rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Abych řekl pravdu, taky si někdy stáhnu hru na PC, ale když to někdo přežene, je to špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 MK jde prelozit do cestiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Poradte jak udelat uder abych polamal kosti protivnikovy nejde mne to dik Hra uz bude brzo prelozena cstiny budou u kolegu na PSHAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 musis mit plnej bar... pak podrzis L2 + R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 lol musim je jenom smat, proc chce nekdo prekladat bojovku do cestiny,to je nekdo tak tupe vemeno:D Jinak kamos u hral plnou verzi (novinarskou verzi) a je zde kladen velky duraz na single player,takze konecne zabavna bojovka. tesim se na hratelneho Gora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 lol musim je jenom smat, proc chce nekdo prekladat bojovku do cestiny,to je nekdo tak tupe vemeno:DJinak kamos u hral plnou verzi (novinarskou verzi) a je zde kladen velky duraz na single player,takze konecne zabavna bojovka. tesim se na hratelneho Gora Jo protože takový Tekken 6, tam v podstatě pro jednoho hráče minimum modu na hraní, no měl jsem to projete hned a už v podstatě nebylo co dělat, což mě dost štvalo, že je u MK kladen důraz na singl, je jedině dobře :) P.S. Jinak musím souhlasit, překládat bojovku do češtiny je pěkná blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 lol musim je jenom smat, proc chce nekdo prekladat bojovku do cestiny,to je nekdo tak tupe vemeno:DJinak kamos u hral plnou verzi (novinarskou verzi) a je zde kladen velky duraz na single player,takze konecne zabavna bojovka. tesim se na hratelneho Gora vzdyt se smej ale je tam pribeh lolku :) a ne vsichni ho budou umet pochopit treba , taky je tam popis postav co kdo kde kdy a jak takze taky to nekoho zajima a nikdo te nenuti proc by jsi to mel chtit v cestine divim se proc je to multi v ENG,GER,FRA,ITA,POR kdyz je to bojovka ta muze byt klidne cinsky ne :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 vzdyt se smej ale je tam pribeh lolku :) a ne vsichni ho budou umet pochopit treba , taky je tam popis postav co kdo kde kdy a jak takze taky to nekoho zajima a nikdo te nenuti proc by jsi to mel chtit v cestine divim se proc je to multi v ENG,GER,FRA,ITA,POR kdyz je to bojovka ta muze byt klidne cinsky ne :)) a proto tebe, je dulezity ten popis? Stejne to cist nebudes, spis bude dulezity,jestli budes mit nejaky skill nebo budes hrat *****, o nicem jinem v bojovce nejde. A pribeh stejne jako tak pochopis z obrazku,jako tomu bylo kdysi ,kdyz anglictina automatove ere u nas zacinala. Jenom se bojim,aby u Mortal Kombatu nebyl stejny problem v online,jako to mu je u tekken 6(nechapu jak stejne firma dokaze zku.vit online u tekken 6 a u soul calibur 4 skoro bez chyby:( ) Jinak sel nekdo do collector´s edition,nebo jsem jediny blazen,kdo chce mit na policce figurku scorpiona:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 a proto tebe, je dulezity ten popis? Stejne to cist nebudes, spis bude dulezity,jestli budes mit nejaky skill nebo budes hrat *****, o nicem jinem v bojovce nejde. A pribeh stejne jako tak pochopis z obrazku,jako tomu bylo kdysi ,kdyz anglictina automatove ere u nas zacinala.Jenom se bojim,aby u Mortal Kombatu nebyl stejny problem v online,jako to mu je u tekken 6(nechapu jak stejne firma dokaze zku.vit online u tekken 6 a u soul calibur 4 skoro bez chyby:( ) Jinak sel nekdo do collector´s edition,nebo jsem jediny blazen,kdo chce mit na policce figurku scorpiona:D No já chtěl jít, ale nakonec jsem se musel uskromnit :D Jinak ten online jsem velmi zvědavý, u Tekkena je v podstatě nehratelný, ale u MK věřím že bude ok :) edit: jestli chceš klidně si mě přijde do friends můžeš si pak dát do těla někdy :) snad mi hra zítra nebo pozítří dorazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 No já chtěl jít, ale nakonec jsem se musel uskromnit :D Jinak ten online jsem velmi zvědavý, u Tekkena je v podstatě nehratelný, ale u MK věřím že bude ok :)edit: jestli chceš klidně si mě přijde do friends můžeš si pak dát do těla někdy :) snad mi hra zítra nebo pozítří dorazí... klidne si te pridam,ale nejdriv ji musim mit doma a cca za 14 dni treninku zacnu hrat online,neni kam spechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 klidne si te pridam,ale nejdriv ji musim mit doma a cca za 14 dni treninku zacnu hrat online,neni kam spechat No já tak stejně, určitě nebudu hrát hned online, nejdříve hru pořádně zapařím na singl a až pak budu hrát online...Dělám to tak u všech her, nikdy nejdu hrát prvně online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 tak uz my dva kamosi z prahy uz maji mortal kombat doma, ja chci taky,tak delej alzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Mortal Kombat epizoda 2 je live!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Taky čekám ale na gameexpress :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 a proto tebe, je dulezity ten popis? Stejne to cist nebudes, spis bude dulezity,jestli budes mit nejaky skill nebo budes hrat *****, o nicem jinem v bojovce nejde. A pribeh stejne jako tak pochopis z obrazku,jako tomu bylo kdysi ,kdyz anglictina automatove ere u nas zacinala.Jenom se bojim,aby u Mortal Kombatu nebyl stejny problem v online,jako to mu je u tekken 6(nechapu jak stejne firma dokaze zku.vit online u tekken 6 a u soul calibur 4 skoro bez chyby:( ) Jinak sel nekdo do collector´s edition,nebo jsem jediny blazen,kdo chce mit na policce figurku scorpiona:D Taky budu mít doma figurky :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Už mám na poště z xzone. Mooc se těším ještě 1hodku v práci a pak probdělá noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Už to mám doma, ale PSN nějak zlobí, chtěl bych spustit online featury a zadat si kod na Reptile Classic Costume :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Už to mám doma, ale PSN nějak zlobí, chtěl bych spustit online featury a zadat si kod na Reptile Classic Costume :) Mají dnes nějakou odstávku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Tvůrce série Mortal Kombat, Ed Boon, se pro britský Eurogamer v rámci poslední hry rozpovídal o novém dynamickém systému, který dovoluje podniknout aktualizace, aniž by si toho hráči vůbec všimli. Jako příklad uvedl vybalancování postav. "V Mortal Kombatu máme systém, který nám dovoluje upravit speciální pohyby a vybalancovat hru i po jejím vydání," řekl Boon. "Když se objeví nějaké nekonečné kombo nebo usoudíme, že je nějaká postava příliš silná, můžeme daný problém okamžitě vyřešit." "Je to něco, co jsme do hry zabudovali. Můžeme tak dělat, aniž by hráči museli stahovat patch. Proto jsme z toho nadšení. Můžeme zjistit, s čím mají hráči problém a podle potřeby to opravit." "Mohli byste to nazvat jako miniaktualizace, až na to, že se to děje v pozadí." zdroj:doupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 jinak ohledne collector´s edice,verze na ps3 pro celou evropu stornovana,pro xbox ne Story mode dokoncen na obtiznost normal a je to fakt narez,uz by to chtelo online,abych si mohl stahnout nove obleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Uz chci konecne prachy, abych si to mohl taky koupit :-D :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 jinak ohledne collector´s edice,verze na ps3 pro celou evropu stornovana,pro xbox neStory mode dokoncen na obtiznost normal a je to fakt narez,uz by to chtelo online,abych si mohl stahnout nove obleky To si děláš srandu, nebo jako fakt? Čekám u schránky a furt nic. Od kud to víš? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Wow ta figurka u collectors edice je fakt suprová.. Ale ta hra samotná mě zatím moc neláká.. Není na tý hře navíc něco extra? Např. Co-op mod? A kolik hráčů jí muže hrát na jedný konzole??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 To si děláš srandu, nebo jako fakt? Čekám u schránky a furt nic. Od kud to víš? :-( jrc,alza a xzone mi mne napsali,ze je objednavka stornovana. Mortal KombatWarner Bros. Interactive Entertainment BLUS-3052204/19/11 US Mortal Kombat (Kollector's Edition)Warner Bros. Interactive Entertainment 04/19/11US Mortal Kombat (Tournament Edition)Warner Bros. Interactive Entertainment 04/19/11US Mortal KombatWarner Bros. Interactive Entertainment BLAS-5033204/19/11 AS Mortal KombatWarner Bros. Interactive Entertainment CanceledAU Mortal Kombat (Tournament Edition)Warner Bros. Interactive Entertainment CanceledAU Mortal Kombat (Kollector's Edition)Warner Bros. Interactive Entertainment CanceledAU Mortal KombatWarner Bros. Interactive Entertainment 04/21/11EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Wow ta figurka u collectors edice je fakt suprová.. Ale ta hra samotná mě zatím moc neláká.. Není na tý hře navíc něco extra? Např. Co-op mod? A kolik hráčů jí muže hrát na jedný konzole??? predpokladam,ze si taky koupil xbox verzi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.