xUltimate Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Já mám jen demo :D .. a v tom to neni .. no nevadí.. zas tak často to nehraju abych to musel umět špičkově :D .. jen jsem chtěl být o další krůček k dokonalosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Doporučuju koupit plnou verzi. Já těch peněz rozhodně nelituju. Pro mě nejlepší mlátička. Koukni tady na bazáč, nebo na Aukro a seženeš to už za dobrý prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Nevíte někdo kdy se objeví na Storu ten Fredy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenzillax Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Čaues. Někdo z Ostravy s PS3 a MK9 demo/full co by měl chuť si zahrát s někým IRL a nemá ským? :o) Můj FB: http://www.facebook.com/Kenaxlol přidej si mě a domluvíme se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the--slayer¨ Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Nevíte náhodou někdo, jak získat 2. fatalitu pro Kratose??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Nevíte náhodou někdo, jak získat 2. fatalitu pro Kratose??????? To nevim, zkus strejdu googla :-) sem si stahl cely seznam fatalit a nemusim koukat do menu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Čau guys, neni tu někdo, kdo by si chtěl zahrat online? Protože když dam nějakej random match, hrozně to laguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Cau mam dotaz co stema penezma nebo bodama co ziskam ? mam pres 40 000 a nwm co snima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Jojo taky by mě zajímalo co s něma a proč je tam ten hřbitov,co získám když koupím nějaký ty mrtvolý? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weskr Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Kdo si semnou zahraje Mortal Kombat 9 na PS Vitu ( demonDANTEN81 ) jinak mam navod na Fatality ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 tak jak se vám daří v multiplayeru mě pokaždý rozsekaj :( a to čekám na zápas v průměru 5 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 maly nekro bump, mam prosbu, pokud nekdo jeste hrajete nebo jen muzete skocit online vecer pro me overit kolik tak zhruba lidi tohle jeste hraje online? pro srovnani xbox verze ma porad online pres 100 hracu a ranked match ma cekacku do minuty, kdyby to nekdo mohl pro me checknout na ps3 byl bych mu vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 Hraju obcas,pred cca tydnem tam bylo nekolik mistnosti a hracu odhadem kolem stovky celkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Kdo chce zahrát Mortala, tak si mě přidejte. Docela hrajeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.