si, že to je ten pravý úděl demo verzí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.