rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Nekoupil zatím, ale asi si jí koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Nekoupil zatím, ale asi si jí koupím :) tve sance na nakup se tedka pohybuji okolo nuly. To by jsi musel mit fakt kliku,ze by jsi vychytal obchod,kde nekdo zrusil predobjednavku a maji posledni kus skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Alza... http://www.alza.cz/xbox-360-mortal-kombat-collectors-edition-d226028.htm skladem více jak 5ks - nechci dělat reklamu, tohle je jen pro info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Alza... http://www.alza.cz/xbox-360-mortal-kombat-collectors-edition-d226028.htmskladem více jak 5ks - nechci dělat reklamu, tohle je jen pro info sry,ze se musim smat:D objednej si to tam a druhy den budes mit objednavku stornovanou, to je stejne jako ps3 verze je na ceste a nikdy neprijde. Do alzy jsem vkladal nejvic nadeji a totalne zklamala,ani nejsou schopni ti napsat do mailu ci sms,ze to zrusili. Musis si na to prijit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Já tu někde četl že je stornovaná jen PS3 verze, není to tak?!! A navíc tam maj napsaný že je to skladem, to jsou opravdu tak neschopný to tam napsat? To se mi nezdá, a když jo, co tyhle shopy: http://www.zbozi.cz/p797517-xbox-360-mortal-kombat-collectors-edition/?q=collectors&sId=VhIs8m9qwy6KyVjUZjIW&categoryPath=/pocitace/herni-zarizeni/hry-pro-konzole-a-pc/hry-pro-xbox-360&r=tab&categoryId=94&productName=Xbox%20360%20-%20Mortal%20Kombat%20%28Collectors%20Edition%29 nebo http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=620 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Já tu někde četl že je stornovaná jen PS3 verze, není to tak?!! A navíc tam maj napsaný že je to skladem, to jsou opravdu tak neschopný to tam napsat? To se mi nezdá, a když jo, co tyhle shopy:http://www.zbozi.cz/p797517-xbox-360-mortal-kombat-collectors-edition/?q=collectors&sId=VhIs8m9qwy6KyVjUZjIW&categoryPath=/pocitace/herni-zarizeni/hry-pro-konzole-a-pc/hry-pro-xbox-360&r=tab&categoryId=94&productName=Xbox%20360%20-%20Mortal%20Kombat%20%28Collectors%20Edition%29 nebo http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=620 ?? mrkni se na tu dostupnost neni skladem,je pouze moznost doobjednat,a u kollector´s verzi (ano pisu s k:) ) je to docela problem,protoze vyjde jenom omezeny pocet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jojo vim že jsou edice: Collectors a Kollectors, ale myslel jsem že Kollectors edition je jen v US (na NTSC), není to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Psali mi ted s gameexpressu že zatím jim mk colectors nedorazil, ale prý byměl dorazit... a to ho mám předobjednaný od ledna. Jsem zvědavý jak to nakonec dopande.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jojo vim že jsou edice: Collectors a Kollectors, ale myslel jsem že Kollectors edition je jen v US (na NTSC), není to tak? je to ta sama edice, akorat u nas ignoruji to k, jak casto vidis, hodne lidi pise i mortal combat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Psali mi ted s gameexpressu že zatím jim mk colectors nedorazil, ale prý byměl dorazit... a to ho mám předobjednaný od ledna. Jsem zvědavý jak to nakonec dopande.. pral bych ti to, treba ti dojde americka verze BLUS, evropska urcite ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Collectors edice >> http://www.gameon.co.uk/files/images/games/m/Mortal_Kombat/Mortal_Kombat/Mortal_Kombat_collector_Xbox_360.jpg Kollectors edice >> http://reviews.in.88db.com/images/stories/Mortal-Kombat-Kollectors-Editions.jpg Je tam v podstatě rozdíl jen těch figurek (ta u kollectors je o dost lepší a hezčí), ta kollectors je myslím prodávaná jen v americe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 pral bych ti to, treba ti dojde americka verze BLUS, evropska urcite ne V anglii ji už lidi mají, takže EU verze existuje. Tak snad dojde i do gameexpresu a co nejrychleji ke mě domů.. ale moc tomu nevěřím.. Rád bych si už mk konečně zahrál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 V anglii ji už lidi mají, takže EU verze existuje. Tak snad dojde i do gameexpresu a co nejrychleji ke mě domů.. ale moc tomu nevěřím.. Rád bych si už mk konečně zahrál :-) V anglii ji už lidi mají, takže EU verze existuje. Tak snad dojde i do gameexpresu a co nejrychleji ke mě domů.. ale moc tomu nevěřím.. Rád bych si už mk konečně zahrál :-) Tak zítra mi dojde :-DDD mám to potvrzené ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Já měl předobjednávku u Alzy a hru jsem měl minulou středu doma...PS3 verzi s Reptile Classic Costume voucherem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ahoj, vyhrál jsem Mortal Kombat Press Kit, ale nevím co vše tento kit obsahuje kromě trička. Nikde na netu jsem to nenašel. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ahoj, vyhrál jsem Mortal Kombat Press Kit, ale nevím co vše tento kit obsahuje kromě trička. Nikde na netu jsem to nenašel. Dík Tak to jsi ty, kdo vyhrál ten kit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tak to jsi ty, kdo vyhrál ten kit :D Koupil bych to tričko :-) kolik bys za něj chtěl? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 To já si ho nechám pokud mi bude. A když ne, tak udělám dražbu na Aukru o celej kit a hodím sem link. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To já si ho nechám pokud mi bude. A když ne, tak udělám dražbu na Aukru o celej kit a hodím sem link. 8) Škoda no :-( gamesu už mám. Jen to tričko by se hodilo :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak to klidně můžeš dražit, protože v tom balíčku hra není. Tam je ,,jen" jakési dioráma, info o hře a tričko. Kdyby tam byla hra, tak bych maximálně prodal jen to tričko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Tak vážení tričko je velikost M. Takže mi je trochu krátký. :cry: Na zádech má nápis Mortal Kombat a na lopatkách loga. Jinak Press kit obsahuje ještě hezké dioráma a CD s informacemi o hře a vše je v černé krabičce. Jestli má někdo zájem, tak pište nabídky, zatím to dám sem a když nebude zájem, tak to hodím na Aukro. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Sry za OT předem ---- Meesha, máš ode mě PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Ahoj jde vám mortal kombat online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 http://aukro.cz/show_item.php?item=1624537072 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Tak co jde vám hrát online nebo ne?A chci se zeptat ještě na jednu věc jak se dělají komba s tím tlačítkem L1 je tam třeba kombinace O,X,L1 ale mě to nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.