ctefka Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Čus chci se zeptat taky vám blbne store že když ho zapnu to tak se objeví černá obrazovka a nic rano odpoledne jestě jel taky vám to tak blbne zrovna sem chctěl koupit First Strike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 No........nejde! Hlásí tuhle chybu: 8071053D Nejspíše údržba PSN. Alespoň doufám.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hombre Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mě to taky nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctefka Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 dobrý už sem se lek že mi zas krachuje PS aspon že to ale zrovna když nakupuju nas*at Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak to bude chyba mimo nás. To by mě zajímalo,kde udělali soudruzi z PSN chybu.:) A nemůžu se ani přihlásit na cz.playstation.com ,tak to asi bude fakt z jejich strany. No nic,uvidíme zítra. Re z playstation.com: Tato webová stránka není dostupná. Webové stránky na adrese https://store.playstation.com/external/index.............. jsou možná dočasně nedostupné nebo mohly být přemístěny na novou webovou adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hombre Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mají problém kvůli vysokýmu objemu dat co běhá po síti. Prý kvůli DLC k Black Ops.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 zdravim, mám ps3 chvíli a poslední 2 dny mi blbne připojení na store a háže mi to 8071053D. Prosím co to znamená? je chyba u mě nebo nějaká údržba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 také je možné že hackeři utočí ze síte na servery s PSN a ofic stránky sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 a nejde to jen mě? já právě nevím nemám s tím zkušenosti a nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 doufam, ze tak *ebnuty ty Anonymous nebudou, aby sme to ods*ali my jako hraci tim ,ze se nebudeme moct pripojit na PSN kuly jejich EGU. At v Sony rozsviceji svetla, nebo pousteji vodu pres servery, ale at nas nechaji hrat nase hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Takže vám to taky nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Ne nejde, aspon mě ne, chyba 80710092. Tak uvidíme za jak dlouho to nahoděj :) Do tý doby offline :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Jak řikam nemam s tim zkušenosti, stává se to často? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Já mám PS3 od vánoc takže s tim zkušenosti taky nemám, ale takovejhle výpadek bez mího zavinění se mi stal poprvé....ale ty údržby na PSN bejvaj (teď jde o to jestli to je údržba :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 ...jednou do mesice maximalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepazavora Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Taky mi nejde hlasi 80710092 tak uvidim jak dlouho off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 No já když byl naposledy na storu tak byl předělanej ale většina prostě nešla, takže pravděpodobně to opravujou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 hura mě už to jde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silen.c.e Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Já mám teda za to, že je to útok Anonymous a ostatních co se k nim přidaly. Stránky Playstation.com jsou taky posledních pár dnů mimo provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 mě stránky fungujou, jen se nemůžu přihlásit...asi maj nějakou údržbu :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Podle mne to je jen zasterka ze neco upravujou je to ten slibovany utok (JEN TAK DAL HACKERS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Docela mě to štve, chtěl jsem si synchronizovat trofeje a nešlo to...je to určitě kvůli těm pirátům...škoda jen, že na to doplácí poctiví hráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Podle mého se opět jedná o útoky hackeru, už mě s tím začínají pěkně sr*t ! Zasloužili by useknou* pařáty ať už si na klávesnici a myš nesáhnou !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 už to jede teda aspon mě to pravě naskočilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 já těm hackerům fandím,nemaj bejt sony takový *****i... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ctefka
Čus chci se zeptat taky vám blbne store že když ho zapnu to tak se objeví černá obrazovka a nic rano odpoledne jestě jel taky vám to tak blbne zrovna sem chctěl koupit First Strike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.